Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Πας φαντάρος; Μπες στο διαδίκτυο...


Πας φαντάρος; Μπες στο διαδίκτυο...Καταργείται η έντυπη πρόσκληση στρατευσίμων

Αποκλειστικά στο διαδίκτυο θα αναρτώνται εφεξής οι διαταγές πρόσκλησης στρατεύσιμων (ΕΔΥΕΘΑ), σύμφωνα με απόφαση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, στο πλαίσιο του εξορθολογισμού δαπανών.


Αυτό σημαίνει πως οι προσκλήσεις- περίπου 27.000 το χρόνο- δε θα αποστέλλονται πλέον σε έντυπη μορφή, αλλά θα βρίσκονται στο ίντερνετ μέσω του «Διαύγεια», των ιστοσελίδων των Γενικών Επιτελείων, καθώς και της ιστοσελίδας της ΔΣΣΝΣ/ΓΕΕΘΑ www.stratologia.gr , ώστε να είναι προσβάσιμες σε όλους τους αποδέκτες.
πηγη

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μαλλον εχουν κολλησει Παπανδρεϊαση, αρρωστεια βαρεια και τοξικη για τον οργανισμο. Ρε ηλιθιοι, οσα παιδια δεν εχουν ιντερνετ ειτε λογω οικονιμικης στενοτητος, ειτε γιατι δεν τους αρεσει να ασχολουνται, ειτε γιατι μπορει να μενουν σε ενα κατσικοχωρι που δεν πιανει το ιντερνετ, αυτοι τι θα κάνουν;
Ειναι δυνατον η προπολεμικη Ελλάδα να ηταν πιο πλουσια απο την σημερινη;
Σε ποιον τα πουλατε αυτα χιμπατζηδες του μπατσοκ;
Ντροπη στην ηγεσια του γενικου επιτελειου, ντροπη στο Πενταγωνο, ντροπη στον υπουργισκο της εθνικης αμυνας.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΦΙΛΕ 10.31 ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΣΚΟΠΟΣ, ΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ , ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ, ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ, ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΚΛΠ ΠΟΣΟΙ, ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗ. ΑΛΛΑ ΠΕΣ ΕΔΩ ΠΟΥΛΗΣΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΕΚΕΙ ΚΟΛΛΑΜΕ??

Ανώνυμος είπε...

ΥΓ, ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΑΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, Η ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ??

Ανώνυμος είπε...

Ακουστε τώρα τα Ωραία του μπουρδελου κράτους μας. Πάω προχτές στο ΙΚΑ να πάρω μια βεβαίωση ότι δεν οφείλω για θεώρηση βιβλίων στην εφορία. Αφού περιμένω μια ώρα στην ουρά όταν έρχεται η σειρά μου λέω στον υπάλληλο τι θέλω. Αφού με ρωτάει το αφμ μου εκτυπωνει ένα χαρτί απο το υπολογιστή του με τα στοιχείαου και το στέλνει με φαξ στα κεντρικά, και το πετάει. Μετα απο ένα τέταρτο περίπου έρχεται πάλι με φαξ η απάντηση ότι δεν χρωσταω και το πετάει και αυτό. Και σε ένα τρίτο χαρτι χειρόγραφα πλέον μου δίνει τη βεβαίωση που ήθελα. Και ερωτώ εγω τόση οικονομία πια αυτο το κράτος; Για το παιδάκι του χωριού όπως σωστά ανέφερε και ο 10:31 πρέπει να μπει στο Ίντερνετ που ενδεχόμενως να μην έχει σύνδεση να δει ποτέ θα παει φαντάρος και εγω για ένα χαρτι που θα μπορούσα να μπω στο Ίντερνετ να το εκτύπωσω στο εκτυπωτη μου και να γλυτωσω και τέτοια ταλαιπωρία το κράτος χαλάει τρία χαρτιά;;;; Για αυτο δεν θα πάμε ποτέ μπροστά. ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΡΆΤΟΣ.