Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Καταργούν τη διδασκαλία της Μυθολογίας στο Δημοτικό!


14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΚΑΚΟΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΕΔΩΝΕΣ,ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΣΑΜΟΥΡΙΑ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΥΠΟΥΛΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΜΕΡΗ ΜΑΣ. ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΤΕΛΩΣ, ΚΑΤΑΡΓΕΙΣΤΕ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ, ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ, ΤΑ ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. ΣΑΠΙΛΑΑΑΑΑΑ. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ? ΑΔΕΙΑΣΤΕ ΜΑΣ.... ΚΑΝΤΕ ΜΑΣ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ... ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΜΑΣ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ......ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ..... ΠΡΟΒΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

θα ερθει η ωρα που θα παρουν δρομο,ολοι οι ανθελληνες απο την πατριδα μας,αυτη η ωρα δεν θα αργησει καθολου!!

Ανώνυμος είπε...

το σχεδιου του ερπετομορφου κισσιγκερ για την Ελλαδα σε πληρη εφαρμογη. Εχουν κανει την νεολαια να σκεφτεται μονο το σεξ την ωρα που τους εχουν κανει Αριστερους (μαρξ - φροιντ και τους λοιπους εβραιους που τους διδασκουν )και αθεους. Ευχομαι να γινει πολεμος για να ξυπνησουμε και πριν μας φφαξουν οι βαρβαροι που μας εχουν στειλει...

Ανώνυμος είπε...

Τα παιδιά έχουν γονείς και οι προδότες τάφούς.

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΜΑΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΑΜ, ΤΗΝ ΕΥΑ ΤΟΝ ΣΑΜΨΩΝ ΤΟΝ ΔΑΥΙΔ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Τίποτα δεν διδάσκονται οἱ νέοι,οὔτε Ὀρθοδοξία...τὰ ἀποτελέσματα εἶναι ἐμφανέστατα νομίζω. Βλαμμένα τύπου MTV ἔχουν καταντήσει τὰ παιδιά,καί μη μοῦ πεῖ κανεὶς ὅτι δὲν φταῖμε.Ἐμεῖς πετάξαμε τὴν σκούφια μας ἀπὸ χαρά που θά γινόμαστε μοντέρνοι...Τώρα πιὰ ὁ καθένας ὅ,τι μπορεῖ μόνος του, νὰ πιάσουμε τὰ παλιὰ πολυτονικὰ βιβλία μπὰς καὶ δώσουμε κάτι καλό στα παιδιά μας.Καταλάβετέ το, ἐμεῖς εἴμαστε τὸ κρυφὸ σχολιὸ τοῦ καιροῦ μας.

SuperAtheos είπε...

Καταργούνε οι άθλιοι το υπέροχο μάθημα της ελληνικής μυθολογίας που το μαθαίναμε σαν παραμυθάκι στο δημοτικό ενω την εβραικη μυθολογία (δες θρησκευτικά) την τρώμε στην μάπα απο την πρώτη δημοτικού ως την τρίτη Λυκείου, και μάλιστα την μαθαίνουμε σαν ιστορικο γεγονός, αντι λοιπόν να γίνει το αντίθετο μας κόβουν και αυτο το ελάχιστο ελληνικό που απέμεινε, ΑΙΣΧΟΣ...άσχετη Έκκληση> σταματήστε να γράφεται κεφαλαία είναι κουραστικα στο διάβασμα

Ανώνυμος είπε...

Ας αρχίσουν οι γονείς να διδάσκουν στα παιδιά τους την Μυθολογια μας, την γλώσσα μας, την σωστή ιστορία μας!!! Δυστυχώς εκεί φθάσαμε με ευθύνη όμως και δική μας!!!! Ποτέ δεν αντιδράσαμε στην πολυπολιτισμική παιδεία που επέβαλλε το υπουργείο ανθελληνικής παιδείας!!! Τώρα πια δεν έχουμε επιλογή!!!! Οτι κάνουμε μόνοι μας!!!

Ανώνυμος είπε...

8,38 ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ, ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΑΣ ΞΗΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ . ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΗΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ , ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

δυστυχως δεν διδασκονται ουτε καν την εβραικη μυθολογια...ολα τα εχουν ισοπεδωσει...ουτε καν τη φιλοσοφια..το ελληνικο σχολειο στερειται ηθικης,αυτο λειπει απο τα παιδια το ηθος!!μας καναν αμερικανακια...

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΜΙΚΡΑ0ΜΙΚΡΑ ΒΗΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ Ο ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ...ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ
1.ΟΙ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΜΑΓΑΖΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ
2.ΕΚΤΟΠΙΣΗ ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΟΤΩΝ ΟΠΩΣ ΤΟ ΟΥΖΟ ΑΠΟ ΤΟ ΟΥΙΣΚΙ
3.ΣΕ ΜΙΑ ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΗ ΧΩΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΠΑΡ
4.ΣΤΑ ΜΜΕ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΩΝ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΞ
5.ΣΚΟΤΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΕΤΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΘΟ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΗΤΑΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ.ΚΑΙ ΟΜΟΛΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΕΥΟΥΣΑΣ.ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΙΟ ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΘΑΡΕΥΟΥΣΑ...ΒΛΕΠΕ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗ.
6Ο ΧΩΡΟΣ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΥΣ ΗΧΟΥΣ ΠΟΥ ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΣΕ ΜΑΙΜΟΥΔΙΣΤΙΚΟ ΣΤΥΛ
7.ΨΥΧΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΗΡΩΙΣΜΟΣ ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ,ΕΚΤΟΠΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΟΝΤΑΙ ΤΟ ΥΛΙΣΤΙΚΟ ΣΕΞ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΩΣ ΘΕΟΣ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΣΟΦΑ ΒΗΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ Ο ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

καλυτερα ετσι κ αλλιως ψευτικα μας την πασαρουν..........

Unknown είπε...

Το όνομα του εντύπου παρακαλώ;

Ανώνυμος είπε...

το κρατος ειναι ο πολιτης.αν ο πολιτης δεχεται οτιδηποτε αποφασιζουν κάποιοι για λογαριασμο του,τότε ειναι ανεύθυνος.Είναι χρέος μας να δώσουμε ό,τι αξίζει στα παιδιά μας κ αυτό ειναι η Ελλάδα μας με όλο της το μεγαλείο!!