Κυριακή 14 Αυγούστου 2011

«Σπάω βιτρίνες και κλέβω όσα μου έχουν ήδη κλέψει»


«Ήρθα εδώ, σπάω βιτρίνες και κλέβω για να πάρω πίσω όσα μου έχουν ήδη κλέψει. Κανείς δεν μου έδωσε ποτέ μια ευκαιρία. Μισώ το σύστημά τους και όλους αυτούς που μου δίνουν ψίχουλα για να μπορώ να τρώω κάτι και να βλέπω τηλεόραση όλη μέρα».

Τάδε έφη ο 19χρονος Λούις Τζέιμς, τουλάχιστον αυτό το....
όνομα δήλωσε στους βρετανούς δημοσιογράφους.

Ο λόγος για έναν Βρετανό που έλαβε ενεργά μέρος στους βανδαλισμούς που έγιναν πρόσφατα στο Λονδίνο.

Μάλιστα επιδεικνύει ένα πουλόβερ των 200 στερλινών που έκλεψε κατά τη διάρκεια επεισοδίων από ένα κατάστημα στο Βόρειο Λονδίνο.

Ο Λούις Τζέιμς είναι ενδεικτικό παράδειγμα μιας «χαμένης γενιάς» που μεγαλώνει στις υποβαθμισμένες εργατικές κατοικίες των προαστίων, όπου ένα εκατομμύριο νεαροί ηλικίας 16-24 χρονών είναι άνεργοι.

Εισπράττει επίδομα ανεργίας 87 ευρώ κάθε δύο εβδομάδες, μολονότι ισχυρίζεται ότι έχει σταματήσει πλέον να αναζητεί εργασία.

Η μητέρα του, ταμίας σε σούπερ μάρκετ, τα βγάζει με δυσκολία πέρα προκειμένου να θρέψει τον Τζέιμς και τα μικρότερα αδέλφια του.

Πολλά βράδια μάλιστα κοιμούνται νηστικοί.

Ο πατέρας του που ήταν ναρκομανής, έχει πεθάνει.
Πηγη 

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ναι ... ωραιώτατα,

μα τι λέω... εξαιρετικά!

Να το εισάγουμε και αυτό?

Α! ξέχασα έχουμε ήδη επαγγελματίες μηδενιστές και εδώ ..

Ανώνυμος είπε...

Ας πάει να κάψει και να κλέψει μασονικές στοές αφού έχει μίσος για το συστημά τους..Αρκετά με τους αναρχομηδενιστές κομμουνιστές πράκτορες και υπηρέτες της Νέας Εποχής(NEW AGE) τους βαρεθήκαμε...

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ.... ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ!!! Η ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 4 ΕΚ. ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ 11 ΕΚ. ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙ?? ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΚΑΙΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΕΙ.... ΟΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΤΡΟ... ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΤΙΜΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

τα παιδια αυτα επειδη εχω παει βρετανια μεγαλωνουν στισ πιο απανθρωπεσ συνθηκεσ! δεν υπαρχει κανενα ελεοσ γιαυτα...!οχι οτι εδω υπαρχει βγαινουν παιδια απο εδω που επιτυγχανουν σε πανελληνιεσ απο τα πανεπηστημια τουσ και ο κοσμοσ ειναι μαυροσ καταμαυροσ! ωσ τωρα υπηρχε η παρηγωρια του δημωσιου!! τωρα ουτε αυτο υπαρχει! οσο για τον ιδιωτηκο τομεα αν βρουν δουλεια το πολυ να παιρνουν 600-700ευρο! ελατε και σεισ να ζησεται με αυτα τα λεφτα!α και για οχταωρο ουτε λογοσ και για αδειεσ! οσο αν καπιοι εξυπνη πουν να στραφουν στη γεωργια αν εχει οκοσμοσ κτηματα την ελληνικη γεωργια την εκαναν οι πολητικη μασ σαν τα μουτρα τουσ! ο πατερ παισιοσ ελεγε πλουτοσ που δεν μοιραζεται με το ευγγελιο μοιραζεται με το μαχαιρι!!! ε λοιπον ζουμε σε αυτεσ τισ εποχεσ τησ αναδιανομησ του πλουτου με τον αγριο τροπο....!!!

Hellas είπε...

Το θέμα είναι για όσους υποστηρίζουν αυτούς τους δυστυχισμένους ανθρώπους και όσα κάνουν..ότι με αυτά όχι μόνο δεν φοβάται το σύστημα αλλά τα επικροτεί και τα συντονίζει!!! Ώστε να γίνει η αστυνόμευση και η παρακολούθηση και το καταπάτημα των προσωπικών δεδομένων στον τέλειο βαθμό...
Βέβαια οι περισσότεροι είναι μουσουλμάνοι, έγχρωμοι που ληστεύουν και σκοτώνουν απλά επειδή δεν ξέρουν τίποτα άλλο να κάνουν...όσα βιντεάκια είδα ήταν μαύροι να ληστεύουν ακόμη και παιδάκια σχολείου...
Τέλος πάντων μια χαρά τους οργανώνει η Νέα Τάξη Πραγμάτων...η αστυνομοκρατία και η δικτατορία τους προχωράει...για να μας προστατεύσουν πάντα...

Ανώνυμος είπε...

Σωστος 8:22