Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

«Μακεδονία» αποκάλεσε τα Σκόπια η Μέρκελ


Την ώρα που «εργάζεται» για τη διευθέτηση της ελληνικής κρίσης χρέους και εμφανίζεται ως «φίλη» της χώρας μας, η κυρία Άνγκελα Μέρκελ δεν παραλείπει να… θυμίσει σε όλους ότι, πέρα και πάνω απ’ όλα, είναι… Γερμανίδα.

Έτσι λοιπόν, σε συνέντευξή της στην κροατική κρατική τηλεόραση (HRT), εν όψει της επίσκεψής της στο Ζάγκρεμπ, η κυρία Μέρκελ φρόντισε να «υπενθυμίσει» ότι η χώρα της έχει αναγνωρίσει την ΠΓΔΜ με το όνομα «Μακεδονία», λέγοντας, μεταξύ άλλων: «Εάν κάποιες χώρες έχουν χρέη, δεν θα αφήσουμε τις άλλες στον προθάλαμο (σ.σ. της ΕΕ) εξαιτίας αυτού. Είναι πολύ σημαντικό, για παράδειγμα, η Σερβία να συνεργάζεται με το Κόσοβο, η Βοσνία-Ερζεγοβίνη να εκλέξει κυβέρνηση, η Μακεδονία να επιλύσει την εκκρεμότητα με την Ελλάδα γύρω από το όνομα».

«Όλα αυτά πρέπει να επιλυθούν, αλλά, εάν η Ελλάδα, η Πορτογαλία και η Ιρλανδία έχουν δυσκολίες, δεν θα αφαιρέσουμε την προοπτική από άλλες χώρες» πρόσθεσε η καγκελάριος της Γερμανίας.

Δεν είναι, άλλωστε, η πρώτη φορά που η Γερμανίδα καγκελάριος αποκαλεί «Μακεδονία» τα Σκόπια. Το είχε πράξει και το καλοκαίρι του 2007, στην Αθήνα, σε συνάντησή της με τον τότε πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή.

Στη Γερμανία, άλλωστε, είναι γνωστό ότι υπάρχει ισχυρό φιλοσκοπιανό λόμπι, του οποίου η κυρία Μέρκελ «οφείλει», συχνά – πυκνά, να «χαϊδεύει τ’ αυτιά» με τις δηλώσεις της…
Πηγη 

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΣΤ ΜΩΡΗ ΑΓΑΜΗΤΗ ΓΕΡΟΝΤΟΚΟΡΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ Η ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΗΔΗΞΕΙ ΑΥΤΗ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ.

Ανώνυμος είπε...

Εκτελει εργο τραπεζιτων και αυτη και ολα τα εξαπτερυγα προωθουν σχεδιο που θα γυρισει εναντιον τους,θα φανε σκονη με λιγα λογια(οσο για το αγαμητη ουτε γαιδαρος δεν της κανει τη χαρη.

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ?

ANGELA MERKEL ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ "ΑΓΓΕΛΟΣ ΧΑΡΑΓΜΑΤΟΣ"

ΙΣΧΥΕΙ???

Ανώνυμος είπε...

Να ακυρωθούν όλες οι παραγγελίες.

Ανώνυμος είπε...

«Αν όλος ο κόσμος βαδίσει προς μια κατεύθυνση, κι ο Χριστός προς την άλλη, εγώ θα πάω πίσω από τον Χριστό».

Φ. Ντοστογιέφσκι

Ανώνυμος είπε...

όλοι οι διαόλοι να μπούνε μέσα της, την βρωμιάρα!
Αν και θα μου πεις, μέσα της ήτανε εκ γεννηθείς

Ανώνυμος είπε...

Καθηκια ειναι ρε παιδια και πουλημενοι στο διαολο.Οπως και οι "δικοι" μας.Α μη τι αλλο ειναι για λυπηση.Σε λιγο καιρο ο κοσμος θα γελαει μαζι τους για την αμορφωσια της(τους)αλλα και για την προδοσια τους.
Θα εχουν πολυ ασχημο τελος ολοι τους.
Το θεμα ειναι τι δουλεια εχουμε εμεις αναμεσα σε εθνοι βαρβαρα.
Μπορει να μας εκλεψαν την τεχνολογια και να το παιζουν... ταχα!αλλα στην ουσια ειναι βρωμεροι βαρβαροι.Το εχουν στο αιμα τους,δεν μπορουν να σκεφτουν πολιτισμενα.Δειτε μονο ποσους αθωους εχουν σκοτωση στις μερες μας μονο.
Η Μερκελ ειναι ενα παλιομουνο που οτι πουν οι τοκογλυφοι εβραιοι,το εκτελει χωρις πολλα πολλα.
Μονοι τους ουτε τι θα φανε δεν μπορουν να αποφασισουν.Μην ακουτε που λενε στα δελτια οτι τ η ταδε η ο ταδε ειπε η αποφασισε για οτιδηποτε.Τυφλα οργανα υπακοης ειναι και νομιζουν οτι θα κανουν και εμας σαν και αυτους.
Κουνια που τους κουναγε!
Εμεις εχουμε αλλους ατραπους και συντομα θα τους δουν.

East είπε...

Δώστε υπηκοότητα σε όποιον Χριστιανό κάτοικο των Σκοπίων θέλει να γίνει Έλληνας, ανοίξτε τα σύνορα στους Σκοπιανούς όπως τα Σκόπια σε εμάς(ούτε διαβατήριο δεν μας ζητάνε), καλέστε τους για εργασία/σπουδές/τουρισμό/επιχειρήσεις, αναλάβετε τις υποδομές και την ασφάλεια των Σκοπίων, και όταν η συντριπτική πλειοψηφία έχει ήδη ή θέλει να γίνει πολίτης της Ελλάδας, γίνεται και ένα δημοψήφισμα και τα Σκόπια γίνονται Ελληνικό έδαφος.

Ανώνυμος είπε...

Bot στις 4.14 .

killajew είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.