Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Μπάτσοι προσπαθούν να κατεβάσουν την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ


40 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τους τα χώνει ο Σταύρος Καρεφυλλάκης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ Η ΣΗΜΑΙΑ;

Ανώνυμος είπε...

..Γιατι το κωλοσυστημα του μπατσοκ μας μισει και το δειχνει.ειναι το new look του πολυπολιτισμου..

Ανώνυμος είπε...

2:13 Γιατί έχει πάνω τον σταυρό και ο σταυρός φέρνει αλλεργία στα νεοταξικά (υπέρβαρα) παιδιά του Πολυτεχνείου. Να θυμίσω σε κάποιους τα αποκαλυπτήρια του ανδριάντα του Καραμανλή που ήταν σκεπασμένο με ένα έκτρωμα με άσπρες και γαλάζιες γραμμές (χωρίς τον σταυρό) . Έτσι για να μην ξεχνάμε τι ψηφίζουμε.

Ανώνυμος είπε...

3:16 τι χρώμα έχει η σημαία του Ισραήλ;

Ανώνυμος είπε...

αθανατο ελληνικο συστημα τωρα πως γινεται σε καθε συζητητη να εχουμε το ονομα του καραμανλη δεν το καταλαβαινω το αναφερω στον 3.16 γτ το ζητημα με το σταυρο εχει ξεκινησει απο τον σημιτη στην ελλαδα και στην ευρωπη ολο και περισσοτερο πιεζουν για την καταργηση του

Ανώνυμος είπε...

8.27 kαι της φιλανδιας τι χρωμα εχει? και της σκωτιας τι χρωμα εχει?και της ονδουρας τι χρωμα εχει? Ολες ασπρο -μπλε και τι εγινε? η σημαια του ισραηλ καθιερωθηκε το 1948 και η πρωτη ελληνικη σημαια με (κυανο φοντο και λευκο σταυρο) σχεδιαστηκε, ευλογηθηκε και υψωθηκε το 1807 στη Μονη Ευαγγελιστριας στη Σκιαθο.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΣΙΚΕΛΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΔΩ...ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΗΧΟΥΝ ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΝΑ ΞΕΧΥΝΕΤΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΦΑΖΕΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΗΣΤΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

ε γιαυτό θέλουν τώρα με νομοσχέδιο να μειωσουν την ένταση και την συχνότητα με την οποία χτυπούν οι καμπάνες. Κανονικά οι ιερείς θα πρέπει να πράξουν το αντίθετο. Να τις χτυπούν πιο δυνατά. Η επίθεση σε Ελλάδα και Ορθοδοξία είναι πολυμέτωπη. Εύχομαι πράγματι να τους μένει λίγος καιρός αλλιώς την "βάψαμε".
Πτολίεθρον

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 9.46 .ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΜΑΣ ?? ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΘΟΛΙΚΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑ , ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ, ΤΟΝ ΠΑΠΠΑ, ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ.ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥΣ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ. ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΕΡΜΑΝΟΣ Η ΑΠΟ ΕΝΑ ΓΑΛΛΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ.

Hellas είπε...

Προσωπικά αδέρφια δεν έχω κατεβάσει την Ελληνική Σημαία στο σπίτι από την 25η Μαρτίου!!! Και θα μείνει υψωμένη να κυματίζει ελεύθερη, να ευλογεί με τον σταυρό της και να υπόσχεται "Εν τούτω νίκα" και "Ελευθερία ή θάνατος" μέχρι που οι προδότες που μας κυβερνούν να ξεκουμπιστούν στις ιδιαίτερες πατρίδες τους..μέχρι να φύγουν οι Νενέκοι και οι Εφιάλτες. Όλες οι σημαίες της Επανάστασης του 21 είχαν το Σταυρό!!! Μάλιστα ο Σταυρός πατούσε την ημισέληνο στις περισσότερες...Δεν θα καταφέρουν τίποτα οι γλοιώδεις προδότες της Ελλάδας και της Ορθοδοξίας.

Ανώνυμος είπε...

Ρε σεις η δουλειά γίνεται για το κοντάρι,όχι για τη σημαία.....Το κοντάρι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν αντικείμενο που μπορεί να προκαλέσει σωματικές βλάβες και απαγορεύεται στα γήπεδα.....Μη σας πουλάνε ότι θέλει ο καθένας και ότι τον βολεύει.......

Ανώνυμος είπε...

και απο που θα την έχει ο άλλος να κυματίζει απο το χέρι του 1:56;;

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΖΙ ΣΟΥ 11,12 ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ...
ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ Η ΣΙΚΕΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ 'MAGNA GRECIA' ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΙΤΑΛΙΑ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΓΚΡΕΚΑΝΙΚΑ ΜΙΑ ΜΙΞΗ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΚΩΝ...
ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΡΕΕΕΕΕΕ...!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΔΥΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙΩΝ ΑΧΥΡΑ, ΚΥΛΑΡΑΔΕΣ, ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ, ΛΑΜΟΓΙΑ, ΛΑΔΟΤΥΡΙΑ, ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ, ΕΦΙΑΛΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικά δεν κατάλαβα γιατί να θέλουν να κατέβει η σημαία!;;;
Όσο για αυτόν που έγραψε επειδή έχει το σταυρό μάθετε επιτέλους ΕΛΛΗΝΕΣ ότι ο σταυρός και το μεγάλο ψέμα της θρησκείας των χριστιανών μας επιβλήθηκε με σφαγές και βασανιστήρια.
Όσο η Ελλάδα είναι προτεκτοράτο της ξενόφερτης ιουδαιοεβραικης δόλιας σκέψεις δεν θα πάει ποτέ μπροστά.
Διαβάστε επιτέλους λίγη ιστορία και καταλάβετε ποιοι είναι οι έλληνες!!!!!

Ανώνυμος είπε...

για οσους δεν ξερουν ο σταυρος καρεφυλλακης ειναι απο τα μεγαλυτερα μουνοπανα εχει στειλει πολλα ατομα στο νοσοκομειο ειναι απο την τριπολη.Τωρα πως το παιζει αυτος ηθικος.Του ευχομαι καλο ψωφο και ειμαι απολυτος σε αυτο γιατι ενας φιλος μου τον εχει γνωρισει προσοπικα.

Hellas είπε...

Άνθρωπε, ειδωλολάτρη των 4¨32 προφανώς είσαι άρρωστος. Οπότε χρειάζεσαι ψυχίατρο και blog που έχουν ψηλά την Ελλάδα και τον Χριστιανισμό δεν σου κάνουν καλό. Ακόμη, είσαι και παντελώς άσχετος από Ιστορία όπως και κάθε άθεος και δωδεκαθεϊστής.
Μόνο τα λόγια του Στρατηγού Κολοκοτρώνη θα σου αναφέρω: Όταν επιάσαμε τα όπλα είπαμε πρώτα υπέρ της Πίστεως της Αγίας του Χριστού και μετά υπέρ Πατρίδος...
Κατάλαβέ το Έλληνας=Χριστιανός Ορθόδοξος τα τελευταία 1500χρόνια...
Γι'αυτό έλεγαν "τούρκεψε" όταν απλά άλλαζε πίστη κάποιος ή "φράγκεψε".
Καταλαβαίνεις πως συνδέεται έθνος με πίστη;
Αλλά που να καταλάβεις...

Ανώνυμος είπε...

Τους ΚΑΙΕΙ ο Σταυρός
Δαιμονίζονται

Ανώνυμος είπε...

4:32 μ.μ. ούτε εβραίος νάσουν δεν θα τα έλεγες πιό προδοτικά

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 4,32 ΤΡΑΒΑ ΠΗΔΗΞΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ
ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΡΕΕΕ..!!!

Ανώνυμος είπε...

χειροτερη πλυση εγκεφαλου και τρομοκρατια απο τις θρησκειες δεν υπαρχει παρτε για παραδειγμα τους ισλαμιστες.Αλλα που να το καταλαβετε εσεις ειστε κολλημενοι τελειως ο χριστιανισμος(και ολες οι θρησκειες γενικα) ειναι στα τελειωματα ειτε το θελετε ειτε οχι.

Hellas είπε...

Ο φίλος των 5¨38 δίνει την σωστότερη απάντηση στους ανεγκέφαλους και ανάξιους λόγους που φτάνουν από ασχετοσύνη να συγκρίνει τη θρησκεία του μίσους, της ανωμαλίας, της παιδεραστίας, δλδ το Ισλάμ με την Πίστη την Αγία του Χριστού.
Προφανώς με άθεους και απάτριδες δεν έχουμε σχέση εμείς οι Έλληνες. Πάντοτε όμως είσασταν και θα είστε μια κακόμοιρη μειοψηφία...ανάξια λόγου.

Basilis1821 είπε...

στο ματς ελβετία - Ελλάδα στη ζυριχη μας ειπαν να κατεβάσουμε τη σημαία με το δικέφαλο του Βυζαντίου γιατι είναι ρατσιστικό σύμβολο. Τα λόγια είναι περιττά

Ανώνυμος είπε...

Όσο δακρύζουμε για πατρίδα η σημαία δεν θα υποσταλή ποτέ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΙΣΧΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ. ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΛΛΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΙΩΤΙΣΜΟ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΗΡΟΙ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕΤ ΕΙΝΑΙ 700 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ 38.000 ΠΟΥ ΛΕΝΕ. ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ. ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ!

Hellas είπε...

Φίλε των 8¨08 δεν νομίζω να είστε σωστά όσα λες, είναι πάντως σοβαρό αν είναι αλήθεια.
Ο κ.Βιτάλης, ο αρχηγός ας πούμε του ΠΑΜΕΤ, είναι
εγγόνι σφαφιασθέντος υπό των Τούρκων για την Πίστη του Χριστού και την Ελευθερία του Πόντου και της Μικράς Ασίας. Αυτό το γνωρίζω προσωπικά. Δεν γνωρίζω περισσότερα, αλλά φαίνονται πατριώτες αληθινοί. Πάντως όσοι δεν είναι εναντίον μας είναι μαζί μας.

Hellas είπε...

Πιο σωστά, δεν έχει σφαγιασθεί ο παππούς του κ. Βιττάλη αλλά απαγχονισθεί...

Ανώνυμος είπε...

<>

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
<>

ΖΗΤΑΜΕ ΑΠ ΟΛΑ ΤΑ BLOG ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΙΣ 28-8-11 ΚΑΙ ΩΡΑ 8 Μ.Μ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΣΟΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΑΒΟΛΟΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΑΠ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΤΟΥ 2007 ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΟ ΠΟΥ ΣΤΟΙΧΗΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΕ 69 ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠ ΤΗΝ CIA ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΑΦΑΙΘΗΚΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ 20 ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗ ΤΟΥ ΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΙΩΑΝΝΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΓΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΙΩΑΝΝΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ <> ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΔΕΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΝΔΡΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ CIA ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΕΥΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΒΓΑΖΕΙ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 177 ΣΤΟ 14 ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 2 ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ.ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΙΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΤΗΣ CIA MOSANT ΚΑΙ ΕΥΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΓΩ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΟΥΝ.ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΟΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΜΑΣΟΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΠ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΣΕΜΤΕΜΒΡΙΟΥ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΑΤΣΟΝΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΔΙΑΔΗΛΩΤΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ. ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΟΛΟΥΣ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΟΛΟΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ;

Χρυσή Αυγή είπε...

1:56 μ.μ.
ΕΙΣΑΙ ΑΚΥΡΟΣ. Η ΣΗΜΑΙΑ ΑΥΤΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΠΤΥΣΩΜΕΝΟ ΚΑΛΑΜΙ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ. ΔΕΣ ΤΟ ΚΑΛΑ, ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ. ΟΠΟΤΕ Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΟΠΛΟ ΚΟΝΤΑΡΙ ΠΑΕΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ.

Χρυσή Αυγή είπε...

για οσους δεν ξερουν ο σταυρος καρεφυλλακης ειναι απο τα μεγαλυτερα μουνοπανα εχει στειλει πολλα ατομα στο νοσοκομειο ειναι απο την τριπολη.Τωρα πως το παιζει αυτος ηθικος.Του ευχομαι καλο ψωφο και ειμαι απολυτος σε αυτο γιατι ενας φιλος μου τον εχει γνωρισει προσοπικα.
18 Αυγούστου 2011 4:40 μ.μ.
ΠΟΣΟ ΠΑΠΑΡΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ; ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ (ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΕΝΟΣ ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ ΞΑΔΕΡΦΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΕ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ). ΡΕ ΑΝΟΗΤΕ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ; ΜΗΠΩΣ Ο ΦΙΛΑΡΑΚΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΧΟΑΛΗΤΗΣ ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΕΦΥΛΛΑΚΗ; ΕΧΕΙ ΛΕΕΙ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ... ΕΠΕΙΔΗ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΜΟΝΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΣΕ ΑΝΑΡΧΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΙΓΑΝ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ. ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΑΡΑΓΑΓΟΥΝ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΕΣ ΟΠΩΣ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΕΦΥΛΛΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ... ΤΡΙΠΟΛΗ ΕΝΩ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΝΙΑ!!!ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΔΩ ΡΕ ΑΝΟΗΤΕ.

Χρυσή Αυγή είπε...

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΝ ΑΝΟΗΤΟ: ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΠΕΣ ΤΡΙΠΟΛΗ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΙΛΑΡΑΚΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΕΣ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ. ΑΚΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΣ.
ΕΠΕΙΔΗ Η... ΤΡΙΠΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΔΕΙΑΖΩ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΤΟΜΟ. ΗΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΕΝΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙ ΠΡΕΖΟΝΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ. ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ, ΕΚΑΙΓΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΘΕΛΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ κλπ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ. ΣΥΧΝΑΖΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ. ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ Ο ΚΑΡΕΦΥΛΛΑΚΗΣ ΕΙΧΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΕΙΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΣΠΑ,ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΠΗΓΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙ Ο ΑΝΑΡΧΟΑΝΥΠΛΗΤΟΣ Ο ΦΙΛΑΡΑΚΟΣ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΝΑ ΣΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ κλπ, ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ. ΤΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ (ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΙΧΟ 50 ΜΕΤΡΑ) ΒΡΙΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΙΔΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ. ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΞΕΤΡΥΠΩΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ 10 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΑ ΠΡΑΣΑ... ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Ο ΚΑΡΕΦΥΛΛΑΚΗΣ Ε; ΝΑ ΤΟΝ ΚΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΓΛΥΚΟ. Ε, ΟΧΙ ΦΙΛΑΡΑΚΟ. Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΣΕ 2 ΜΕΡΕΣ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ... ΠΟΛΗ! ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ; ΠΡΙΝ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ!

Ανώνυμος είπε...

Aρχιδια τον ξερεις ο φιλος μου ηταν χρυσαυγιτης απο παλια τωρα δεν ασχολειται τον ηξερε πολλη καλα μιλουσαν καθε μερα μαζι.Και οταν μιλαμε παλια περιπου το 2006.Και μου ελεγε ιστοριες για αγριους για το συγκεγκριμενο μουνοπανο.Πανε ρωτα τον σταυρο το φιλαρακι σου (που αμφιβαλλω αν τον ξερεις)με ποιον καστοριανο διατηρουσε τοτε πολλη καλες σχεσεις και μιλουσαν καθε μερα. Οσο για σενα αν εισαι και εσυ ομοιδεατης με τον σταυρο ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια μηπως τελικα ο λογος για αν κατεβει η σημαια ηταν οτι εμποδιζε καπιους να βλεπουν τον αγωνα;; γιατι απο οτι βλεπω ειναι ακριβος πισο απο το τερμα. λογικο ειναι ανα κοβει σε καποιους το οπτικο πεδιο. εγω αυτο καταλαβα απο το βιντεο παντος. το λεει σε καπια φαση και ο μπατσος. οτι εμποδιζει. και δειχνει τουσ απο πισο. και μην αρχισουν καπιοι να βριζουν οτι ειμαι ετσι και ειμαι αλοιος. εχετε δικιο για ολα αυτα που γινοντε με την σημαια και με τα εθνικα μας συμβολα και εγω μαζι σας ειμαι και βριζω τουσ παντες , οσοι φτενε τελος παντον. αλλα εδω νομιζω οτι θα μποροθσε να κρεμαστει και η σημαια στα καγκελα και να μην ενοχλει κανενα.

Χρυσή Αυγή είπε...

1:37 π.μ.
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΟΜΟΙΔΕΑΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ. ΕΝΩ ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΕΣΥ ΕΚΕΙ ΘΑ ΤΗΝ ΕΚΑΙΓΕΣ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ. ΠΟΙΟΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΙΟ ΛΕΣ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ; ΠΟΤΕ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΟ. ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΕΣΥ ΛΕΣ ΟΤΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ... ΤΡΙΠΟΛΗ!!!! ΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΡΕΖΑ ΡΕΕΕΕ! ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙ.

Χρυσή Αυγή είπε...

ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΡΓΙΟ; ΑΛΛΙΩΣ ΣΚΑΣΕ.ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΕΥΕΙ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΣΑΝ ΚΑΤΙΝΑ. ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ...!!! ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ. ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΕΓΓΥΡΟΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ... ΤΡΙΠΟΛΗ! ΑΠΟ ΚΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

nai nai na poume k mprabo sta paidia twn xruswn augwn !!!

Χρυσή Αυγή είπε...

12:17 π.μ.
Ναι ρε... μπράβο! Αν ήσουν εκεί θα βοηθούσες τον μπάτσο να την κατεβάσετε μαζί ε;

Ανώνυμος είπε...

καπου στο youtube υπαρχει σχετικο βιντεο του Σιφουνακη που μιλαει για την καταργηση της...το σκουπιδι.


ολα τα αριστερα κομματα και ολες οι οργανωσεις τους ειναι ανθελληνες με την βουλα,να'ναι καλα ο Σορος που τους ταϊζει...αντικαπιταλιστες με πολυ γεματες και βαθειες τσεπες ειναι,σκουλικια απατριδα...