Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Ο “τρίτος πυλώνας” του κ. Κουτρουμάνη, μας οδηγεί στην κόλαση της ιδιωτικής ασφάλισης.


Γράφει ο Γιώργος Δ.
ΤΙ ΚΟΙΝΟ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ;
Μα να “ελέγξουν”, με τους Ταλμουδιστές και τις Τράπεζες, το 1/3(τουλάχιστον) του ακαθαρίστου εισοδήματος, των εργαζόμενων και των αυτοαπασχολούμενων, που δίνεται για ασφαλιστικές εισφορές(εργαζόμενου και εργοδότη).


-Τι δουλειά έχει-και είχε-η ηγεσία του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης στο “παζάρι” των ασφαλιστών ;
Στις FOTO:
-Η κα Κατσέλη σε συνέδριο ασφαλιστών με τον κ.Μίνο Μωυσή, Πρόεδρο της Ε.Α.Ε.Ε. και τον Πρόεδρο της Επιτροπής Ζωής, Υγείας, Συντάξεων & Τραπεζοασφαλειών κ. Αλέξανδρο Σαρρηγεωργίου.

-Ο κ. Κουτρουμάνης σε άλλο συνέδριο-για τον “τρίτο πυλώνα”-στην πρώτη σειρά, δίπλα από τον κ. Φ. Μπράβο της International Life και τον κ. Γ.Κώτσαλο της INTERAMERICAN.

[ Να διευκρινίσουμε εδώ-για να μην ξεχνιόμαστε-ότι αρμοδιότητα κατά νόμο στην ιδιωτική ασφάλιση, έχει το Υπουργείο Ανάπτυξης, (Διεύθυνση Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων και Αναλογιστικής) και αρμοδιότητα για τον έλεγχο η Τράπεζα της Ελλάδος]

Επιτέλους εργαζόμενοι και συνταξιούχοι ας ανοίξουμε τα μάτια μας και θα δούμε, ότι “ασφαλιστές” αρπάζουν, με την συνδρομή του κράτους, τα ασφαλιστικά μας δικαιώματα.

Ήδη το ταμείο υγείας των εργαζομένων της ΑΤΕ (28.000 άμεσα και έμμεσα ασφαλισμένοι) “μεταφέρθηκαν” κατά 75% στην Swiss Re.
Η κοινωνική ασφάλιση δεν πρέπει να υποβαθμισθεί άλλο από τους σοσιαληστές.
Ο Ελληνικός λαός, πάσει θυσία, δεν πρέπει να επιτρέψει αυτό το άθλιο έγκλημα.
Και μην Ξεχνάμε την Ασπίς-Πρόνοια και αρκετές άλλες εταιρείες, που τα λεφτά των ασφαλισμένων έκαναν φτερά.
Πηγη