Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Στο έλεος κακοποιών η Μύκονος


mykonos Στο έλεος κακοποιών η ΜύκονοςΑλλεπάλληλα κρούσματα διαρρήξεων και κλοπών σε διαμερίσματα και πολυτελείς βίλες, έχουν προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στην κοσμική Μύκονο! Μόνο μέσα στον Αύγουστο, έχουν καταγραφεί περισσότερες από 15 διαρρήξεις και οι κάτοικοι που διαπιστώνουν ότι βρίσκονται στο έλεος των κακοποιών ζητούν την ενίσχυση του τοπικού σταθμού!

Οι διαρρήκτες δεν διστάζουν να χτυπήσουν ακόμη και τις πολυτελείς κατοικίες στην περιοχή του Ορνού όπου, μέσα σε ένα 24ωρο, έδρασαν δυο φορές. Στην πρώτη περίπτωση διέρρηξαν το σπίτι ενός γνωστού Έλληνα επιχειρηματία από το οποίο άρπαξαν μετρητά, κοσμήματα και άλλα πολύτιμα αντικείμενα αξίας περίπου 70.000 ευρώ. Στην δεύτερη, τρύπωσαν στη βίλα ενός Eλληνοβέλγου επιχειρηματία και έκλεψαν χρήματα και τιμαλφή αξίας 20.000 ευρώ.

Οι κάτοικοι στο κοσμοπολίτικο θέρετρο έχουν ζητήσει επανειλημμένα τη δημιουργία τμήματος Ασφαλείας στο «νησί των ανέμων» που “βουλιάζει” από κόσμο μέσα στο καλοκαίρι. Αντί αυτού, όμως, την αστυνόμευση έχουν αναλάβει 70… δόκιμοι αστυφύλακες, που μόλις βγήκαν από τις σχολές και δεν διαθέτουν την απαραίτητη εμπειρία για να χειριστούν τέτοιου είδους περιστατικά.
πηγη

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Mη μασατε ρε ηρθε ο Πουτιν στο νησι..

Ανώνυμος είπε...

Ολοι οι πλουσιοι επιχειρηματιες ας συνεισφέρουν να εχουν ειδικα εκπαιδευμένους αστυνομικους ωστε να υπαρχει φύλαξη στο νησι. Αν περιμενουν απο τον κενο μυαλου ΓΑΠ, σώθηκαν. Αυτος και τα σώβρακα θα τους πάρει.

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχα

Ωραία ανέκδοτα λέτε γιατί πότε είχε αστυνόμευση το νησί ? Αυτό που τους νοιάζει είναι να έχουν βάλει κάμερα κλειστού κυκλώματος στο άγαλμα του Καραμανλή μόνο για να μην το βανδαλίζουν … Τώρα θα ήθελα να γράψω πολλά άλλα επιφυλάσσομαι σε άλλο σχετικό άρθρο σας…

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΤΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΤΩΝ ΠΑΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!! ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΨΑΞΕ!ΨΑΞΕ!
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ-Ν ΒΡΕΙΣ.....!!!!!!!!!!!!!!

Ξέρουν ότι το νησί είναι τίγκα λέμε στους ανθρώπους του αρχηγού...και ψάχνουν κανά βρακί να δουν αν πήγαν με καμιά για να τη βρουν και να την αρχίσουν στις ερωτήσεις:
-Σου 'πε τίποτα...;
-Με ποιόν είχε έρθει;
-Θα κάτσει πολύ;
-Πότε θα μας γ@μήσει;;;
-Πόνεσες;;;...

Έμπαινε δικέ μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!