Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Ο ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΦΕΥΓΕΙ… Ο ΜΑΥΡΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ!!!


του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
17 Σεπτεμβρίου του 1961…. 17 Σεπτεμβρίου 2011…
Πενήντα χρόνια μετά… Τι θα γράψει η Ελληνική ιστορία???
Όταν ακούει κανείς τον ημιελληνόφωνο να δηλώνει πως θέλει να σώσει την πατρίδα, το πιο τρυφερό συναίσθημα που του έρχεται στο μυαλό είναι να τον πλακώσει στις κλωτσιές και να τον στείλει από κει που ήρθε.


Και ο λόγος δεν είναι γιατί αυτός ο πολιτικός μασκαράς έχει συγχέσει μέσα στο συγχεσμένο του μυαλό την έννοια του «σώζω» με αυτή του «βιάζω», αλλά γιατί κάθε απόπειρα πατριδοσωτηρίας δική του, ισοδυναμεί με πισώπλατη μαχαιριά σε βάρος και της πατρίδας και της κοινωνίας ολόκληρης.

- Το 2002 μαζί με τον έτερο «πατριώτη» της συμφοράς των Ιμίων τον Κ. ΣΗΜΙΤΗ, παζάρευε με τους Τούρκους το μισό Αιγαίο….
Έσωζε την πατρίδα ο άθλιος!!!

- Το πρώτο του ταξίδι του μέλιτος άμα τη αναλήψει των πρωθυπουργικών καθηκόντων του, το έκανε στην Κωνσταντινούπολη επανεκκινώντας τη μυστική διπλωματία της εθνικής συμφοράς…
Η πατρίδα ήταν και πάλι η πρώτη του προτεραιότητα!!!

- Το πρώτο του νομοθέτημα μετά την ορκωμοσία της εθνικά επικίνδυνης κυβέρνησής του, ήταν να νομιμοποιήσει την εκχώρηση του …»ανθρώπινου δικαιώματος» της Ελληνικής ιθαγένειας, στις ορδές των λαθρομεταναστών που εισβάλουν ανεξέλεγκτα στη χώρα…
Η αγάπη του για την πατρίδα και πάλι μεγαλούργησε!!!


- Με τη γνωστή «ευθύνη» και τον ανεπανάληπτο πρωθυπουργικό «επαγγελματισμό» που τον διακρίνει, φρόντισε πριν ακόμη γίνει πρωθυπουργός, να συνδιαλλαγεί με το φιλαράκι του τον Στρος Καν για την προσημείωση της εθνικής μας αξιοπρέπειας, έχοντας προαποφασίσει όλα όσα έμελε να ακολουθήσουν στην ξέφρενη πορεία καταστροφής που επέλεξε.
Και πάλι η σωτηρία της πατρίδας ήταν στο κέντρο της προσοχής του!!!

- Μετά από δύο χρόνια διακυβέρνησης, ο Ελληνικός λαός καταδικάστηκε στην απόλυτη δυστυχία. Κλειστά μαγαζιά και ερήμωση κυριαρχεί παντού. Τα όνειρα της νεολαίας πνίγηκαν στην άβυσσο της αβεβαιότητας και της απόγνωσης για το αύριο. Η εθνική περιουσία βγήκε στο σφυρί. Το ίδιο και η εθνική αξιοπρέπεια. Νταβατζήδες αλωνίζουν σε κάθε γωνιά της χώρας. Η εγκληματικότητα θερίζει. Η Ελληνική κοινωνία έχει αποδομηθεί. Η παιδεία βιάζεται. Η αξιοπρέπεια των γερόντων τσαλακώνεται καθημερινά σε μια ανείπωτη μιζέρια.
Το καταστροφικό έργο της σωτηρίας της πατρίδας συνεχίζεται!!!

- Έπρεπε όμως να προηγηθεί η «σωτηρία» της νεολαίας. Της νεολαίας που είναι το μέλλον της πατρίδας για την οποία μοχθεί. Για τη σωτηρία αυτής της νεολαίας ο πρωθυπουργός της «φούντας» φρόντισε να νομιμοποιήσει την παραίσθηση και εν τέλει τον ίδιο το θάνατο.
Ορκισμένος «σωτήρας» αυτός ο πρωθυπουργός!!!

- Σειρά τώρα έχει να σωθεί το εμπορικό κέντρο της πόλης. Στην πόλη φάντασμα των ερειπωμένων μαγαζιών και των συμμοριών που δρουν ανεξέλεγκτα, ο μεγάλος ηγέτης αποφάσισε να βάλει το χεράκι του για να το σώσει κι αυτό. Η εύλογη απορία μας είναι:
Τι άλλο μένει να καταστρέψει σ αυτό το ρημαδιό αυτός ο αδίστακτος
πατριδέμπορος???

- Αυτές τις μέρες ξεκουράζεται με τον Παμπούκη σ ένα από τα νησιά του Αιγαίου (δεν ξέρουμε ακόμη αν ανήκει σ εκείνα τα νησιά που σχεδιάζει να παραμείνει Ελληνικό ή αν το προορίζει για προίκα στα συνεταιράκια του στην άλλη πλευρά του Αιγαίου). Φαίνεται πως μετά από έναν κουραστικό χειμώνα, η ξεκούραση ήταν επιβεβλημένη για να φορτίσει τις μπαταρίες του και να επιστρέψει να αποσώσει ότι απέμεινε ακόμη άσωστο.. Το βέβαιο είναι πως τα τάγματα θανάτου του συνδικαλιστή της ΕΦΕΕ ετοιμάζονται για να πείσουν τους ανυπότακτους του χειμώνα που έρχεται, πως οφείλουν να «σωθούν» και να μην εκδηλώσουν αντιστάσεις στο πατριδοσωτήριο έργο του αρχηγού.
Αυτός ο σπάνιος αρχηγός δεν ησυχάζει. Ακόμη και στις ολιγοήμερες
διακοπές του αυτό που τον απασχολεί είναι η «σωτηρία» της πατρίδας!!!

Ο Αύγουστος φεύγει… ο μαύρος Σεπτέμβρης έρχεται.

Κι αυτός ο σωσμένος λαός έχει μονάχα δυο επιλογές μπροστά του.

Η μία είναι να υποκύψει αναντίρρητα στο πατριδοσωτήριο έργο αυτού του επικίνδυνου πρωθυπουργού, μέχρι να οδηγηθεί στον πλήρη αφανισμό του.

Η άλλη είναι να ανακτήσει έστω και την τελευταία στιγμή τη χαμένη του αξιοπρέπεια και να αποτινάξει τη δυναστεία της καταστροφής από τον τόπο.

Εμείς, μέσα από ένα σύντομο φωτογραφικό αφιέρωμα, θα του θυμίσουμε αυτού του λαού, το τέλος του Τούρκου πρωθυπουργού Μεντερές, του γνωστού χασάπη του Αϊδινιού, του μακελάρη του Ελληνισμού της Πόλης.

ΟΙ ΟΜΟΡΦΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ… ΟΜΟΡΦΑ ΚΡΕΜΟΝΤΑΙ…

Σημαντική λεπτομέρεια: Ο Μεντερές κρεμάστηκε στις 17 Σεπτεμβρίου του 1961.

Ήταν Σεπτέμβρης… Τυχαίο???
Πηγη