Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Πεδίο μάχης ξανά το Λονδίνο


Στο Μπρίξτον, στο νότιο Λονδίνο, εκατοντάδες άνθρωποι συμμετείχαν στη λεηλασία μεγάλου καταστήματος ηλεκτρικού εξοπλισμού και ομάδες νέων επιτέθηκαν σε αστυνομικούςΝέα βίαια επεισόδια σημειώθηκαν τη νύχτα της Κυριακής σε αρκετές συνοικίες του Λονδίνου, με ομάδες νέων να επιτίθενται στην αστυνομία και να λεηλατούνται καταστήματα, σύμφωνα με την αστυνομία και δημοσιογράφους
Στο Μπρίξτον, στο νότιο Λονδίνο, εκατοντάδες άνθρωποι συμμετείχαν στη λεηλασία μεγάλου καταστήματος ηλεκτρικού εξοπλισμού και ομάδες νέων επιτέθηκαν σε αστυνομικούς
Στο Μπρίξτον, στο νότιο Λονδίνο, εκατοντάδες άνθρωποι..
συμμετείχαν στη λεηλασία μεγάλου καταστήματος ηλεκτρικού εξοπλισμού και ομάδες νέων επιτέθηκαν στους αστυνομικούς.
Σύμφωνα με τη Σκότλαντ Γιαρντ, λεηλασίες σημειώθηκαν σε αρκετές συνοικίες κατά τα πρότυπα των ταραχών που ξέσπασαν τη νύχτα του Σαββάτου προς Κυριακή στο Τότεναμ, μια πολυεθνοτική συνοικία όπου αυτοκίνητα και κτίρια πυρπολήθηκαν, ενώ καταστήματα λεηλατήθηκαν και 29 άνθρωποι τραυματίστηκαν στα χειρότερα επεισόδια που έχει γνωρίσει η βρετανική πρωτεύουσα εδώ και χρόνια.
Πεδίο μάχης ξανά το ΛονδίνοΕπίσης μια ομάδα από πενήντα νέους προκάλεσε ζημιές στο Οξφορντ Σέρκους, στην καρδιά του τουριστικού Λονδίνου, σύμφωνα με την αστυνομία.
Αρκετοί συνελήφθησαν στα νέα αυτά επεισόδια, ενώ τρεις αστυνομικοί νοσηλεύονται χτυπημένοι από αυτοκίνητο.
"Είναι μια δύσκολη κατάσταση με μικρούς θύλακες βίας, λεηλασίες και ταραχές που ξεσπούν σε αρκετές συνοικίες", τόνισε η Κριστίν Τζόουνς, της αστυνομίας του Λονδίνου.
πηγη

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

mallon pio arxidatoi einai oi poustares oi egglezoi apo tous kanapedatous "ellines"

Ανώνυμος είπε...

Στημένες αναταραχές παγκοσμίως. Δημιουργία χάους, το άλλοθι των παγκοσμιοποιητών για τους στόχους τους. Μια παγκόσμια κυβέρνηση, ένα νόμισμα, μια στρατοκρατούμενη, φακελλωμένη/τσιπαρισμένη απόλυτα ελεγχόμενη κοινωνία.
ΞΥΠΝΗΣΤΕ!

Ανώνυμος είπε...

Τάξη εκ του χάους