Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Πάνος Καμμένος: Εθνικός ξεσηκωμός ΤΩΡΑ


“Αρνούνται για πρώτη φορά να δώσουν στοιχεία σε ερώτηση εκλεγμένου βουλευτή για την ταυτότητα των αγοραστών του CDS”

(σσΟ: Ακόμα δεν έχουν απαντήσει ούτε στην ερώτηση του Ν. Νικολόπουλου για την Ελβετική εταιρεία του Ανδρέα Α. Παπανδρέου και τους αποδέκτες των χορηγιών του ΤΤ, γεγονός που συνιστά κοινοβουλευτικό πραξικόπημα).


Τα σημεία της παρέμβασης του Πάνου Καμμένου στην εκπομπή του Χάρη Μπότσαρη στο “Ράδιο 9″

Για τους Βουλευτές και την κυβέρνηση:


«Έχουμε χάσει την έννοια της εκπροσώπησης των πολιτών σε μία κομματοκρατία, η οποία γίνεται κακώς αντιληπτή μέσα από κάποιους μηχανισμούς που λειτουργούν μακριά από τους εκλεγμένους εκπροσώπους. Βλέπουμε σε αυτή την κυβέρνηση φαινόμενα όπως ο Πρωθυπουργός φέρνει από το γυμναστήριό του τη φίλη του, την οποία κάνει υπουργό και έπειτα τη στέλνει στον ΟΟΣΑ. Φέρνει τον κο Ραγκούση από τις διακοπές του στην Πάρο, τον φίλο του από την Πάρο, τον κάνει υπ. Εσωτερικών και αφού αποτυγχάνει με την Κερατέα, πρέπει να τσακίσει τους ταξιτζήδες. Όλο αυτό το συρφετό, των μη εκλεγμένων, των διορισμένων, που κάνει τους πολίτες να ζουν μακριά από την πολιτική».

Για την οικονομική κρίση:



«Πρέπει ν’ αντιληφθούμε ότι ο ρόλος της Ελλάδας είναι ο ρόλος που έπαιξε και στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Ν’ αντισταθούμε και να δώσουμε πρώτοι το παράδειγμα για το τι πρέπει να πράξουν οι πολίτες απέναντι σε αυτά τα σχέδια, που προσπαθούν να καθυποτάξουν τους λαούς, τους πολίτες, σε ένα ‘’οργουελικό’’ 1984».

Για την ερώτηση που κατέθεσε για τα cds:



«Ο υπουργός Οικονομικών, ο προηγούμενος και ο σημερινός, δεν θέλουν ν’ αποκαλύψουν τα στοιχεία από την Τράπεζα της Ελλάδος, ποιοί είναι αυτοί που έπαιξαν για την πτώχευση της χώρας γιατί εκεί θ’ αποκαλυφθούν εταιρείες που εργάζονται συγγενείς του Πρωθυπουργού. Μέσα στον φασισμό τον οποίο ενεργούν, αποφάσισαν ότι θ’ αγνοήσουν τη Βουλή των Ελλήνων και δεν θα προχωρήσουν στην απάντηση μίας ερώτησης εκλεγμένου Βουλευτή του ελληνικού λαού.

Ελπίζω ότι και η ΝΔ θ’ αντιληφθεί ότι πρέπει να μη φοβηθεί αυτή την ερώτηση, να την βάλει ως κομματική ερώτηση στη Βουλή, σε περίπτωση που αρνηθεί πάλι η κυβέρνηση ν’ απαντήσει. Δυστυχώς είναι ένα θέμα που δεν μπορεί να το σηκώσει μόνος του ένας Βουλευτής.

Ν’ αποκαλύψουν ποια συγγενικά πρόσωπα που εργάζονται σε διεθνείς τοκογλύφους, πληρώνονται, είναι έμμισθοι υπάλληλοι. Πρέπει να ξεσηκωθεί ο κόσμος. Ληστεύουν τις ελπίδες και τα όνειρα ενός ολόκληρου έθνους. Πρέπει να αποκαλυφθούν οι πάντες. Δεν σηκώνει πια στη χώρα μας, να πηγαίνουν στο αρχείο τις υποθέσεις όπως τη Siemens. Δεν γίνεται να έχουμε ποσοστό ανεργίας 20% και πάνω, νέες οικογένειες να μαζεύουν φαγητό από τα σκουπίδια και κάποιοι να γίνονται δισεκατομμυριούχοι με τα χρήματα του ελληνικού λαού. Ο καθένας είναι άξιος της μοίρας του».

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ Α Ρ Κ Ε Τ Α !!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΠΑΝΟ ΜΗ ΣΟΥ ΕΔΙΝΑΝ!! ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Η ΕΛΒΕΤΙΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟ ΥΠΟΥΡΓΑΚΟ ΠΟΥ ΤΑ ΖΗΤΑΕΙ. ΘΑ ΕΧΑΝΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ!!

Ανώνυμος είπε...

Για να πω την πληρη αληθεια δεν περιμενα ενας βουλευτης να βαλει τοσο το μαχαιρι στο κοκκαλο....βεβαια ειναι ο μοναδικος που φωναζει,ωρυετε, ερευνει και λεει τα πραγματα με το ονομα τους οσο βαρυ και αν ειναι αυτο! Μεχρι τωρα διαψευστικα ευχαριστα εννοειτε...ελπιζω και ευχομαι μόνο τα κινητρα του να ειναι οντως πατριωτικα και τιμια οπως και ο σκοπος του,και οχι μικροκομματικα οφελη η καλπικη αντιπολιτευση, αν και αυτο θα αποδειχθει θεωρω οσονουπω εκ των πραγματων...επισης περιμενω να παρει μια θεση για τη σιγη ιχθυος που τηρει ο προεδρος του κομματος του για πολλα φλεγοντα και καιρια θεματα για τα οποια ο ιδιος φωναζει και θιγει αδιακοπα και μπραβο του!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ ΠΑΝΟ.....ΑΥΤΟ ΤΟ
ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΑΝΟΥΛΗ.......
ΑΧ!!!!!ΕΝΑΣ ΚΟΥΚΟΣ ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΣΗ........
......ΜΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ......

Ανώνυμος είπε...

Γιαυτο τον εχουν απομονωσει απο τα καναλια,μονο το κοντρα τον δεχεται και κανα 1-2 μικρα καναλια ακομα,τα τσοντοκαναλα εχουν λαβει διαταγες,οποιος πυροβολει το λαμογιοσυστημα φιμωνεται και χλευαζεται.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ. ΠΙΣΤΕΎΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΥΤΟ. ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΟΛΩΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΝΟ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΟΜΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

Είναι από τους λίγους που συναντούσε τον Οτσαλάν πριν συλληφθεί για συντονισμένες ενέργειες κατά της τουρκίας με Θ.Γεωργιάδη, Μ.Χαραλαμπίδη κι άλλα παλικάρια. Έχει ιστορία ο άνθρωπος.

Ανώνυμος είπε...

eimaste ligoi theloume ki allous....mporoume