Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

Aμοιβή: Μια ελεύθερη ζωή



13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αγαπητε φιλε anti-ntp....

το μια ελευθερη ζωη που λες στον τιτλο σου δεν προκειται να συμβει γιατι αντε πες οτι φευγει αυτος το "φουστης" στο τελος θα ερθει αλλος που παλι θα υπηρετει τα ιδια συμφεροντα και στανταρ θα ειναι ακομα χειροτερος απο τον ΓΑΠ αμα δεν αλλαξει παγκοσμια αυτο το "Δημοκρατικο" συστημα τοτε δεν θα γινει απολυτως τιποτα και θα ερθει η επομενη αναλωσιμη μαριονετα

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ !!!! ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΤΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ !!!! ΑΥΤΗ ΤΟΥΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ........
ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ .........

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΑΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΛΛΑ ..........ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ?? ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΟΜΟΡΦΑ ΟΜΟΡΦΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ Η ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ Η ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΜΕ ????ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΝΟΗΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Η ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΑΓΓΛΙΑΣ Η ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ. ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΑΚΡΑΤΗΤΟΥ ΚΑΡΔΟΥΣ ΘΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΣΥΜΒΑΙΝΗ ΑΥΤΟ ΣΤΙΣ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΟΜΩΣ Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΗ ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ? ΕΓΩ ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΖΩ ΩΣ ΓΟΡΔΙΟ ΔΕΣΜΟ ΔΗΛΑΔΗ ΩΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΠΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΕ ΚΟΒΕΤΕ. ΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΗΣΜΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΩΝ ΤΕΡΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΕ ΠΕΦΟΤΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΩ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΝΗ Η ΜΟΡΦΗ ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΑΦΘΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΣΥΝΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΘΕΛΟΔΟΥΛΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΥ ΑΠΛΑ. ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΠΑΡΧΗ ΚΑΙ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΗ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΧΑΟΣ. ΟΧΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΧΑΟΣ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΕΣΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΓΑΘΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ.ΞΕΡΩ ΞΕΡΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΚΟΥΜΟΥΝΙ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΠΑΨΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟ ΟΤΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗΜΟΥ ΜΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΩ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΕΤΑ ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΚΑΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΗ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΙΔΕΑ ΑΣ ΤΗΝ ΠΕΙ ΑΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΖΑΜΠΑ ΤΑ ΛΕΩ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΚΕΦΤΕΤΕ ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΜΙΖΕΡΗ ΖΩΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.ΒΑΖΑΝ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ. ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΑΝΤΕ ΚΑΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΛΗ ΣΦΑΓΗ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΗ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΚΑΙ ΚΟΛΑΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΠΑΛΙ

Ανώνυμος είπε...

2:09 ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ !! ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ!!ΑΛΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΑΥΤΗ Η ΝΟΩΤΡΟΠΙΑ ΠΕΡΑΣΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ..

Ανώνυμος είπε...

Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΜΟΙΑΖΕΙ ΟΥΤΟΠΙΚΗ.ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΛΕΓΧΑΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ,ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΩΝ,ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ,ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩΧΗΡΩΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ,ΙΣΧΥΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Το πρόβλημα που μας κατέστρεψε είναι ο κομματισμός.
Αν δε φύγουν τα λιγουρολίγουρα και οι λυσσασμένοι παρατρεχάμενοί τους, δεν θα αλλάξει τίποτα σε αυτή τη χώρα.
Να αναλάβουν ΑΝΘΡΩΠΟΙ πάνω από όλα, όπως ήταν κάποτε ο Άγιος της πολιτικής , ο Ι . Καποδίστριας, οπυ δε θα νοιάζονται πως θα βολέψουν τα κοπρόσκυλα της μάσας και δεν θα χαίρονται να έχουν εξαρτημένους στην ανεργία και την ανασφάλεια ψηφοφόρους αλλά ώριμους και υγιείς στη σκέψη πολίτες.
Να μην ξαναεκλέξουμε μονοκομματική κυβέρνηση, ώστε πριν βάλουν το χέρι στο μέλι να ιδρώνει ο απαυτός τους και να το σκέφτονται ξανά και ξανά.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδια κιοτεψατε δεν μηλα κανης δουλευα 58 χρονια στην οικοδομη να παρο τη σηνταξημου και ερχεται αυτο το τερας και με λιστευη καταργη κεκτιμενα με αγονες κατακτισις Σεμια νηκτα ειναι επικηνδυνο ατομο για το λαο αλα περισοταιρο για τη πατρηδα μας

Ανώνυμος είπε...

Η αφίσα είναι του περιοδικού Άρδην.Κάποιοι έξυπνοι την πήραν και την παραχάραξαν με τον γνωστό ασφαλίτικο τρόπο που τους διακρίνει.ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥΣ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Είμαστε για κλάματα κύριοι...
Περιμένουμε έναν Σωτήρα πάλι!!!
Τίποτα δε μάθαμε από το παρελθόν!!!
Τα υπόλοιπα είναι μπούρδες και δικαιολογίες!!!
Ούτε με ΚΑΤΑΖΗΤΕΙΤΑΙ, ούτε με ΠΡΟΚΥΡΗΞΕΙΣ, ούτε με ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ στο Youtube δεν αλλάζει ο Έλληνας!!!
Ο Έλληνας δυστυχώς θέλει βίτσα....

Ανώνυμος είπε...

Κατ αρχήν δεν πρέπει να απελπιζόμαστε.Ακολουθούμε όλοι μοναχικούς δρόμους ψάχνοντας να συναντηθούμε με τους δρόμους των άλλων που ταιριάζουν οι σκέψεις και οι ανάγκες μας.Το κακό είναι ότι οι έχοντες,δεν είναι διατεθιμένοι να απωλέσουν ούτε κεραία από τα αμύθητα πλούτη τους ,για το κοινό καλό,γιατί το χρήμα και μάλιστα το βρώμικο, δίνει δύναμη η οποία δεν χρειάζεται συνείδηση αρχές και αξίες .
Οπότε αυτόματα δημιουργείται ρήξη.
Εαν βρεθεί δίαυλος επικοινωνίας και σχηματισθούν έγκαιρα συνασπισμοί με γνώμονα το κοινό καλό και κοινωνία δικαιοσύνης ίσως υπάρχει ελπίδα.
Το μινιμουμ θα πρέπει να είναι το δικαίωμα στην εργασία,στην ασφάλεια την παιδεία και την σύνταξη και να είναι σταθερά και ακλόνητα και όχι αντικείμενα επίθεσης και συναλλαγής

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΤΟΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΚΡΙΝΟ!!!!

ΑΝΑΡΧΟΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ

ΥΓ. Ο ΑΝΑΡΧΟΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ''ΑΠΛΥΤΟΥΣ'' ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ!!!

"Νεμεσις" είπε...

"Αξιοπουστας ο Πρωθυπουργος" μας!!!

Ανώνυμος είπε...

Για το κακό που εχει προξενήσει στον ελληνικό λαό του ευχομαι να λιώσουν τα παιδιά του σιγά σιγά απο καρκίνο.Να ψοφήσει τελευταίος με αργό θάνατο ο μπάσταρδος και οι συνεργάτες του.