Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ;



Η παραπλεύρως του Προέδρου εικονιζόμενη νεαρά είναι από τις τελευταίες μεταγραφές του ΛΑΟΣ και η οποία μάλιστα ορίσθηκε με απόφαση (πάντα του Προέδρου) αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου, βοηθός δηλαδή του βιαίως στρατευθέντος επί τρίμηνο Κωστή Αιβαλιώτη !!!


Το όνομά της Ασπασία Αλιγιζάκη που για να γίνεται εύφωνο το μετέτρεψε σε Σίσσυ !!! Καλή επιτυχία και άντε και βουλευτής Σίσσυ.

Και αν δεν σου κάτσει κάποια θέση θα βρεθεί και για σένα στη Βουλή !!! Δεν θα πας χαμένη…



Αυτό και σε συνδυασμό με τη συμφωνία που έκλεισε προ 15νθημέρου, σύμφωνα με την ανάρτηση στο taxalia, προκειμένου ο γνωστός μάνατζερ Ηλίας Ψινάκης να είναι υποψήφιος τελικά αυτή τη φορά με τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό στην Α΄ Αθηνών όποτε και αν προκηρυχθούν εθνικές εκλογές, φαίνεται ότι θα φέρει μεγάλες ανατροπές στα τεκταινόμενα στη Καλλιρρόης εν μέσω θέρους… Η συμφωνία κλείστηκε πριν από περίπου 15 ημέρες. Απομένει να φανεί ποια θα είναι η αντίδραση των στελεχών του κόμματος, που το 2009 έβαλαν λυτούς και δεμένους προκειμένου να αφήσουν τον Ηλία εκτός ψηφοδελτίων.

Μόνο που αυτήν τη φορά ο Γιώργος έχει λάβει τα μέτρα του και δεν σηκώνει αντιρρήσεις.

Τρέμε Αδωνι, τρέμε Βάη, τρέμε Σαμαρά…γενικά τρέμετε όλοι. Έρχεται ο ΛΑΟΣ και θα γίνει σεισμός… Ένας Κωστέτσος ή ο άλλος ο άρχοντας της Μυκόνου ο Γαλάτης λείπει από κει και θα σκάσουμε στο γέλιο από τις ατάκες του Λάκη …μετεκλογικά

Άντε και καλά κρασιά !

ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ
πηγη

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ο ΣίσσυRaider!

Ανώνυμος είπε...

nomizo sosto einai
SissyRider

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΑΒΑΤΖΗ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ. ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΑΠΟ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΙΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΣΑΙ. ΠΑΛΙΑ ΕΒΓΑΖΕΣ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΨΗΦΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Αυτο μας ελειπε ειναι πουναι σουργελλα οι περισσοτεροι βουλευταραδες θα γεμισουμε και τσιτσιολινες και κουνιστρες στη βουλη.

Ανώνυμος είπε...

10 Αυγούστου 2011 2:32 μ.μ. κουνίστρες έχει η βουλή εδώ και χρόνια τώρα σε πείραξε αυτό; Όλα τα κόμματα έχουν κρυφογκέυ μέσα τους!! Ένας φανερός δεν κάνει την διαφορά!!!

Ανώνυμος είπε...

ψινακη και πουτανες του ΛΑΟΣ ψοφιστε γρηγορα οσο προλαβαινετε

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΙΣΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΟ ,ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΛΕΓΕΤΕ ΣΙΣΥ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΤΟΝ Μ.Α.Τ.Σ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΣΙΣΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΠΑΣΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΝΤΙΚΟΜΟΥΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΨΗΦΙΖΩ

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΗΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ