Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Πάμε ολοταχώς για νέα επανάσταση των λαών;


Οι ομοιότητες ενεργειών των κυβερνώντων επιβεβαιώνουν τις απόψεις, ότι υπάρχει πλέον ένα παγκόσμιο κέντρο το οποίο σχεδιάζει και κατευθύνει τις εξελίξεις με στόχο ένα ιδιότυπο παγκόσμιο ολοκληρωτικό καθεστώς
Όλο και περισσότερο προσομοιάζει με τις συνθήκες που επικρατούσαν στη Γαλλία του 18ου, η διαρκώς αυξανόμενη αντίδραση της μέσης τάξης
στην Ευρώπης την οποία οι σημερινοί «αριστοκράτες επιχειρούν να πτωχεύσουν. Παράλληλα ενέργειες ή ανακοινώσεις όπως οι χθεσινές του πρωθυπουργού της Μ. Βρετανίας, Κάμερον, περί συμμετοχής του στρατού σε ενέργειες καταστολής, περικοπές δαπανών στην Μητροπολιτική Αστυνομία, και απειλή για διακοπή του Ίντερνετ, απλώς οδηγούν σε όξυνση του ήδη θερμού κλίματος και οδηγούν τους υπόλοιπους λαούς της Ευρώπης στην αναγνώριση κοινών σημείων και πρακτικών με τα όσα συμβαίνουν και στις δικές τους χώρες.



Εξάλλου αυτές οι ομοιότητες ενεργειών κυβερνώντων, επιβεβαιώνουν τις απόψεις ότι υπάρχει πλέον ένα παγκόσμιο κέντρο το οποίο σχεδιάζει και κατευθύνει τις εξελίξεις με στόχο ένα ιδιότυπο παγκόσμιο ολοκληρωτικό καθεστώς.



Παρόμοιες ενέργειες και προθέσεις επιβεβαιώνονται και στην Ελλάδα, όπου είτε παρακολουθούμε είτε βιώνουμε τα παρακάτω:



Την αγριότητα της αστυνομίας στο Σύνταγμα και την δημιουργία τεχνητών εντάσεων από το «παρακράτος» και τις ενέργειες διάσπασης του κινήματος των «αγανακτισμένων» έστω και αν μέσα σε αυτό υπήρχαν εξ αρχής διαλυτικές δυνάμεις.
Μείωση των υποστηρικτικών δαπανών για την αστυνομία και αντίθετα προσλήψεις αστυνομικών για την φύλαξη πολιτικών και συνδεδεμένων προσώπων.
Εκπαίδευση μονάδων στρατού σε πρακτικές καταστολής
Θωράκιση των καταστημάτων των τραπεζών.
Την αναγγελία ψήφισης νόμου για τον έλεγχο των bloggers και γενικότερα της πρόσβασης στο Ίντερνετ
Την αναγγελία ψήφισης νόμου για τον περιορισμό και έλεγχο των συναθροίσεων
Την αναγγελία ψήφισης νόμου για τοποθέτηση καμερών ακόμη και στα αστυνομικά οχήματα (αν το μέτρο απέβλεπε στην προστασία των αστυνομικών από το κοινό έγκλημα ίσως και να αντιμετωπίζονταν θετικά από τους πολίτες)
Δηλώσεις πολιτικών οι οποίες ξεφεύγουν από την αυστηρότητα και αγγίζουν τον ολοκληρωτισμό.
Στρέβλωση των δημοκρατικών διαδικασιών.
Λήψη αποφάσεων ερήμην και κατά των πολιτών.
Την φοροεπιδρομή και τον κεφαλικό φόρο στα μικρά εισοδήματα
Την διόγκωση της ανεργίας
Την υπερχρέωση των κρατών



Παράλληλα διακρίνονται ομοιότητες της σημερινής άρχουσας τάξης και με εκείνη της γαλλικής αριστοκρατίας του 18ου αιώνα η οποία σήμερα έχει αντικατασταθεί:

Από τους τραπεζίτες οι οποίοι πλέον ελέγχουν την πολιτική, οικονομική και εθνική υπόσταση των κρατών, και που διέπονται από αδηφαγία η οποία είναι η γενεσιουργός αιτία όλων όσων βιώνουμε τώρα στην Ευρώπη αλλά και σε ολόκληρη την υφήλιο.
Από τους πολιτικούς οι οποίοι έχουν εξασφαλίσει για τους εαυτούς τους και τους πέριξ αυτών καρεκλοκένταυρους και υπαλλήλους εξωφρενικά προνόμια αλλά και που ενισχύουν ακόμη και τώρα προκλητικά την ατιμωρησία τους.
Και από μία ομάδα επιχειρηματιών οι οποίοι συνήθως χρηματοδοτούν και ελέγχουν κόμματα και πολιτικούς (μεταξύ αυτών και τραπεζίτες που χορηγούν δάνεια με χαριστικούς όρους στα κόμματα.



Ένα άλλο σημείο ομοιότητας είναι ότι την Γαλλική επανάσταση ακολούθησαν οι επαναστάσεις στην Ισπανία και στην Ελλάδα. Αντίστοιχα τώρα βλέπουμε επαναστατημένους πολίτες σε πολλές ευρωπαϊκές αλλά και σε άλλες χώρες, ενώ αντίστοιχα φαινόμενα αναμένεται να παρουσιαστούν και σε χώρες που σήμερα εμφανίζονται ως δυνατές και πλούσιες, με την δύναμη και τον πλούτο και πάλι να συγκεντρώνεται στα χέρια των λίγων. Η κατάσταση θυμίζει την προεπαναστατική Γαλλία.



Και με δεδομένη την αποδοχή ότι η Ιστορία επαναλαμβάνεται είναι βέβαιο ότι η σημερινή προσπάθεια εξαφάνισης της μεσαίας τάξης θα δημιουργήσει εντάσεις και θα οδηγήσει ενδεχόμενα σε «έκρηξη» των πολιτών με απρόβλεπτες συνέπειες.



Όλα θα εξαρτηθούν από τις συμπεριφορές του πολιτικού συστήματος το οποίο είτε θα κόψει τους ομφάλιους λώρους με τα άνομα συμφέροντα, θα προστατεύσει την Δημοκρατία και τα εθνικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών και του κράτους για τα οποία ψηφίστηκαν από τους πολίτες και θα αποποιηθούν τα προνόμια και τις υπέρογκες αμοιβές, είτε θα υποστούν ως Αρμαγεδδώνα την μήνη των απελπισμένων Ευρωπαίων πολιτών.



Ιωάννης Δέμος
ioandemos@gmail.com
Πηγη 

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

<>

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
<>

ΖΗΤΑΜΕ ΑΠ ΟΛΑ ΤΑ BLOG ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΙΣ 28-8-11 ΚΑΙ ΩΡΑ 8 Μ.Μ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΣΟΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΑΒΟΛΟΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΑΠ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΤΟΥ 2007 ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΟ ΠΟΥ ΣΤΟΙΧΗΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΕ 69 ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠ ΤΗΝ CIA ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΑΦΑΙΘΗΚΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ 20 ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗ ΤΟΥ ΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΙΩΑΝΝΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΓΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΙΩΑΝΝΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ <> ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΔΕΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΝΔΡΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ CIA ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΕΥΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΒΓΑΖΕΙ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 177 ΣΤΟ 14 ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 2 ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ.ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΙΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΤΗΣ CIA MOSANT ΚΑΙ ΕΥΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΓΩ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΟΥΝ.ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΟΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΜΑΣΟΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΠ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΣΕΜΤΕΜΒΡΙΟΥ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΑΤΣΟΝΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΔΙΑΔΗΛΩΤΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ. ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΟΛΟΥΣ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΟΛΟΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ;

Ανώνυμος είπε...

νέα επανάσταση των λαών; ??????

Δεν χάσαμε το χρόνο μας αρκετά, ασχολούμενοι με το κάθε ομιλών πρωτεύον?

Κανένας λαός παρά μόνο ο Ελληνικός, οι άλλοι να πάνε μαζί με τους Νεοταξίτες στον αγύριστο ...

Αντε πιά αυτοί οι πληθυντικοί - αρκετά!

ΤΕΡΜΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΩΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝ .
ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΦΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ ΕΨΙΛΟΝ 666,Η ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΚΡΙΝΑΕΤΟΙ 666 ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΕ ΣΤΗΜΕΝΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΜΕ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΙΑ ΕΧΕΤΕ ΕΙΔΗ ΣΤΕΨΑΤΕ ΤΟΝ ΔΑΝΟ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΓΙΟΧΑΝ ΚΡΙΣΤΙΑΝΣΕΝ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΙΩΑΝΝΗ ,ΝΕΟ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΕΝΣΑΡΓΩΜΕΝΟ ΔΙΟΝΥΣΟ.
ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ ΣΤΑ ΑΡΘΡΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΟΙ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΟΥΦΙΚΟΥ ΛΑΟΣ 666.
ΑΡΘΡΑ ΜΕ ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΜΠΛΟΚ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΑΝΤΙΝΕΟΤΑΞΙΤΗ ΜΠΛΟΚΕΡ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΨΗ ΨΑΞΤΕ ΣΤΟΝ ΣΑΙΤ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΦΟΥΡΑΚΗ
ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ,ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΙΟΥ ΤΙΟΥΜΠ ΣΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΣΤΗ ΚΕΡΑΜΥΔΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΙΧΝΗ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΟΥ ΓΙΟΧΑΝ ΚΡΙΣΤΙΑΝΣΕΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΙΕΡΑ ΚΕΦΑΛΗ.
ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΘΑ ΤΟ ΠΕΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΑΣΟΝΝΟΙ ΠΟΥ ΚΑΠΗΛΕΥΟΝΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΨΕΥΤΙΚΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ

Ανώνυμος είπε...

φαιδροι κλοουν ναζιστες μασονοι εψιλον 666 του λαος

Ανώνυμος είπε...

kαλα τωρα μας πεισατε.
μολις το ζητησετε θα παραιτηθουν αμεσως,
ναι βεβαια πως

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΛΑΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΝ,ΝΑ ΣΥΝΗΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ,ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΟΧΙ ΜΕΣΩ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΑΛΛΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΒΙΑΣ...ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Να ασχοληθούμε μόνο καλύτερα με την πάρτη μας

Άσε τους υπόλοιπους να βγάλουν την άκρη μόνοι τους ... αρκετά πρόσφερε ο Ελληνικός λόγος στους
δίαφορους ανάξιους παγκοσμίως ..

Αρκετά με τους άλλους λαούς ...