Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Ευρωπαϊκή διακυβέρνηση με επικεφαλής τον Χερμαν Βαν Ρομπαι προτείνουν Μέρκελ – Σαρκοζί!


Ήταν θέμα χρόνου η Ευρώπη να κάνει πράξη την αρχική της ιδέα: μια ενιαία διακυβέρνηση υπό την καθοδήγηση των μεγάλων κυβερνήσεων και κυρίως του γαλλογερμανικού άξονα…
Σήμερα στην κρίσιμη συνάντηση των δυο ηγετών στο Παρίσι οι φήμες που κυκλοφορούσαν γι’ αυτή την απόφαση επιβεβαιώθηκαν.


Έτσι, ο κ. Ρομπάι – σύμφωνα με τις προτάσεις Μέρκελ και Σαρκοζί – θα είναι ο επικεφαλής των κρατών μελών της Ευρωζώνης. Η θητεία του θα διαρκεί 2,5 χρόνια σε αυτό το “ευρωσυμβουλίου”, καθώς και τακτικές συνόδους κορυφής της ευρωζώνης, δυο φορές το χρόνο.

Στα σκαριά φαίνεται να είναι και το Υπουργείο Οικονομικών της Ευρώπης, το οποίο θα ελέγχει προϋπολογισμούς και τα οικονομικά κάθε χώρας.

Αυτό που λέγαμε συνεχώς εδω και καιρο στο ΟΛΥΜΠΙΑ, ότι ο Ρομπάι αποκτά διευρυμένες αρμοδιότητες στην ΕΕ, είχε βάση τελικά.

Οι προτάσεις στις οποίες συμφώνησαν θα παρουσιαστούν στον επικεφαλής του eurogroup, Χέρμαν Βαν Ρομπάι εντός των επόμενων ημερών.

Σύμφωνα με την κοινή πρόταση των δυο ηγετών, οι 17 χώρες-μέλη της ευρωζώνης θα κληθούν να εμφανίζουν ισοσκελισμένους προϋπολογισμούς και να θεσπίσουν νομοθεσία που θα υπαγορεύει “ταβάνι” ελλείμματος, έως το καλοκαίρι του 2012, τον λεγόμενο “χρυσό κανόνα”. “

Πληροφορίες αναφέρουν ότι Μέρκελ και Σαρκοζί μίλησαν και την έκδοση ευρωομολόγου, στην οποία αντιδρά κυρίως η Γερμανία, ωστόσο αυτή την κίνηση την άφησαν για το απώτερο μέλλον.

Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι αυτό το ζήτημα έχει πέσει ήδη στο τραπέζι των συζητήσεων.
Πηγη 

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποιο θετικο της υποθεσης ρε μαστορα;!
Εσυ δεν εχεις καταλαβει ακομη ποιοι και γιατι σχεδιασαν αυτο το τερας και το ονομασαν ΕΕ;
Οσο πιο γρηγορα η Ελλας φυγη απο τον πυργο της Βαβελ τοσο πιο γρηγορα θα ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ.
Ειμαστε σκλαβοι αν και αυτο δεν το εχεις καταλαβει.
Ξερεις ποιος ειναι ο Ρομπαι;Και ξερεις ποσο ειναι ο δειχτης νοϊμοσυνης του;Ουτε η μανα του δεν τον ηξερε πριν τον βαλουν εκει που το εβαλαν.Ετσι για αρχη.
Για ψαξε και θα καταλαβεις πολλα!
Δεν βλεπεις οτι ολα ειναι στημενα;Ξυπνα ραγια!

Ανώνυμος είπε...

WWW.GRAILCODE.NET

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΚΑΛΥΦΤΗΚΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΕΕ.ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΩΤΗΡΙΑ Η ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ ΚΑΙ Η ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Φιλε 10:23 π.μ. ειναι ακριβως ετσι...

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ;;;
ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΒΛΑΚΟΦΑΤΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΡΟΜΠΑ-Ι...
(ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΑΠΑΤΕΡΟ ΠΟΥ ΣΥΝΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ),
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ...
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΦΑΤΣΕΣ...
ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΑΝΤΙΚΡΥΖΕΙΣ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΠΩΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΦΑΤΣΕΣ ΔΕΝ ΠΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ...
Ε.Σ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ

ΕΑΝ ΔΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΑΝ Η ΜΑΛΛΟΝ ΒΑΖΟΥΝ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

ΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ.

ΖΗΤΗΣΑΝ ΝΑ ΜΠΕΙ ΠΑΤΟΣ ΣΤΟ ΒΑΡΕΛΙ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, ΙΣΩΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΑΛΛΑ Η ΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ...

ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2012 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ 2 ΦΟΡΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!! ΠΩΣ;

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΒΟΥΛΗ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΘΕΩΡΗΤΙΚΗ, ΑΡΑ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΟΡΟ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ/ΓΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ.

Η ΜΕΘΕΠΟΜΕΝΗ ΒΟΥΛΗ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2012 ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ

1) ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙ ΟΤΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΒΟΥΛΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΘΕΩΡΗΤΙΚΗ
2) ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΑΝΑΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗ

ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ. ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ 2 ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ, ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ 12 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΗΝΕΣ.. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΒΓΟΥΝΕ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ

ΑΡΑ Ο ΓΑΠ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΔΕΘ ΩΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑΞΕΙ ΠΑΛΙ ΟΤΙ ΛΕΥΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ (ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΝΛΑΝΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΣ ΔΙΠΛΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΟΤΙ ΕΑΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ ΓΑΠ - ΣΑΜΑΡΑΣ - ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΟΤΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΒΟΥΛΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η 2Η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.

ΑΠΛΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΨΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ 2 ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΘΕΙ ΚΑΙ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΠΠΟΥΛΗ ("ΘΑ ΕΧΕΤΕ 3 ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΟΙ...")

Ανώνυμος είπε...

Ανδρίκελο της λέσχης Μπίλντερμπεργκ είναι αυτή η σκατόφατσα ο Ρομπάι. Όπως και όλοι οι πρωθυπουργοί, Υπ.Εξ, Υπ.Οικ, όλων των χωρών της ευρωζώνης. Μην το κουράζουμε περισσότερο...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΔΕΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΝΔΡΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ CIA ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΕΥΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΒΓΑΖΕΙ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 177 ΣΤΟ 14 ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 2 ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ.ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΙΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΤΗΣ CIA MOSANT ΚΑΙ ΕΥΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΓΩ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΟΥΝ.ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΟΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΜΑΣΟΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΠ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΣΕΜΤΕΜΒΡΙΟΥ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΑΤΣΟΝΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΔΙΑΔΗΛΩΤΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ. ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΟΛΟΥΣ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΟΛΟΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔ

Ανώνυμος είπε...

<>

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
<>

ΖΗΤΑΜΕ ΑΠ ΟΛΑ ΤΑ BLOG ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΙΣ 28-8-11 ΚΑΙ ΩΡΑ 8 Μ.Μ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΣΟΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΑΒΟΛΟΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΑΠ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΤΟΥ 2007 ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΟ ΠΟΥ ΣΤΟΙΧΗΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΕ 69 ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠ ΤΗΝ CIA ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΑΦΑΙΘΗΚΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ 20 ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗ ΤΟΥ ΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΙΩΑΝΝΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΓΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΙΩΑΝΝΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ <> ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΔΕΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΝΔΡΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ CIA ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΕΥΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΒΓΑΖΕΙ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 177 ΣΤΟ 14 ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 2 ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ.ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΙΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΤΗΣ CIA MOSANT ΚΑΙ ΕΥΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΓΩ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΟΥΝ.ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΟΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΜΑΣΟΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΠ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΣΕΜΤΕΜΒΡΙΟΥ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΑΤΣΟΝΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΔΙΑΔΗΛΩΤΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ. ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΟΛΟΥΣ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΟΛΟΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ;

Ανώνυμος είπε...

Πώς μου θυμίζει διάολο αυτή η σκατόφατσα του Ρ..... ; Ή μήπως έχω άδικο;

Ανώνυμος είπε...

ο κλουβιος και η σουβλιτσα

Ανώνυμος είπε...

Who is Herman van Rompuy? Πριν εισέλθει στην πολιτική, ο κ. Van Rompuy εργάστηκε στην βελγική κεντρική τράπεζα 1972 - 1975.
Ένα από μια οικογένεια πολιτικών, ο νεώτερος αδελφός του, ο Eric Van Rompuy, είναι επίσης ένας πολιτικός για το CD & V, ενώ η αδελφή του, Christine Van Rompuy, είναι μέλος του Κόμματος Εργατών Βελγίου.
http://www.youtube.com/watch?v=lqovTGjYjM4
on Feb 24, 2010
Απο το 2010 τον κραζει?(τι ξερει?)
Κοινές δηλώσεις με Herman Van Rompuy | 12.04.2011 (τα συμφωνησανε?)
http://www.youtube.com/watch?v=X03vPenH7fA

New EU president confirms New World Order desire (19Nov09)
http://www.youtube.com/watch?v=hXWeOa-FuyM

http://www.businessinsider.com/herman-von-rompuy-heres-why-theres-still-hope-for-the-piigs-2011-8