Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Δεν εμφανίστηκε ο ΓΑΠ στην κηδεία του Πεπονή! Απαγόρευσε λέει το λιμενικό να φύγει από την Σκιάθο!!


Στις καιρικές συνθήκες και στην απαγόρευση απόπλου από το ΛΣ “έριξαν” κύκλοι προσκείμενοι στον πρωθυπουργό την απουσία του από την κηδεία του ευπατρίδη Α. Πεπονή.


Όταν βγαίνει με το κανό στα 5 Μποφόρ και κινητοποιείται το μισό Λιμενικό Σώμα για να τον σώσει, τότε δεν μπορούν να βγάλουν απαγόρευση; (Α ρε Καμμένε, γ**ω την αποτελεσματικότητα σου…)

Αντίθετα, την εμφάνιση του έκανε ο Νίκος Παπανδρέου κρατώντας ένα άνθος, όπως και ο Άκης Τσοχατζόπουλος, ευεργέτης της πρωθυπουργικής οικογένειας.

Στις 11 το πρωί τελέσθει η νεκρώσιμος ακολουθία στον ιερό ναό των Αγίων Θεοδώρων στο Α΄ νεκροταφείο Αθηνών. Η κηδεία έγινε δημοσία δαπάνη, με τιμές υπουργού εν ενεργεία, ύστερα από απόφαρη του υπουργού Εσωτερικών Χάρη Καστανίδη.
πηγη

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΣΤΗ ΣΚΙΑΘΟ ΗΞΕΡΕ.
ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΕ. ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΕΠΟΝΗ ΤΟΝ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΖΑΒΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ? ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ Α/Α ΝΙΚΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ειναι πραγματικα ενας ελεεινος τυπος σαν να ειναι καθυστερημενος και ζαβος δεν ειναι ομως απλα μισει την ελλαδα και τους ελληνες και θεωρει οτι κανει αγγαρεια αλλα ξερει και την τυχη του οτι θαφυγει με ελικοπτερο γιαυτο και δεν τον νοιαζει τιποτα πλην του να εκτελεσει στο ακεραιο τα σχεδια των εντολοδοχων του.