Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

Ποιός ο ρόλος του Νίκου Παπανδρέου στο ΠΑ-ΣΟΚ;


Φουντώνουν οι πληροφορίες για την «εμπλοκή» του Νίκου Παπανδρέου στα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ. Όσο μάλιστα τα όσα έχουμε γράψει κατ’ αποκλειστικότητα στην «prionokordela.gr» δεν διαψεύδονται, τόσο θα επιμένουμε να γράφουμε τις πληροφορίες που φτάνουν στα αυτιά μας…

Ο Νίκος Παπανδρέου έχει βάλει σκοπό να μετατρέψει το ΠΑΣΟΚ σε...
καθαρά οικογενειακή υπόθεση. Πώς θα μπορούσε κανείς να τον «κακολογήσει», όταν μιλάμε για το κόμμα που έχει ιδρύσει ο αείμνηστος πατέρας του, Ανδρέας Παπανδρέου και του οποίου ηγείται (θεωρητικά πάντα) ο αδερφός του, Γιώργος Παπανδρέου.

Ο Νίκος Παπανδρέου, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει στη διαθεσή της η «prionokordela.gr», επιχειρεί με κάθε τρόπο να «αφυπνίσει» τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου και δεν αποκλείεται, μάλιστα, μέσα στο φθινόπωρο, να έχουμε και τα αποκαλυπτήρια ενός νέου «Κινήματος». Κινήματος, που θα γεννηθεί από τα σπλάχνα του ΠΑΣΟΚ, χωρίς όμως τα βαρίδια του παρελθόντος, που, όπως λένε οι κακές γλώσσες, θα φροντίσει να πετάξει από το καράβι του ΠΑΣΟΚ ο Νίκος Παπανδρέου!

Όσο πλησιάζει μάλιστα η ΔΕΘ, τόσο θα απομακρύνεται και η θεωρία του ενιαίου ΠΑΣΟΚ. Άλλωστε ένα από τα αστεία που λέγεται ότι κυκλοφορεί ήδη στην Ιπποκράτους και εν τη απουσία του πρωθυπουργού είναι ότι «ένας Παπανδρέου ίδρυσε το ΠΑΣΟΚ, ένας Παπανδρέου ηγήθηκε του ΠΑΣΟΚ και ένας Παπανδρέου θα διασπάσει το ΠΑΣΟΚ. Θα κρατήσει το «ΠΑ» και θα χαρίσει το «ΣΟΚ» στους άλλους»…

Ο χρόνος θα δείξει, αν όσα κυκλοφορούν υπογείως σε Ιπποκράτους και Μέγαρο Μαξίμου, ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα…
Πηγη

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ ΟΠΩΣ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ. ΘΑΥΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ. ΜΗΝ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕ ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ.