Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

Ελλάδα και Πολίτες εγκλωβισμένοι στο Πασοκικό χάος!


Ο απεγκλωβισμός από την …σοσιαλιστική(Πασοκική) δυναστεία μπορεί να ανατρέψει το χάος της μαγειρεμένης χρεοκοπίας.
Γράφει ο Πολίτης Βάιος Φασούλας

«Εάν τα «αγαθά» της δημοκρατίας είναι η ληστεία, η άφεση αμαρτιών των αρχιληστών, η αστυνόμευση των Πολιτών σε όλα τα μεγέθη και τα κουτοπόνηρα κανάλια, τότε δεν τη χρειαζόμαστε και πολύ περισσότερο δεν χρειαζόμαστε κυβερνήσεις που καταληστεύουν τον λαό, τον περιθωριοποιούν και τον αφοπλίζουν πολιτιστικά,
κοινωνικά και οικονομικά.

Η διάσταση της… πτώχευσης της Ελλάδας αποδεικνύεται ληστρικό παραμύθι. Η «πτώχευση» είναι το «επιχείρημα» των σιωνοφασιστών του κεφαλαίου με το οποίο η σημερινή κυβέρνηση συνεργάζεται. Τον χορό του «Ζαλόγγου» τον ξεκίνησε πρώτη η Ελλάδα κατόπιν εντολών των ευρωατλαντικών συμφερόντων και του ΔΝΤ. Το «πήδημα» στο κενό το κάνουν οι Πολίτες και οι θυσίες που καταβάλλει ο λαός, τάχα, να σωθεί η Ελλάδα, είναι θυσίες μάταιες, χωρίς αντίκρισμα. Ο καπιταλισμός θέλει να τα πάρει όλα πίσω και η σημερινή κυβέρνηση πρωτοστατεί. Οι κοινωνικές και ανεξέλεγκτες συγκρούσεις είναι πλέον αναπόφευκτες και οι διαδηλώσεις ενάντια στα ποταπά και αναχρονιστικά μέτρα θα πάρουν επικίνδυνες για την καθεστηκυία τάξη διαστάσεις σε όλο το χάσμα του δυτικόκοσμου. Οι αντιδράσεις του λαού, ως συνήθως, θα χαρακτηριστούν τρομοκρατικές και οι αστυνομίες (μεταξύ και η δική μας) καλούνται να βγάλουν τα ξύλα απ’ τη θράκα.» (Από το «Καθοδόν προς το χάος (5)περιστερώνες της δημοκρατίας…!!» Ιούνιος 28 2010).

Με το εσωτερικό της χώρας θα ασχοληθούμε σήμερα και μάλιστα με τον περιβόητο «Καλλικρατικό» Δήμο, ο οποίος πέρασε στη συνείδηση των δημοτών και το έφαγε σαν πασχαλινό χαρούπι. Τα χάλια του «Καλλικρατικού» Δήμου θα τα δούμε στα φυτεμένα από τηλεγραφόξυλα… πεζοδρόμια και στους δρόμους με τα χόρτα και τ’ αγκάθια, στις πλατείες, στα παγκάκια που τρίζουν όπως οι πόρτες στοιχειωμένων πύργων και στις παιδικές χαρές να δεσπόζει η πλήρη εγκατάλειψη. Στην αγορά και στις βιτρίνες που αντί να εκτίθενται εμπορεύματα βλέπουμε ταμπέλες «Ενοικιάζεται», στην καθαριότητα που δε προχώρησε προς την Πρόοδο παρά μόνο θεωρητικά, δηλαδή «Καλλικρατικά», στις καφετέριες να συνωστίζονται οι άνεργοι, νέοι θαμώνες…, ευτυχώς δηλαδή που δεν καταφεύγουν σε άλλες διεξόδους, όπως στα ναρκωτικά που κυκλοφορούν παντού, και άλλα, άλλα πολλά που αποτελούν τη μία όψη του «Καλλικρατικού» νομίσματος. Η άλλη ξεκινά με τον κόσμο, που επί τέλους ξύπνησε, και συνωστίζεται στις πλατείες με σιωπηρές διαμαρτυρίες και που οι μεγάλοι δήμοι, τάχαμου στο όνομα της… καθαριότητας σκέφτονται να τις… καθαρίσουν, επιβεβαιώνοντας έτσι την αντιδημοκρατική και αντιλαϊκή-φασιστική πολιτική του «σοσιαλιστή» πρωθυπουργού, προέδρου του Πασόκ και προέδρου της Διεθνούς Σοσιαλιστικής (Α.Ε.)κυρίου Γ. Παπανδρέου.

Βέβαια γι’ αυτή την απαράδεκτή «Καλλικρατική» εικόνα θα πρέπει να είναι υπερήφανος και ο ανίδεος «αρχιμάστορας» κ. Ραγκούσης που με την «σύγχρονη» αλλαγή στην Τ.Α., στην έτσι και αλλιώς πανελλαδικά χρεοκοπημένη Τ.Α., αυξήθηκαν οι προϋποθέσεις χρεοκοπίας και σε ένα διάστημα, που ο αφέντης χρόνος θα ρυθμίσει, θα περάσουν οι δήμοι στα χέρια των ιδιωτών εάν και εφόσον οι Πολίτες δεν ενεργοποιηθούν στο σύνολό τους. Δηλαδή, η χρεοκοπία, όπως την μαγείρεψαν οι «σοσιαλιστές» Πασόκοι έχει πολλές αρνητικές διαστάσεις σε όλους τους τομείς της χώρας πολύ δε περισσότερο στις τοπικές κοινωνίες –Τ.Α. Φωνάζαμε ενάντια στο «οικοδόμημα»- έκτρωμα του Ραγκούση «Καλλικράτη» και κάποιοι μας κατηγόρησαν για καθυστερημένους. Έτσι, πρώτα αφήσαμε να πεθάνει η μάνα μας και μετά είδαμε-βλέπουμε πως υπάρχει θάνατος τον οποίο προξένησε και προξενεί ο «ανθρώπινος» χάρος: ο εγκλωβισμός της ελληνικής κοινωνίας και στα νύχια του «Καλλικράτη»(ευρωπαϊκό έκτρωμα του περασμένου αιώνα).

«H ιδέα της διάλυσης των κρατών με μια «Κραταιά Γερμανία» στο επίκεντρο, γνωστή και ως “Mitteleuropa” του Χάνς Νάουμαν ( 1918 ) πνευματικού πατέρα του Φιλελεύθερου» Γερμανικού Κόμματος, είχε ξεκινήσει στα πλαίσια των ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ«ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ» Στρατηγικών της Γερμανίας-σαν-«Διασυνοριακή Συνεργασία»

«Πρέπει να κατανοήσουμε, λοιπόν, ότι το ¨Μνημόνιο¨ και το ¨Μεσοπρόθεσμο ¨ΔΕΝ αποτελούν ¨έκτακτα μέτρα¨ στην βάση της διαπιστωμένης κρίσης , ΑΛΛΑ η ολοκλήρωση μιας ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑΣ συστηματικής αποικιοκρατικής στρατηγικής του Γερμανικού και Αγγλοσαξονικού κεφαλαίου για την διάλυση (¨Αυτοδιοικητική¨ -Ομοσπονδοποίηση) των ¨περιφερειακών κρατών¨ με στόχο την υπαγωγή σε καθεστώς ¨Κηδεμονίας¨ και πλήρους εκμετάλλευσης λαών και χωρών, όπως περίπου ίσχυε στην ¨Κοινωνία των Εθνών¨ μετά τον Α Π.Π.

http://www.antinews.gr/2011/07/12/112122/

Έτσι λοιπόν η διάλυση του κοινωνικού ιστού της χώρας (Τοπικές Αυτοδιοικήσεις) δεν έγινε τυχαία όπως δεν έγινε τυχαία και η διαχρονική χρεοκοπία των Δήμων. Πέρα από το γεγονός ότι η Ελλάδα θα υποστεί μεγάλες απώλειες και ταλαιπωρίες, και όχι μόνο οικονομικές, θα χάψουν και τους Δήμους τα μεγάλα τραστ. Και ο Δήμος αποτελεί τη ραχοκοκαλιά της χώρας κι αυτή τη ραχοκοκαλιά και το Πασόκ σήμερα και η ΝΔ χτες, εργάστηκαν με ζήλο και πάθος μέχρι να φτάσει αυτό το οδυνηρό αποτέλεσμα της διάλυσης.

Παρεμπιπτόντως δυο λόγια για την ξετσιπωσιά που υφίσταται η ελληνική κοινωνία και όχι μόνο από τα κόμματα εξουσίας αλλά και από τα λεγόμενα γκάλοπ και σφυγμομετρήσεις εταιρών και ασφαλώς από την διαχρονική και ποταπή συμμετοχή των καναλιών, μάλιστα σε μια εποχή που χάνει η μάνα το παιδί, εξακολουθούν να παίζουν με τις μετρήσεις όπως πρόσφατα μια δημοσκόπηση της Public Issue που μεταδόθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, εκτιμώντας την επιρροή του Πασόκ σε 26,5% και 32,5% της ΝΔ. Βέβαια κανείς σώφρων Πολίτης δεν εμπιστεύεται τις δημοσκοπήσεις των εταιριών, ωστόσο αυτές οι εταιρίες θα πρέπει να ντρέπονται για το θράσος και το θάρρος να βολιδοσκοπούν τους Πολίτες πιο διεφθαρμένο κόμμα θα ψηφίσουν (η υπογράμμιση δική μας) τη στιγμή που τα κόμματα εξουσίας εκείνο που παρήγαγαν ήταν η διαφθορά, οι αρπάχτρες και οι κλέφτες. Αυτούς προβάλουν κανάλια και εταιρίες. Σκεφτείτε πόσο έχουν υποβαθμίσει τη νοημοσύνη των Πολιτών.

Εν κατακλείδι χωρίς ενδοιασμούς επαναλαμβάνουμε πως, με όλα αυτά που συμβαίνουν στις μέρες μας, άξιο απορίας παραμένει το γεγονός γιατί ο πρωθυπουργός κύριος ΓΑΠ δεν εγκαταλείπει τη χώρα μπας και σώσουμε τίποτα πριν αναγκαστούν οι δυσαρεστημένοι Πολίτες και αλλάξουν συμπεριφορά. Αλίμονο αν εξακολουθούν να θεωρούν το λαό βλάκα και ηλίθιο. Τότε είναι βαθιά νυχτωμένοι. -Κι αυτά ισχύουν και για τη ΝΔ. Έτσι ή αλλιώς μετά την ανεπανόρθωτη ζημιά που προξένησε στη χώρα μας ο κύριος Παπανδρέου με τους… βουλευτές τους, -που επιμένουν να τον υποστηρίζουν, σαν δεν ντρέπονται- κάποια στιγμή θα την κοπανίσει και θα τον ψάχνουμε. Μένει μόνο ο απεγκλωβισμός από την …σοσιαλιστική(Πασοκική) δυναστεία που μπορεί να ανατρέψει το χάος της χρεοκοπίας και της φτώχειας, φτάνει ο λαός να πάρει τα ηνία της χώρας στα χέρια του. Μόνο έτσι θα γλυτώσει η Ελλάδα τα πάνδεινα και να δει μια άσπρη μέρα.
Πηγη 

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΛΑΧΟΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΙΑ ΝΥΧΤΟΜΕΝΟΙ....ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΑ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ....ΘΑ ΠΗΔΗΞΟΥΝ ΤΙΣ ΜΑΝΤΡΕΣ ΤΟΥΣ....ΘΑ ΜΠΟΥΝΕ ΣΤΑ ΠΛΟΥΣΙΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΝΕ ΤΟ ΦΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΟΥΖΟΥΝΤΙΑΖΟΥΝ ΑΝΕΜΕΛΟΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ....ΜΟΝΟ ΓΛΥΤΣΑ ΚΑΙ ΣΥΧΑΜΑΡΑ.....