Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

Η Ντόρα προκαλεί και μιλά για «δήθεν» αγανακτισμένους


anti-ntp:Διαβάστε την καθεστωτική ανακοίνωση του κόμματος της Μπακογιάννη για τις συγκεντρώσεις στο Σύνταγμα...

Μάλλον χαμένα πρέπει να τα έχουν εκεί στο κόμμα της Ντόρας, όταν μιλούν για «δήθεν» αγανακτισμένους κι όταν βγάζουν, σαν λογιστές, ανακοινώσεις για τις «ζημιές» που έγιναν στο Σύνταγμα. Εκτός πάλι, αν εν αγνοία της οι φωστήρες που έχει στο
επικοινωνιακό τιμ έβγαλαν αυτή την απαράδεκτη ανακοίνωση που σε τελική ανάλυση μόνο κακό της έκανε. Σημειωτέον, πως τέτοια μίζερη και διχαστική ανακοίνωση, για τους εκατοντάδες χιλιάδες αγανακτισμένους, δεν τόλμησε να βγάλει ούτε ο Καρατζαφέρης, που όσο να΄ ναι, είναι δεξιός- καραδεξιός και …τιμή του και καμάρι του όπως λέει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΔΗ.ΣΥ:

«Η αποχώρηση των “δήθεν” αγανακτισμένων από την πλατεία Συντάγματος άφησε πίσω της, πέρα από τις εικόνες ντροπής που εξέθεσαν τη χώρα μας διεθνώς, και το λογαριασμό που υπερβαίνει τις 700.000 ευρώ από ζημιές και καταστροφές δημόσιας περιουσίας», ανακοίνωσε το γραφείο Τύπου της Δημοκρατικής Συμμαχίας.
«Αυτόν τον λογαριασμό όμως θα τον χρεωθούν και πάλι οι συνεπείς φορολογούμενοι πολίτες, που βλέπουν κάθε τόσο τις δυνάμεις της ανευθυνότητας και της ασυδοσίας να τους φορτώνουν με επιπλέον βάρη, στο βωμό της επαναστατικής γυμναστικής τους.

Σε αυτό τον παραλογισμό πρέπει να μπει ένα τέλος. Και το τέλος μπορεί να το θέσει μόνο η πολιτεία, με ένα θεσμικό πλαίσιο που θα διέπει τις κινητοποιήσεις και διαμαρτυρίες, βάζοντας ξεκάθαρα όρια αλλά και επιμερίζοντας την ευθύνη σωστά σε εκείνους που πρέπει να την αναλάβουν», τονίζεται στην ανακοίνωση.
Πηγη 

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η κυρία πρέπει πιά να αποφασίσει να πάει σπίτι της,να ησυχάσει η ψυχή του αδικοχαμένου στο όνομα του οποίου εξελέγη και του οποίου το επώνυμο εκμεταλεύτηκε .
Βασιλικότερη του βασιλέως,ισχνό δεκανίκι και υπηρετριούλα του διεφθαρμένου συνδικάτου των 300,την οποία χρησιμοποιούν χωρίς καν ακόμη να έχει καταμετρηθεί η απήχηση της σαν νεοσύστατο κόμμα ,γιατί υποσχέθηκε από το δικό της μετερίζι να συνεισφέρει στην στήριξη του μαθήματος που ξέρει καλά.Την διαφθορά που την διακατέλαβε εξ ολοκλήρου.

Ανώνυμος είπε...

Αν αυτή μιλά έτσι για να τους αγανακτισμένους τότε οι αγανακτισμένοι με εξαιρούμενα τα «πρακτορεία» ,ήταν όντως επικίνδυνοι για το σύστημα…

Ανώνυμος είπε...

H madamme συγχιζεται οταν βλεπει τους Ελληνες να δρουν ελευθερα, γιατι αυτη ποτε δεν ειχε ελευθερια στο οικογενιακο καθεστως Μητσοτακη. Η μοιρα της ηταν προδιαγεγραμενη, να διαδεχθει τον αρχαιοκαπηλο μπαμπα της και να λεει ψεμματα κοιτωντας σε στα ματια. Ο πατερας της κουναει τους ωμους, αυτηνης τρεμουνε τα χερια, και οι δυο τους ειναι απαθεις σε ο,τι δεν σχετιζεται με λεφτα. Ειναι τα γνησια ζομπι της παγκοσμιοποιησης εν Ελλάδι. Στα σκουπιδια μαντάμ Μητσοτακη, δεν κανεις ουτε για ανακυκλιση, εχεις καψει τα παντα μεσα σου και εξω σου. Εισαι ραδιενεργο κατάλοιπο.

Ανώνυμος είπε...

Τελος θα μπει στο μαγαζακι πουχεις ανοιξει οποτε γινουν εκλογες ορθιο ζομπι.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΝΤΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΟΛΟ ΜΑΛ..ΚΙΕΣ ΛΕΣ.
ΚΑΛΑ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΑ ΣΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΝΑ ΛΕΣ;
ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΑΧΤΗ;

Ανώνυμος είπε...

ante mori na pas na kaneis kamia partouza mpas kai kselampikaris palio sixama tou kerata AI STO DIAOLO PALIO KSEKOLIARA

Ανώνυμος είπε...

Η Ντόρα και τα ντόρο-κόπρο-σκύλα , που την περί τριγυρίζουν , την υπηρετούν και τώρα την γηροκομούν έχουν τεράστιες ευθύνες για την καταχρεώση της χώρας ,τον ηθικό ξεπεσμό και το κατάντημα της χώρας ως περίγελος όλου του ανεπτυγμένου κόσμου.

Όποιος συμμαχεί η υποστηρίζει η υπηρετεί τα ύπουλα σχέδια της Oσιας Οικογένειας του ΜΗΤΣΟ-ΝΤΟΡΑ-ΚΟΥΛΑ πρέπει να είναι πολύ μαζοχιστής… η υπόλογος … η οικονομισάριος …πάντως σίγουρα γραικύλος…

Ανώνυμος είπε...

Η Ντόρα ηταν ανέκαθεν άπληστη, αχόρταγη , ξενόδουλη και ξενοκίνητη , υποστηρίκτρια με κάθε κόστος του σλόγκαν …
¨ Τοις ξένων χρήμασι πειθόμενη ¨ και των ¨ υποτακτικών εκμεταλλευόμενη ¨

Η Ντόρα θεώρει τα γηρατειά αφετηρία μιάς νέας πολιτικής σταδιοδρομίας….

Ντόρα μου ,ο αγαθός και συνετός στα γηρατειά απολαμβάνει σεβασμό και αγάπη, εσύ επιζητάς το φτύσιμο ,το γιαούρτωμα , το ανάθεμα…

Ανώνυμος είπε...

Εδώ ο κόσμος χάνεται και η κωλόγρια πολιτεύεται.

Αυτό συμβαίνει με τους περισσότερους επαγγελματίες πολιτικούς.

Η εξουσία είναι η μοναδική τους αγάπη.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό, το οποίο συνέβη με το Μητσοτακέικο είναι πρωτοφανές στα παγκόσμια πολιτικά χρονικά

H Ντόρα είναι μια πολιτικός «εκκωφαντικής μετριότητας» .

Η απόλυτη πολιτική "φούσκα".

Ποτέ και κανένα άλλο πολιτικό "τζάκι" δεν "ξηλώθηκε" τόσο απόλυτα και σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα όσο αυτό.

Μιλάμε για γκρέμισμα, που οδηγεί στο βάραθρο, χωρίς κανένα ενδιάμεσο σημείο στήριξης.

Ένας πραγματικός εφιάλτης, που δεν τελειώνει.
Ένας εφιάλτης, ο οποίος "ρουφάει" ολόκληρη την οικογένεια στον πάτο

"ΧΑΙΡΕ ΝΥΜΦΗ ΑΧΟΡΤΑΓΗ"...

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν απαλλαγούμε από την ληστοσυμμορία , όλων των πλιατσικολόγων πολιτικών της τελευταίας εικοσαετίας, δεν πρόκειται να δούμε άσπρη μέρα.

Εσείς που μας φέρατε στο αδιέξοδο, δεν υπάρχει περίπτωση να μας βγάλετε.

Έχετε διαβρωθεί μέχρι το κόκκαλο.

Όταν η οικογενειοκρατία γίνεται αυτοσκοπός , η απληστία για πλούτη ακόρεστη, και η αναλγησία για τα πεπραγμένα ατιμώρητη , η καταψήφιση μας , το γιουχάρισμα και το γιαούρτωμα γίνεται καμιά φορά πολίτικο καθήκον μας .