Δευτέρα 15 Αυγούστου 2011

Ο Γιώργος Παπανδρέου εν μέσω παγκόσμιας κρίσης...


Ενώ οι άπαντες οι πολιτικοί αρχηγοί κρατών συναντιούνται, διαβουλεύονται, σχεδιάζουν από κοινού, προσπαθούν να βρούνε διεξόδους στην κρίση που απειλεί να συνθλίψει τις οικονομίες και τις κοινωνίες των κρατών τους, ο Γιώργος Παπανδρέου φαίνεται πως δεν συγκινείται από τίποτε.

Έχει βρει την λύση ή μήπως αδιαφορεί;

Το σίγουρο είναι πως έχει βρει την λύση για τον ίδιο και απολαμβάνει τον μύθο του στην Ελλάδα.

Συκοφαντίες, θα σκεφτείτε...


Εμείς δεν συκοφαντούμε ΚΑΝΕΝΑΝ.

Οι φωτογραφίες "μιλάνε" και λένε πολλά περισσότερα από όσα εμείς θα μπορούσαμε να πούμε, να υπονοήσουμε ή ακόμη και να... σκεφτούμε!

Ιδού ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, που απολαμβάνει τις διακοπές του... Η απόλαυση φαίνεται να είναι τόσο μεγάλη, που θυμίζει την "τελευταία επιθυμία"... εκτός και εάν πρόκειται περί υπαλλήλου που αναμένοντας τις νέες εντολές, απολαμβάνει τας διακοπάς του...

Κωνσταντίνος







Στην Εκκλησία με σωματοφύλακες υπό το φόβο της Παναγίας;

Ούτε στην εκκλησία της Σκιάθου δεν τόλμησε να πάει μόνος του ο …λαοπρόβλητος πρωθυπουργός. Δεκάδες αστυνομικοί τον συνόδευσαν χθες στην Ιερά Μονή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στη Σκιάθο.






Κι ενώ θα περίμενε κανείς να παραμείνουν στον προαύλιο χώρο, οι bodyguard του πρωθυπουργού, αρκετοί απ΄αυτούς μπήκαν μέσα στην εκκλησία να τον φυλάνε.
Προφανώς από την οργή της Παναγίας και των Αγίων….
Κατά τα λοιπά …έγινε δεκτός με ενθουσιασμό και χειροκροτήματα όπως λένε τα «παπαγαλάκια» του Μαξίμου. Μόνο με ροδοπέταλα δεν μας είπαν ότι τον έραναν τον …ποδηλάτη της Σκιάθου!
πηγη

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΑΣ ΚΑΡΧΑΡΙΑΣ ΑΣ ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚ.. ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΤΟΥ

ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΕΣ; ΚΡΑΤΑΝΕ ΜΑΚΡΥΑ ΤΟΥΣ ΛΟΥΟΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΠ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ;

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ζεί,σκέπτεται και φέρεται σανδυνάστης που όλοι και όλα του ανήκουν.
Με αυτήν την αίσθηση του παντοδύναμου,απρόσβλητου κυρίαρχου του παιχνιδιού,που ζεί στον δικό του κόσμο χωρίς τύψεις για τα δεινά που επέβαλε στους υποτελείς του.

Ανώνυμος είπε...

Η παραλια ειναι αδεια επειδη πηγε πρωινες ωρες ο ΓΑΠ ωστε να μην τον πετυχουν οι λουομενοι.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ, ΠΑΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΞΙΩΜΑ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΟΡΣ ΡΑΙΧΕΝ ΜΠΑΧ, ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΧΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Εθεσε ορους στο σόι του οτι αν τον θελουν να συνεχισει να δινει την παρασταση "πρωθυπουργος της Ελλάδας" θα τον αφησουν ησυχο να κανει κανω και μακροβουτια στα νησια όλο τον Αυγουστο. Οπερ και συμβαινει!

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΗ Μ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ?ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΦΑΤΕ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ?