Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Είναι πια επίσημο. Οι Έλληνες είναι Κορόϊδα και Πολίτες Β’ Κατηγορίας με Υπουργική Απόφαση


Πλέον είναι και επίσημο. Μας έχουν χεσμένους. Μας θεωρούν “δευτεράτζες” μέσα στη χώρα μας. Είμαστε κορόϊδα και πολίτες β’ κατηγορίας εκεί που ζούμε και φορολογούμαστε. Είμαστε άβουλα, ηλίθια και υποκινούμενα ανθρωπάκια που έχουν φιλοσοφία τους τον ωχαδελφισμό, την προσωπική βόλεψη και την δειλία να μην χάσεις κάτι περισσότερο.
Και ξέρεις κάτι; Το έχουν καταλάβει. Το έχουν πάρει γραμμή ακόμα και ο πλέον μικρόνους εξ αυτών, και μαζί με τους τροϊκανούς το εκμεταλλεύονται στο έπακρο.


Θες απόδειξη; 13% ΦΠΑ για τους αλλοδαπούς στις επισιτιστικές επιχειρήσεις τουρισμού, 23% για τους ημεδαπούς ιθαγενείς. Η επόμενη απόφαση θα είναι για φθηνό νερό της φωτιάς και καθρεπτάκια στους πρωτόγονους που ζουν εδώ στο Ellada. Δεν είναι πλάκα. Είναι η απόφαση της πάνσοφης κυβέρνησης -προφανώς κατ’επιβουλή στα ευήκοα ώτα των “έτοιμων να δεχτούν τα πάντα” κυβερνώντων. Είναι η απόδειξη το πόσο γραμμένους μας έχουν και ποιό είναι το -ξεκάθαρο πια-
σχέδιο τους για αφελληνισμό και την εξομοίωση των γηγενών με τους οικονομικούς μετανάστες.

Θες κι’άλλη απόδειξη; Δωρεάν περίθαλψη για τους πάσχοντες από AIDS παράνομους μετανάστες, ενώ ο νόμιμος Έλληνας φορολογούμενος χρειάζεται ελάχιστο αριθμό ενσήμων για την περίθαλψη. Χεσμένους κανονικά μας έχουν και που’σαι ακόμα. Το σχέδιο “Κίσσινγκερ” επιτέλους μπήκε σε εφαρμογή. Και μετά αφού παρέχουν δωρεάν περίθαλψη στους παράνομους μετανάστες, εξαγγέλουν εργόσημο για την πάταξη της εισφοροδιαφυγής. Ρεκόρ Γκίνες (στο ειδικό τμήμα των αυτιστικών).

Και ξέρεις τι με στενοχωρεί και με λυπεί περισσότερο; Όχι…όχι τα προφανή. ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ. Ναι περήφανε, παντογνώστη – ξερόλα, βολεψεματάκια και φωνακλά άνευ δράσης Έλληνα. Εσύ και Εγώ που καθόμαστε και τα υπομένουμε και που δεν ξέρω και εγω τι περιμένουμε πριν αντιδράσουμε ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΑ και πριν στείλουμε μήνυμα που δεν θα επιδέχεται παρερμηνίας και που δεν θα “ξεφτύσει” μετά από 3-4 μέρες. ΚΑΘΟΛΙΚΟ.
Ε ναι. Αυτό με στενοχωρεί. Στο κάτω κάτω, αυτοί την δουλειά τους κάνουν. Εσύ;
Πηγη 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

σοωστος ο φιλος που εγραψε το σχολιο

Ανώνυμος είπε...

πρέπει αυτή την ανάρτηση μαζί με άλλες καλές και μπόλικα βιντεο-αφυπνίσεων, να τα δείξουν πανελλαδικώς κάποια από τα τηλεοπτικά κανάλια , μήπως και τότε ξυπνήσουμε από αυτόν τον υπέρ-λήθαργο που μας διακατέχει

Ανώνυμος είπε...

Οσο υπαρχουν βολεμενα ζωα που τωρα γλειφουν κολους για δουλειες 500-600 ευρω και ολο το σαπιο συστημα που μας κυβερναει,ασπρη μερα μονο με καμμια εξεγερση τυπου λιβυης θα δουμε,οι προγονοι μας διωξαν τους τουρκους εμεις πρεπει να διωξουμε τα κατακαθια τους,αλλα με τα κοιμισμενα νιατα σωθηκες το μονο που τους ενδιαφερει ειναι το δωστε τσοντα στο λαο και το like στο facebook.

Ανώνυμος είπε...

mad,mtv,mega,ant1,et1,net,makedonia(ant2),alpha,skai,star,και ολο το συστημα digea,αποκλειεται φιλε 12.51 να σου/μας δειξουν τιποτα...

αυτοι σου κανουν καθε μερα πλυση για το αντιθετο...ολα,εσυ φταις,μαζι με τον Παγκασλο τα'φαγες,τι ζητας τωρα,η παραπ΄ληροφορηση σου η ζωη τους.

Ετσι για την ιστορια οταν το ιδρυματακι του Σορος αποφασισε να διασπασει την Γιουγκοσλαβια το ιδιο παιγχνιδακι παιχτηκε και εκει,οπως ακριβως και εδω σε μας τωρα.Η συνταγη λιγο πολυ ειναι ιδια,η ταριφα αλλαζει μονο απο χωρα σε χωρα.

Οι φιλοι μας καναλαρχες τα πιανουν χοντρα και αφορολογητα απο τον χορηγο τους που ειναι το κρατος,γιατι λοιπον να γυρισουν να σε ορμηνευσουν να δεις τι τρεχει ,εναντια στα συμφεροντα τους?

μιας που αναφερθηκες στα καναλια...καλο δρομο ετ1,...στα τσακιδια,αυτο για τις ανθελλινικες εκπομπες που εκανε.