Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΕΣΟΔΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ!


anti-ntp:Μάλλον ο Καψής μας διαβάζει,αλλά αντιστρέφει τις προτάσεις μας.Διαβάστε εδω τι γράφαμε πριν δυο μέρες για τα παράνομα διόδια.Κύριε Καψη,τα μπερδέψατε.Εμείς προτείναμε στον εισαγγελέα να ελεγξει τις συμβάσεις τύπου Μποτσουάνας και να ελευθερωθούν οι Ελληνικοί δρόμοι που ετσιγουσταρικά κάποιοι έχουν βάλει τις μπάρες τους.Το άρθρο που ακολουθεί είναι απο το fimotro.


Γράφει η Ελένη Αντωνοπούλου
Την παρέμβαση του εισαγγελέα αναζητούσε ο Μανώλης Καψής για τις κινητοποιήσεις των ιδιοκτητών Ταξί που αφορούν όμως τι; Μα φυσικά τα διόδια στο Ρίο Αντίρριο και στην Αθηνών - Κορίνθου! Ακόμα δεν έχουν κινητοποιηθεί οι ταξιτζήδες. Ο δημοσιογράφος...
φροντίζει όμως από τώρα για τις απώλειες εσόδων που θα έχουν οι εταιρείες που έχουν τη διαχείριση δρόμων και διοδίων. Υπάρχει υπάλληλος που δεν ενδιαφέρεται για τα αφεντικά του;
Πηγη 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΑ ΚΛΑΣΕΙ Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΘΑ ΠΙΕΙ ΤΟΝ ΠΟΡΔΟ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΟΣΤΙΜΟΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Απορω γιατι αναρωτιεστε ακομα με τις πραξεις των δημοσιοκαφρων. Με το να αναμασαμε τις τακτικες τους επι χρονια, οχι μονο δεν κανουμε κατι για να αλλαξουμε, τους δινουμε και αξια κιολας. Παιδες, οι τυποι θα συνεχισουν να λειτουργουν ετσι ακομα και μεσα απο τον ταφο τους, δεν θα αλλαξουν. Σταματιστε να ασχολειστε μαζι τους και παρτε την τυχη στα χερια σας...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! Μια καλη κινηση θα ηταν μια μαζικη απαιτηση να "ανοιξουν" οι συμβασεις των διοδιων στο κοινο (αφου ειναι δημοσιου δικαιου...η μηπως δεν ειναι.......)

Ανώνυμος είπε...

oti thymaste xairestai filoi mou....oi etairies tha ta paroun apo to dimosio san diafigonta kerdi. Mono kako kanoun osoi anoigoun tis mpares. Emeis tha ta plirosoume ola ayta. Xreiazetai apo tin arxi epenadiapragmateysi.

Ανώνυμος είπε...

καλα βαζουν καινουρια διοδια να πληρωνουμε λιγο πριν μπουμε στο Λουτρακι?????
βρε τι κανουν οι μαααλακες οι αλητες θα πληρωνω 3.10 για να στριψω μετα 300 μετρα στο Λουτρακι

Ανώνυμος είπε...

Οι συμβάσεις είναι ανοιχτές, εγώ τις βρήκα στο νετ και τις διάβασα. Ψάξτε λίγο.
Θα το ξαναδώ και θα δώσω λίνκ