Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ – Πέμπτη φάλαγγα.




Φωτεινοί – λαμπεροί – πεφωτισμένοι…. ελευθερωτές;
Ότι λάμπει είναι χρυσός;
Έλληνες αμνοί ή ανθέλληνες λύκοι;
Πέμπτη φάλαγγα:
ονομάζεται η εντός μιας πολιορκούμενης πόλης ή εμπόλεμης χώρας εκδηλωθείσα προπαγάνδα επ΄ ωφελεία του εχθρού.

Το είδος αυτό της προπαγάνδας μπορεί να είναι είτε εγχώρια (εσωτερική), είτε εξωτερική (εκ του εχθρού) και εκδηλώνεται με διασπορά ψευδών ειδήσεων (ραδιοφωνικές ανακοινώσεις ή έντυπες – φέιγ-βολάν κ.λ.π.) μέχρι και δολιοφθορές.
(Ο όρος τέθηκε σε χρήση για πρώτη φορά κατά τον Ισπανικό εμφύλιο πόλεμο (1936-1939) όταν στη πολιορκία της Μαδρίτης εκτός από τις τέσσερις φάλαγγες του στρατού που έκαναν την επίθεση κατά της πόλης, υπήρχε και εντός αυτής σημαντική μερίδα πληθυσμού υπέρ των πολιορκητών η οποία και υπέσκαπτε τη θέση των υπερασπιστών.)

Ο εχθρός εντός των πυλών…

Οργανώσεις – κινήματα – τάματα- τάγματα – προπαγάνδα – ρουσφέτια – συμφέροντα – προδοσία….
Φωτεινές στράτες και σκοτεινά παραστρατήματα, φωτεινές ευθείες και σκοτεινοί κύκλοι…
Η τακτική του Δούρειου Ίππου δεν ανήκει μόνο στην αριστερά, η τακτική της πέμπτης φάλαγγας χρησιμοποιεί και τους “εθνικιστές” .

Μ.Κ.Ο. και οργανώσεις του Σορού.., στο σπίτι μας και στη γειτονιά μας (ανά τη μεσόγειο), που τάζουν στους λαούς δήθεν σωτηρία, οργανώνοντας δήθεν πατριωτικά κινήματα και πολύχρωμες ψευτοεπαναστάσεις.
Ο ίδιος ο Εφιάλτης μοιάζει με κοινός ερασιτέχνη μπροστά τους.

Μια “αρπαχτή” της στιγμής έκανε εις βάρος των Ελλήνων, τη στιγμή που οι πεμπτοφαλαγγίτες ανθέλληνες, έχουν εγκαταστήσει ολόκληρη “φάμπρικα”, η οποία εδώ και δεκαετίες προσπαθεί να αποδομήσει κάθε τι Ελληνικό και η κορύφωση αυτού του σχεδίου παρατηρείται στις μέρες μας χρησιμοποιώντας ως Δούρειο Ίππο, τον πατριωτισμό.
Πότε σε “δουλεύει” ένας επαγγελματίας προβοκάτορας;

Όταν σε έχει πείσει ότι είναι συμπολεμιστής σου και όχι πολέμιος σου.
Όταν σε παρασέρνει σε ενέργειες, που νομίζεις ότι σε συμφέρουν και είναι αμφιβόλου έκβασης κι αποτελέσματος (τις οποίες ο ίδιος δεν τις πιστεύει, παρ’ όλο που εμφανίζεται να τις υποστηρίζει με “πάθος”) και ταυτόχρονα στο τέλος προκύπτει οικονομικό όφελος για τον ίδιο, καταστροφή για το θύμα του και το χειρότερο …ότι από την πλευρά του υπήρχε εξ αρχής γνώση του αρνητικού τελικού αποτελέσματος.
Είναι δηλαδή δεδομένο ότι σε “δουλεύει” κάποιος, όταν σε παρασέρνει σε αγώνες, των οποίων γνωρίζει εκ των προτέρων το αρνητικό αποτέλεσμα και έχει συμφωνήσει εξ αρχής την αμοιβή που θα λάβει από τους νικητές.

Τελικά πόσο θύματα αυτής της ανίερης προπαγάνδας είμαστε και πόσο ελεύθεροι? Πόση ελευθερία μας επιτρέπουν και ποιος ο στόχος τους?

Στο φόβο και την ελπίδα, αποσκοπούν τα παγκόσμια σκιάχτρα και παγκόσμιοι σωτήρες… στον έλεγχο του δικού μας φόβου και της δικής μας ελπίδας.

Οι παραδόσεις μας, τα έθιμά μας είναι ο ζωογόνος «χυμός του δέντρου» του ελληνισμού!

Ο Έλληνας δεν είναι αδύναμος, ο Έλληνας έχει δύναμη! Τη δύναμη του την κληρονόμησε από τους προγόνους του!

Αυτή η δύναμη έχει περάσει στο DNA του και εκφράζεται με την πίστη του, τα έθιμά του, τις δοξασίες του, τους θρύλους του τις παραδόσεις του, τους μύθους και τα παραμύθια του!
Αυτή η δύναμη ονομάζεται ελληνική γλώσσα, ελληνική παιδεία, ελληνικό φιλότιμο, ελληνικό Έθνος!


Η καπηλεία και ο εξευτελισμός των ιερών και οσίων του έθνους μας αποσκοπεί στο μηδενισμό, την εθνική και φυσική μας εξόντωση.
Ας μη περιμένουμε λοιπόν ντόπιους και αλλοδαπούς λυτρωτές.
Ο κάθε ένας από εμάς έχει κληρονομιά το αίμα των ηρώων προγόνων μας, του Λεωνίδα, του Μεγάλου Αλεξάνδρου, του Κολοκοτρώνη…
Η μόνη λύση είναι η αυτόνομη δράση!!!

Ο κάθε ένας από εμάς έχει τη δύναμη να σωθεί και να σώσει!!!
«Ο καθένας πρέπει να φαντάζεται πως αυτός πρέπει να σώσει το έθνος του.
Πρέπει να φαντάζομαι πως από μένα μόνον εξαρτάται η σωτηρία του έθνους.
Να μην κοιτάζω τι κάνουν οι άλλοι και να φαντάζομαι πως εγώ έχω το μεγάλο χρέος της σωτηρίας».
Ίων Δραγούμης
η συνεχεια εδώ.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

kai o Ion Dragoumis massonos den itan?