Κυριακή 14 Αυγούστου 2011

Το ΝΑΤΟ βγάζει μπροστά τη Τουρκία την ώρα που το Ιράν απειλεί


ΤΙΤΛΟΣ: Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ/ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ/ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ.
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΕΜΑ
ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ Τα ΕΞΗΣ:

*ΣΕ ΔΥΟ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ-ΒΡΕΤΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΩΝ /ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ 6 ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΤΗΚΑΝ ΠΙΘΑΝΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ. ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΟΤΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ…

*ΛΟΓΙΚΑ ΔΙΔΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΔΕΚΑ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΦΘΕΣΜΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Ο ΑΣΑΝΤ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΣΥΡΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥΚΟΜΜΑΤΙΚΟ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

*Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΛΕΟΝ ΑΠΑΓΚΙΣΤΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΙΟΛΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ Μ. ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ…

*ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΛΩΣΑΝ ΕΥΘΑΡΣΩΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ ΜΕ ΙΡΑΝ-ΛΙΒΥΗ-ΣΥΡΙΑ…

*ΤΟ ΙΡΑΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ-ΝΑΤΟ.

*ΣΤΕΝΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΕ ΑΙΓΥΠΤΟ-ΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΛΠΟΥ-Σ.ΑΡΑΒΙΑ ΚΑΙ ΙΟΡΔΑΝΙΑ. ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΛΙΑΝ ΠΡΟΣΕΧΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ..

*Η ΑΓΚΥΡΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΕΟΙΜΗ-ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΔΕΚΑ ΗΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ- ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΤΟΝ ΠΡΕΣΒΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΑΜΑΣΚΟ, ΚΑΙΝΑ ΠΑΓΩΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΝΑ ΠΑΓΩΣΕΙ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.

*ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ CIA ΝΤΕΗΒ ΠΕΤΡΕΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΜΙΤ.

*Η ΑΓΚΥΡΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΔΙΕΘΝΗ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ.

*ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΙΡΑΝ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΟΠΟΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ…

*ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ-ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΣΥΧΝΑ , ΕΝΩ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΕΙΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΩΝ ΥΠΑΡΧΗΓΩΝ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ/ΕΚ ΝΕΟΥ ΓΙΑ ΤΟ PKK, ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΙΡΑΚ.

*ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ 3 ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΕ POWER POINT (62-57 ΚΑΙ 102 SLIDES) ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΠΙΘΑΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΡΑΚ, ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, ΤΟΥ ΜΠΑΧΡΕΙΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ.

ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥ…ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ-ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ…. ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΣΕ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ-ΚΥΠΡΟ ΚΛΠ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΜΟΥ… ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΙΣΡΑΗΛ.
Πηγη 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ : "...όταν αρχίσει το κακό από την Συρία..."
http://hggiken.pblogs.gr/2011/08/apokalypsh-otan-arhisei-to-kako-apo-thn-syria.html

Επέστρεψα πριν λίγο από τον πνευματικό μου, πνευματικό τέκνο του μακαριστού Αντώνιου Σισανίου & Σιατίστης, τον οποίο τιμούν οι περισσότεροι ως σύγχρονο Άγιο. Ο πάτερ είναι προσηλωμένος στην σωτηρία της ψυχής και μόνο, αποφεύγοντας τις αναφορές για το μέλλει γεννέσθαι αλλά συζητώντας για τον μακαριστό Επίσκοπο, απεκάλυψε μερικά πράγματα των οποίων ήταν μάρτυρας ο ίδιος και δείχνουν ότι ο μακαριστός πέραν όλων των χαρισμάτων που είχε, έγινε δέκτης μεγάλων αποκαλύψεων από τον Θεό.

"Μας έλεγε, συνέχεια και πολλές φορές με στενοχώρια, τον καιρό της ευδαιμονίας ¨μεγάλη πείνα θα πέσει στην Ελλάδα, παιδί μου, μεγάλη πείνα...¨ κι εμείς δυσκολευόμασταν να τον πιστέψουμε...

Τον καιρό δε που ήταν στο νοσοκομείο στα τελευταία του, μετά την τελευταία εγχείρηση που έκανε μόλις τον φέρανε στο δωμάτιο κοιτούσε απέναντι την εικόνα του Εσταυρωμένου Χριστού και έκλαιγε σαν μικρό παιδί λέγοντας με την γνωστή ταπεινότητά του ¨πώς με αξίωσες Χριστέ μου, εμένα και μου απεκάλυψες αυτά τα πράγματα!¨, προφανώς κάτι σοβαρό είχε δει πιο μπροστά...

Όταν τον ρωτήσαμε ¨τι είδες Δέσποτα;¨ με δυσκολία μας απάντησε γιατί είχε πρόβλημα με την φωνή του, ¨όταν αρχίσει το κακό από την Συρία να αρχίσετε να προσεύχεστε!¨ και το επανέλαβε πολλές φορές "εκεί, από την Συρία όταν ξεκινήσει..." εννοώντας ότι μετά θα πιάσει η μπόρα και εμάς... Τον ξαναρωτήσαμε ¨τι άλλο είδες Δέσποτα;¨ και μας είπε ¨θα σας πω μετά...¨ αλλά μετά εκοιμήθη..."

Αυτό ήταν προφανώς το θέλημα του Κυρίου...

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΝΤΟΝΜΕΔΩΝ (ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΘΕΝΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ)!!!
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ......

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΚΑΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΡΧΙΣΕ? Ή ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ?

Ανώνυμος είπε...

Βρε αδερφια, γραφονται διαφορα πραγματα για προφητειες απο γεροντες κλπ. Δηλαδη εδω γινεται ενα θεατρικο δρωμενο και παρακολουθούν ο Θεος και ο Διαβολος τι θα γινει, ετσι?? Μα ειμαστε σοβαροί? Δυαρχια (Βενιζελος-παπαντρεου) εχουμε? Ειναι δυνατον το υπερτατον αγαθον να επιτρεπει να γινεται καταστροφή? Και για ποιό λογο? Δεν νομιζετε οτι το παραλογο εχει παραμπει στη σκεψη μας. Δηλαδη για να γινει αξιος κανεις δεν πρεπει να τρωει, να κοιμαται ή να κανει σεξ. Μα καλά, αυτο ειναι κατα της φυσεως. Και ενταξει, οι υπολοιποι ανθρωποι τι θα γινουν δηλαδή? Μα ειμαστε με τα καλά μας? Μια μειοψηφια ειναι οι Χριστιανοί κα;ι δη οι ορθοδοξοι. Ποσοι σαν ποσοστο πιστευετε οτι θα "σωθούν"? Και οι αλλοι ? Απλοι κομπαρσοι? Νομιζω χρειαζεται μεγαλη προσοσχή στα διαφορα που ακουγονται και μας γελοιοποιουν. Δινουμε πληροφορια στον εχθρο οτι μπορουμε να χαψουμε οτι μας σερβιρουν. Γι αυτο μας δουλεουν ψιλο γαζι και γελανε εις βαρος μας.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΟΚΟΜΕΝΑ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΑΔΕΛΦΕ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΕΙΟ.
ΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΟΝΤΩΣ ΣΤΗ ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ !!
ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΔΕ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΜΟΝΟ ΑΝ ΔΕ ΤΡΩΣ Η ΚΟΙΜΑΣΑΙ Η ΚΑΝΕΙΣ ΣΕΞ ...ΣΩΝΕΣΑΙ !!!!
ΛΑΘΟΣ ΣΤΑ ΕΙΠΑΝΕ Η ΛΑΘΟΣ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ !!!
ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΣΟΥ !!!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ ....ΑΦΟΥ ΜΑΘΕΙΣ ...ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΛΛΑ !!!
ΟΣΟ ΓΙ ΟΤΑΝ ΓΕΛΑΝΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ .....ΑΝΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΙΩΓΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ Ο ΠΙΣΤΟΣ ....ΒΟΗΘΑ ΚΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΕΤΑ !!!
ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΜΕ ΜΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΙΚΩΝ ΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ !!!ΑΞΙΖΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΣΟ Η ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ !!!