Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Η Νεα Παγκόσμια τάξη...


anti-ntp:Έχουμε κόψει το παρακάτω κείμενο απο μια ανάρτηση του ιστολογίου Κόκκινος ουρανός,που αφορά την Νεα παγκόσμια τάξη.Το κείμενο που έχουμε επιλέξει ειναι ενα άρθρο του Νίκου Φελέκη απο την εφημερίδα ο κόσμος του επενδυτή.Διαβάστε τις απόψεις του συγκεκριμένου δημοσιογράφου που παρατίθενται στο κείμενο....

Η εφημερίδα «Ο Κόσμος του Επενδυτή», το προηγούμενο Σάββατο, 11 Οκτωβρίου 2008, στο άρθρο της 2ης σελίδας, με τίτλο: Παγκόσμιο «New Deal» (του Ν. Φελέκη), έγραφε μεταξύ άλλων, τα εξής : "...Ασχέτως πολιτικών ή άλλων διαφορών, αρχίζει να γίνεται παγκόσμια συνείδηση ότι ο κόσμος δεν
μπορεί να συνεχίσει έτσι. Υπάρχουν ωρολογιακές βόμβες στα σπλάγχνα του, που πρέπει να απασφαλιστούν για να μην τινάξουν τον πλανήτη στον αέρα. Η φτώχεια, οι ανισότητες, οι διακρίσεις, η μετανάστευση, η ερημοποίηση, οι κλιματικές αλλαγές είναι οι νέες απειλές. Ο προβληματισμός για την αντιμετώπισή τους συγκροτεί ένα νέο ουμανισμό, διαμορφώνει νέες πανανθρώπινες αξίες. Αυτές πρέπει να υπηρετήσει και η παγκοσμιοποιημένη οικονομία. Και κατ’ επέκταση, οι θεσμοί στους οποίους θα στηριχθεί.
Η οικονομική παγκοσμιοποίηση διαμορφώνει τους όρους για μία παγκόσμια νέα θρησκεία με πυρήνα όχι τον Θεό, αλλά τον Άνθρωπο... "

(Σημ. ΚΚ εντύπωση μου κάνει πως κόλλησε η διεθνής οικονομική κρίση, η φτώχεια, η μετανάστευση με τον...Θεό και την ανάγκη εξοβελισμού Του.. !!! Επίσης προσέξτε το κεφαλαίο "Α" στο Άνθρωπος... )

και συνεχίζει το άρθρο
"...Είναι ίσως νωρίς, αλλά θα αρχίζει να χτίζεται μία Νέα Ιδεολογία. Η πλανητική. Αυτή άλλωστε θα είναι η επόμενη φάση που θα περάσει η ανθρωπότητα.
…..Όταν λέμε ότι χρειάζεται μία Νέα διεθνής Ρύθμιση, Νέα Παγκόσμια Συμφωνία, εννοούμε μία ανατροπή στο παγκόσμιο μοντέλο ανάπτυξης. Μία διαφορετική τροχιά του πλανήτη. Μία παγκοσμιοποίηση νέου τύπου. Με θεσμοθέτηση και ενίσχυση υπερεθνικών αρχών που θα θέσουν κανόνες και θα εποπτεύουν την εφαρμογή τους σχετικά με τις αγορές, την κίνηση κεφαλαίων, το διεθνές εμπόριο…..

….Καλύτερα είναι να σκεφτούμε τι θα κάνουμε για να είναι καλύτερος ο κόσμος μετά από εμάς. Κάτι θα είναι. Για να είναι όμως αυτό ορθό και συντονισμένο με το μέλλον, θα πρέπει να υπηρετεί όχι μέρη, αλλά το σύνολο. Όχι κράτη, αλλά την παγκόσμια κοινότητα. Την Γη. Και για να γίνει αυτό, θα πρέπει να οικοδομήσουμε υπερεθνικούς θεσμούς διαχείρισης κρίσεων. Είτε αυτή είναι χρηματοπιστωτική, είτε ενεργειακή, είτε επισιτιστική, είτε οικολογική, είτε πολεμική, είτε, είτε, είτε……"
Πηγη


6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ο τυπος αυτος παιζει με τα λογια ενω η ουσια της υποκρισιας και της απανθρωπιας κρυβονται η και φαινονται σε ολες τις τασεις αυτης της..νεας πιστης,που ποδοπατα οτι συνειδησιακο εχει χτισει
μεχρι σημερα ο ανθρωπος πανω στο πλανητη!!!!
ποσο ηλιθιοι νομιζουν οτι ειμαστε κατι ζουδακια σαν το...φοβερο αναλυτη φελεκη????

Ανώνυμος είπε...

Η αναφορα στην "Νέα Παγκόσμια Συμφωνία, " ειναι ενα ψεμα που ποτε δεν υλοποιηθηκε ποτε των ποτων. Και ποιος θα κανει την συμφωνια ? ποιος ειναι αυτος και με ποιον, μιας και χρειαζονται δυο μερη να συμφωνησουν. Ας μου πει καποιος ποια συμφωνια σε κρατικο, κυβερνητικο, εθνικο ή παγκοσμιο επιπεδο, εχει τηρηθει, τοτε θα προβληματιστω. Οσον αφορα στο ΘΕΟ και την καταργηση του, ποιος ειναι αυτος που τον φοβαται?
Ετσι και αλλιως Περιφρονημενο Τον εχουν. Αληθεια, η νεα ταξη ποιον αντιπροσωπευετε και φοβαστε τον Θεο ?
Τον Θεο σας δηλαδη...Γιατι τον απαρνιεστε ?Τι οφελος θα εχετε απο αυτη την απαρνηση ?

Ανώνυμος είπε...

NEW AGE LUCIFERIAN προπαγάνδα...Τα γνωστά..

Ανώνυμος είπε...

Η Θεοσοφία οραματίζεται την «νέα τάξη» της ως εξής: οι λίγοι νικητές του «αόρατου πολέμου» της θα κυριαρχήσουν -αθέατοι- επί των «μαζών της ανθρωπότητας», οι οποίες θα είναι οι ηττημένοι. Οι ηττημένοι θα αποτελούν την «νέα ανθρωπότητα», που, χωρίς προσωπικότητα και βούληση, θα οδηγηθεί στην «μη-ύπαρξη». Αυτοί πια δεν θα είναι «Άνθρωποι» ούτε καν «άνθρωποι». Θα είναι απλά «ανθρώπινα όντα», χωρίς βούληση, χωρίς λογική συνείδηση, έρμαια των ενστίκτων και του ασυνειδήτου τους. Θα είναι δηλαδή ανθρωπόμορφα όντα που όπως «προφήτευσε» ο Ντοστογιέφσκυ, θα μπορούν «να δουλεύουν κιόλας». Και το σημαντικώτερο, θα πιστεύουν ότι η μετάλλαξή τους αυτή, δηλαδή η ήττα τους, συνιστά θριαμβική τους νίκη. Αυτό θα καθιστά την υποδούλωσή τους ολοκληρωτική και μη αναστρέψιμη.

Ανώνυμος είπε...

οπως καταλαβαινετε βλαμενοι νεοελληνες 40 χρονια τι πουτσαντιλικη τρωγαμε, ποιοι κυβερνουσαν και τι θελανε να κανουνε και ολοι οι πανηλιθιοι τρεχανε και μαλωνανε για τις μπλε πρασινες και κοκινες σημαιες και οι δημοσιογραφοι της πουτσας κανανε πλυση εγκεφαλου στα μπουρδελοκαναλια τους οποιος μιλουσε για ΕΘΝΟΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΧΡΙΣΤΟ ηταν αυτοματα περιγελος φασιστας ρατσιστης κλπ οι πρωτοι που θελουν κρεμασμα ειναι οι δημοσιογραφοι

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ Κ ΔΕΥΤΕΡΟ ΘΑΝΑΤΟ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟ ΓΚΟΙΜ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ. ''ΑΡΜΑΤΩΛΟΣ''