Δευτέρα 15 Αυγούστου 2011

Πού κάνουν Δεκαπενταύγουστο οι πολιτικοί


Πού κάνουν Δεκαπενταύγουστο οι πολιτικοίΔίνουν το «παρών» στις εκδηλώσεις

Στον Ιερό Ναό Παναγίας των Ξένων στην Πρέβεζα θα βρίσκεται σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, για τον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου βρίσκεται στη Σκιάθο, όπου παρέστη χθες στον μεγάλο εσπερινό στην Ιερά Μονή Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας λέγοντας πως η χώρα θα ανταπεξέλθει στις δυσκολίες της κρίσης, ενώ παράλληλα δημιουργούνται, όπως είπε, «οι βάσεις για μια κοινωνία δικαίου, για μια Ελλάδα της αξιοπρέπειας και της αυτοπεποίθησης».


Τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει στην Εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Τήνο ο υφυπουργός Εθνικής Αμυνας, Κωνσταντίνος Σπηλιόπουλος.

Στην Πανηγυρική Γιορτή του Δεκαπεντάγουστου που διοργανώνει το Πανελλήνιο Ιερό Προσκύνημα «Παναγία Σουμελά», στην Καστανιά Ημαθίας θα παραστεί ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γ. Καρατζαφέρης, θα βρεθεί στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Παλαιού Φαλήρου, (Παναγίτσα Παλαιού Φαλήρου), όπου θα παρακολουθήσει την πανηγυρική θεία λειτουργία.
πηγη

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πριν λιγο ειδα στην τηλεωραση (στις ειδησεις) τον παπανδρεου μεσα στον ναο να κανει τον σταυρο του και να φυλα την εικονα της Παναγιας. Ηθελα να ηξερα απο μεσα του σε ποιον Θεο προσευχεται.

Ανώνυμος είπε...

Πολυ θέατρο παιζουν ολοι οι πολιτικοί.

Ανώνυμος είπε...

3:11 αν τον παρατηρησες ζοριζεται για να τον κανει.Ο επομενος πρωθυπουργος δηλωσε οτι με την παναγια θα περασουμε το εμποδιο της κρισης δηλαδη με λιγα λογια ειμαστε στο ελεος του θεου και κατι σαν βοηθα παναγια μου!Τα πραγματα ειναι πολυ σοβαρα τελικα!