Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

Ο Σόρος υπέρ του ευρωομολόγου, άρα δεν πρέπει ποτέ να εκδοθεί….


Έχουμε επισημάνει με σειρά άρθρων μας ότι το ευρωομόλογο δεν συμφέρει κανέναν πλην κάτι τυχάρπαστους στη χώρα μας που αφενός ονειρεύονται νέες αρπαχτές, αφετέρου θέλουν να στηρίξουν όπως όπως το κλυδωνιζόμενο επικίνδυνα κρατικοδίαιτο καθεστώς τους.

Δεν συμφέρει την Ελλάδα, γιατί μπορεί μεν να την απαλλάσσει από το άγχος των αγορών, αλλά θα την μετατρέψει μόνιμα σε εξαρτώμενο προτεκτοράτο. Δεν συμφέρει την Γερμανία και τις άλλες χώρες με πιστοληπτική ικανότητα ΑΑΑ, γιατί είναι ορατός ο κίνδυνος να επωμιστούν εκείνες τις αδυναμίες ή τις λαμογιές των πιο αδύναμων οικονομικά χωρών.

Σε κάθε περίπτωση, οποιαδήποτε επίθεση από τους γύπες των αγορών εναντίον του κοινού ευρωομολόγου, δεν θα έχει ως συνέπεια την απώλεια της πιστοληπτικής ικανότητας…. ενός μεμονωμένου κράτους, αλλά την καταστροφή της Ευρώπης στο σύνολό της. Ελπίζουμε ότι οι Γερμανοί και οι υπόλοιποι οικονομικά ισχυροί λαοί ότι δεν είναι τόσο αφελείς.

Πρόσφατα μάλιστα διαβάσαμε το γνωστό πλέον άρθρο του μεγαλοεπενδυτή κ. Σόρος στην γερμανική οικονομική εφημερίδα Handelsblatt, στο οποίο άρθρο του ο κ. Σόρος τάσσεται υπέρ του ευρωομολόγου και προσπαθεί να πείσει την Γερμανία και τις άλλες χώρες με πιστοληπτική ικανότητα ΑΑΑ, να δεχθούν την έκδοση ευρωομολόγου, σε διαφορετική περίπτωση, ο κ. Σόρος προβλέπει ότι το ΕΥΡΩ θα καταρρεύσει.

Εμείς είχαμε μέχρι τώρα χίλιους λόγους για τους οποίους δεν θα πρέπει να εκδοθεί ευρωομόλογο. Τώρα που το ζητά ο κ. Σόρος, αυτός είναι ένας ακόμα σοβαρός ή μάλλον σοβαρότατος λόγος για να μην εκδοθεί ποτέ ευρωομόλογο.
Πηγη 

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

........ΜΕΓΑΛΕ ΓΙΩΡΓΑΡΑ !!!!

Ανώνυμος είπε...

asshole george......
two wrongs,don't make a right!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙ-ΝΕΑ-ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

ΑΥΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΥΡΩΟΜΟΛΟΓΑ, ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ .
ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΒΟΛΙΚΟ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΟΥΝ ΩΣ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ ΜΟΥ .
ΑΝ ΚΑΙ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΓΙΑ ΑΡΘΡΑ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΩΝ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΣΤΟΥΣ Financial Times .
ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΡΑ ΕΒΡΕΧΕ.

ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΜΗΝΕΣ ΕΓΙΝΕ ΓΝΩΣΤΟΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΕΥΡΩΟΜΟΛΟΓΑ ΗΤΑΝ ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΗΣΕ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΖΩΡΤΖ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ Ο ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ ……

ΠΑΝΤΩΣ ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΑΡΘΡΑΚΙΑ ΤΟΥ HEIL GAP ΤΟΤΕ .
ΚΑΙ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΟΨΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΕΔΩ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΑΣ ΑΝΤΙ Ν.Τ ΣΑΝ ΝΕΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ , ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ .
ΔΙΚΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΟΜΙΖΩ .
ΘΑ ΕΦΤΙΑΧΝΑ ΚΑΤΙ ΕΓΩ , ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΟΝΤΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ , ΟΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΖΑΜΠΑ Ο ΚΟΠΟΣ ΜΟΥ ;
ΛΟΙΠΟΝ ΕΔΩ :

Η ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ ( Μέρος δεύτερον του : Ευρωομόλογα η Η Ελίτ Χάνει Ένα Δωρεάν Γεύμα )

http://eglimatikotita.wordpress.com/2010/12/23/%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CE%B5%CE%BB%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%83-%CE%BC%CE%AD%CF%81%CE%BF%CF%82-%CE%B4%CE%B5%CF%8D%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BF%CE%BD-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CF%85%CF%81/


ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ :Ευρωομόλογα η Η Ελίτ Χάνει Ένα Δωρεάν Γεύμα

http://www.eglimatikotita.gr/2010/12/blog-post_7726.html

ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΣΤΟΥΣ Financial Times ΑΠΟ ΤΟΤΕ .
Ο ΑΘΛΙΟΣ ΔΕ ΑΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ ΕΞΗΓΟΥΣΕ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΝΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΙΓΜΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΜΑΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ , ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ .
ΑΥΤΗ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΣΑΝ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΙΣΤΕΥΩ .
ΛΟΙΠΟΝ :
Ο Τζορτζ Σόρος μέσω του ΔΝΤ θέλει τα λεφτά των Ευρωπαίων


http://www.greekmoney.gr/index.php/permalink/49581.html


( ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΤΙΤΛΟ ΣΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ )

HEIL GAP (or mind the GAP)

ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ

Ανώνυμος είπε...

Το καλύτερο θα ήταν η πρόταση του Farage για ξεχωριστό επιτόκιο για κάθε χώρα. Το ευρωομόλογο δεν αλλάζει κάτι γιατί πάλι ενα γενικό επιτόκιο θα ισχύει.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ

ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ ΤΗΣ TERRA(ΓΗ).

ΕΠΕΙΔΗ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΩΣ ΜΕ ''ΕΜΑΣ'', ΤΗΝ ΡΑΤΣΑ ΤΩΝ ΝΕΦΕΛΙΜΙΚΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΕΙΔΩΝ, ΣΑΣ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΩ ΤΟΥΤΟ:

Ο ΜΕΤΡΕΓΙΑ O MEGAS ΑΝΑΜΟΡΦΩΤΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΩΤΕΡΩΝ ΑΛΛΟΜΟΡΦΩΝ ΕΙΔΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΤΗΣ ΤERRA ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ, ΛΙΓΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ''ΣΤΗΜΕΝΟ'' ΚΡΑΧ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΤΟΚΥΟ(ΔΕΙΚΤΗΣ ΝΙΚΚΕΙ)ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ 9000 ΜΟΝΑΔΕΣ!!!

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΣΥΓΚΥΡΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ TERRA!!!

Η ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΙΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ!!

ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΑΛΛΟΜΟΡΦΙΚΑ ΕΙΔΗ) ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΣΑΦΩΣ ΠΟΛΥ - ΠΟΛΥ ΛΙΓΩΤΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ!!!!

ΕΝΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΝΕΦΕΛΙΜΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΗΝ ΤΕRRA Ή ΓΗ!

Ανώνυμος είπε...

ΑΘΡΟΓΡΑΦΕ ΓΡΑΦΕΙΣ
''Δεν συμφέρει την Ελλάδα, γιατί μπορεί μεν να την απαλλάσσει από το άγχος των αγορών, αλλά θα την μετατρέψει μόνιμα σε εξαρτώμενο προτεκτοράτο.''
ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΔΗΛΑΔΗ? ΙΣΩΣ ΤΟ ΕΥΡΩΟΜΟΛΟΓΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΩΠΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΚΤΛ..
ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΥΡΩΟΜΟΛΟΓΟ, ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΑΚΗ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ, ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩΟΜΟΛΟΓΟ ''ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ'' ΕΜΜΕΣΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ''ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ'' ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΟΜΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ

Ανώνυμος είπε...

Εσείς οι Νεφελιμικοί από ποιον πλανήτη κατάγεστε;

Ανώνυμος είπε...

10:46 , ''ΕΜΕΙΣ'' AΠΟ ΕΔΩ... ΤΟΝ TERRA!!!! ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ; ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΟΝΤΑ; ΟΥΤΕ ΤΟΥΤΟ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ!!! ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΜΑΣ!!!....ΤΕΛΟΣ....ΑΝΑΧΩΡΩ...

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΡΩΟΜΟΛΟΓΑ - CDS - SPREDS , κ.ο.κ. = ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ !!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΤΙ ΕΒΡΑΙΟ-ΟΜΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ
ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ
ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΘΑ ΠΑΝΕ,ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ.
ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΠΙΚΡΑ ΤΗΝ ΑΝΤΕΧΩ,ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΠΙΚΡΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΕΧΩ ΚΑΙ ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΩ ΑΝ ΚΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ.

Ανώνυμος είπε...

10.33' ΠΡΙΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΟΥ, ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ.
ΤΗΝ ΓΡΑΦΕΙ Ή ΣΤΟ ΚΟΥΤΑΚΙ Ή ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΤΕ ΚΟΠΡΙΤΗ ΑΛΛΟΔΑΠΕ --
ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΤΕ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΕ είπε...

μαύροι πιθηκάνθρωποι...

13/8/11
Συνεχείς επιθέσεις στις πόλεις των ΗΠΑ από συμμορίες νεαρών μαύρων

Ο όρος είναι «flash mobs». Πρόκειται για πλήθη νέων που συναθροίζονται ξαφνικά και πραγματοποιούν μια «δράση», συνήθως μη κατανοητή από τον πολύ κόσμο και ασύμμετρη (αυτή είναι η "πολιτικά ορθή" ερμηνεία που δίδεται στα διαδικτυακά λεξικά αγγλικών όρων). Το φαινόμενο, τείνει να λάβει ενδημικές διαστάσεις στις ΗΠΑ τις τελευταίες εβδομάδες, καθώς ομάδες κυρίως μαύρων νεαρών, μαζεύονται, πραγματοποιούν επιδρομές για πλιάτσικο σε malls (μεγάλα εμπορικά κέντρα) και εξαφανίζονται, πριν προλάβει να εμφανιστεί και να πραγματοποιήσει συλλήψεις η αστυνομία.

Στη Φιλαδέλφεια, ο μαύρος δήμαρχος Michael Nutter, απευθυνόμενος λίαν εξοργισμένος στους νεαρούς και αναγνωρίζοντας τη φυλετική σύνθεση (όλοι μαύροι) των flash mobs, τους είπε: «ζημιώσατε τη φυλή σας». Είχαν προηγηθεί πλιάτσικα αλλά και επιθέσεις σε ανύποπτους περαστικούς, σε αριστοκρατική περιοχή του κέντρου της πόλης. Ο δήμαρχος μάλιστα, τα έβαλε με την εμφάνιση των ομόφυλών του: «σηκώστε τα παντελόνια σας και αγοράστε μια ζώνη, γιατί κανείς δεν θέλει να βλέπει τα εσώρουχά σας ή τη σχισμή του πισινού σας». Και άρχισε να τους δασκαλεύει για να εξέλθουν της περιθωριακής ραπ κουλτούρας: «μπαίνετε στο γραφείο κάποιου με τα μαλλιά σας αχτένιστα... τα παπούτσια σας άδετα και τα παντελόνια σας τα μισά κάτω... και αναρωτιέστε γιατί δεν σας προσλαμβάνει κανένας. Δεν σας προσλαμβάνουν γιατί φαίνεστε σαν να είσαστε τρελοί».

Στην Αιόβα, πριν λίγες ημέρες, μαύροι νεαροί χτύπησαν έναν λευκό άνδρα, τραυματίζοντάς τον βαριά. Η τοπική αστυνομία, ανακοίνωσε πως εξετάζει το ενδεχόμενο η επίθεση να είχε φυλετικά κίνητρα. Μάλιστα, σύμφωνα με μαρτυρίες, οι δράστες είχαν ονομάσει τη βραδινή αυτή επιχείρηση «Beat Whitey Night» (νύχτα ξυλοδαρμού λευκών). Ανάλογα φαινόμενα βιώσαν και οι κάτοικοι του Μαϊάμι, αλλά και του Σικάγο, όπου μαύροι νεαροί επιτέθηκαν σε ανύποπτους περαστικούς, ρίχνοντας κάτω ποδηλάτες. Επίσης, "flash mobs" επιτέθηκαν σε εμπορικά κέντρα στην Ουάσινγκτον, πλιατσικολογώντας καταστήματα με ρούχα. Στο πλαίσιο της πολιτικής ορθότητας, τα ΜΜΕ ποτέ δεν αναφέρονται στη φυλετική σύνθεση των συμμοριών αυτών. Όπως όμως επισημαίνουν αρθρογράφοι συντηρητικών ιστοσελίδων, αυτό δεν ισχύει αν κάποιος ή κάποιοι λευκοί, κακοποιήσουν κάποιον έγχρωμο σε πολιτεία του Νότου...

Στις ΗΠΑ, πολλοί είναι εκείνοι οι οποίοι ανησυχούν και επισημαίνουν τις ταραχές του 1992 στο Λος Άντζελες, όταν μαύροι και ισπανόφωνοι επιτέθηκαν σε λευκούς και Κορεάτες. Επισημαίνουν δε (και ο Pat Buchanan μεταξύ τους), με αφορμή τα όσα συνέβησαν στο Λονδίνο, ότι στην Ευρώπη, ο χριστιανισμός είναι νεκρός, καθώς και ότι τα τεκταινόμενα στη βρετανική πρωτεύουσα ήταν έργο "ανήθικων βαρβάρων", χωρίς καμία αφοσίωση στους συνανθρώπους τους και χωρίς αγάπη για την κοινωνία στην οποία δεν δίνουν τίποτα αλλά μόνο παίρνουν από αυτή.

http://www.elkosmos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=8614

WHITE POWER

Ανώνυμος είπε...

Terra καλεί Νεφελίμ... over:

Νεφελιμικέ μαλάκα ο μόνος Μετρέγια που ξέρω είναι ο γύφτος που πουλάει καρέκλες κάτω από το σπίτι μου. Και αυτός όπως ο δικός σου Μετρέγια ανήκει σε ένα ανώτερο είδος αυτό των αλλόμορφων μογγολοσπερμάτων. Και αυτός πίστευε πως μια μέρα θα επικρατήσει του ανθρωπίνου γένους μέχρι που ανακάκυψαν δύο κιλά χασίς μέσα στο φορτηγάκι του.

Με εκτίμηση ένας γήινος.

Ανώνυμος είπε...

Σώπα ρε μαλάκα νεφελιμικέ (καραγκιοζοπαίχτη). Tην ώρα που έγραφες εσύ τις παπαριές σου ο NIkkei ήταν ήδη κάτω από τις 9000 μονάδες (~8960)...ΠΡΟΦΗΤΑΡΑ μας εσύ!!!! Έλα σκότωσε μας...

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΓΙΔΕΣ, ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΕΣ: Οι παγκόσμιοι κίνδυνοι από την επιστροφή του προστατευτισμού, τα αδιέξοδα του μηχανισμού στήριξης, η πλάνη των ευρωομολόγων, η διαγραφή χρεών από τις τράπεζες, ο Ελληνικός δρόμος και οι λύσεις μίας ενωμένης Ευρώπης(Κοιταξτε την παραγραφο για ΤΟ ΕΥΡΩΟΜΟΛΟΓΟ
http://www.casss.gr/PressCenter/Articles/2255.aspx

Ανώνυμος είπε...

Φαγωθειτε παιδακια,ο σωρος εχει τζογαρει για την ιδρυση του ευρωομολογου καμποσα δις γιαυτο χτυπιεται.

Ανώνυμος είπε...

Έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη προτείνει ο Σόρος(Πονταρει σε διπλο ταβλο η πουστρα).
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=362628&cid=8