Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

Δηλώσεις-σοκ βουλευτή ΠΑΣΟΚ: Είμαι Τούρκος και στην Ξάνθη είναι Τούρκοι!


Θυμάστε το βουλευτή Ξάνθης του ΠΑΣΟΚ, κ. Τσετίν Μαντατζί, για τον οποίο αποκάλυψε νωρίτερα αποκλειστικά η «prionokordela.gr» ότι εγείρει θέμα τουρκικής μειονότητας στην Ξάνθη; Και εμείς εύλογα αναρωτηθήκαμε πώς είναι ποτέ δυνατόν ένας Τούρκος να διαφυλάξει τα ελληνικά συμφέροντα στην περιοχή; Δεν προλάβαμε
να το πούμε και δυστυχώς, ήρθε ο ίδιος, με τις δηλώσεις του, να μας επιβεβαιώσει, με το χειρότερο τρόπο…
Στην ομιλία του στο χωριό Σέλερο της Ξάνθης, απαρνήθηκε...
το ΠΑΣΟΚ και δήλωσε «Τούρκος» και πιστός στο κατευθυνόμενο από το προξενείο εξτρεμιστικό κόμμα της μειονότητας! Μάλιστα, διαμαρτυρήθηκε σφοδρά, γιατί ακόμα δεν τους έχει επιτραπεί να αυτοαποκαλούνται «Τούρκοι»!
Ο κ. Μαντατζί, στην ομιλία του, ανέφερε τα εξής: «Έχουμε προβλήματα μπροστά μας. Το να διευθετηθεί το θέμα της Μουφτείας στη Θράκη σε αυτή την περιοχή, όπως επιθυμούμε, όπως μας αρμόζει. Αλλά, για όνομα του Θεού, τόσο δύσκολο είναι να λυθεί το θέμα των βακουφίων; Μήπως οι χριστιανοί μας άφησαν τη βακουφική περιουσία; Οι δικοί μας άνθρωποι μας την άφησαν! Εμείς, όμως, ακόμα δεν μπορούμε να διοικούμε αυτή την περιουσία μας εδώ!»
Ακούει, επιτέλους, κανείς σε αυτή την κυβέρνηση; Ακούτε, κ. Παπανδρέου, ή μόνο ασχολείστε με τα μπάνια σας και τη γυμναστική σας; Αυτός είναι βουλευτής σας! Εσείς τον επιλέξατε! Ο κ. Μαντατζί δηλώνει Τούρκος και καπηλεύεται ελληνικά εδάφη και ελληνικές περιουσίες, η κ. Διαμαντοπούλου ασχολείται μόνο με την τουρκική παιδεία και τα τζαμιά και εσείς τί ακριβώς κάνετε;;; Τουλάχιστον, μετονομαστείτε σε «τουρκική κυβέρνηση» να ξέρουμε, και τυπικά πλέον, για ποιων τα συμφέροντα δουλεύετε…
Πηγη 

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λες και δεν το ξεραμε οτι το ΠΑΣΟΚ ειναι πουλημενο κομμα...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΗ ΑΥΤΟ ΔΛΔ;

ΑΦΟΥ ΚΑΙ Ο ΓΑΠ ΕΝ ΤΗ ΕΡΗΜΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΣΟΥΗΔΙΑΣ...

ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΓΙΑ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΙΛΑΜΕ... ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ

ΣΤΟΥΣ ΧΑΖΟΒΙΟΛΗΔΕΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΑΙΑΚΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΤΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΑΛΛΑ ΜΠΑ..

Ανώνυμος είπε...

Η συνθήκη της Λωζάνης του λέει κάτι? Ο πλέον οφελημένος της υπόθεσης ήταν η Τουρκία. Έτσι σκάβουν το λάκο τους οι Τούρκοι...Αλλά μάλλον δεν πρέπει να ανυσηχούν...Τους προστατεύουν άλλοι!

Ανώνυμος είπε...

Η κατρακύλα αυτού του κόμματος δεν έχει τέλος.Πόσο θα ανέχεται ακόμα ο υπνωτισμένος λαός αυτούς τους προδότες.
Αν δεν φύγουν γρήγορα θα φέρουν πολύ ασχημα δεινά σε τούτον τον τόπο πολύ χειρότερα από αυτά που μας έχουν ήδη φέρει.

Ανώνυμος είπε...

μα εννοειται η ελλαδα κυβερναται απο ξενους πολλα χρονια τωρα...φανταστειτε που θα εφτανε η ελλαδα αμα την κυβερνουσαν ελληνες...

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΙΑ.ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΡΔΕΨΗ ΤΗΝ ΒΟΥΡΤΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ.Η ΞΑΝΘΗ ΠΟΥ ΒΡΗΣΚΕΤΑΙ;Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΠΟΥ ΒΡΗΣΚΕΤΑΙ;Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΗ;Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΓΕΝΑΕΙ;ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΦΑΛΟ; ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΔΙΟ Η ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΣΙΝΟ;ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΑΥΤΟΝΩΝ ΟΙ ΦΑΡΑ ΟΤΙ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΡΠΑΞΗ Ο ΚΟΛΟΣ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΖΩΗ.ΜΑΘΑΝΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΗΔΑΝΕ ΚΑΙ ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΟΙ ΑΡΚΑΝΤΑΔΕΣ.ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΕΠΕΙ Η ΒΟΥΛΗ Η ΦΑΡΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ .

Ανώνυμος είπε...

Καλά δεν υπάρχει Ελλάδα;Δεν υπάρχει κυβέρνηση να υπερασπιστεί τα συμφέροντά της;Έχουμε κατεβάσει τα ''ρολά'' εντελώς; Που πήγε η αξιοπρέπεια και η υπερηφάνειά μας;!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ.ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ Η ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ΔΙΩΞΕΙ ΟΛΟΥΣ.ΚΙ ΑΝ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΛΗΘΥΣΜΟΙ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ,ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ΔΙΩΞΕΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΔΙΩΞΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΑΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ Π[ΟΛΗΣ.ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΑΙ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΥΠΟΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Εν ο σιηστος που τον εφκαλεν τον σιηλλομπασταρτον