Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

ΣΟΚ!!! Η ΚΙΝΑ ΖΗΤΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ'


8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΕ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΕ!!!!!!!!!!!Ο ΚΑΙΝ ΝΙΚΗΣΕ ΤΟΝ ΑΒΕΛ...ΕΙΠΕΣ ΑΡΙΘΜΟΣΟΦΙΑ....ΟΠΟΥ ΚΑΙΝ =ΚΙΝΑ ,,,,ΟΠΟΥ ΑΒΕΛ=ΑΜΕΡΙΚΗ.........Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΚΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΤΟ ΣΟΚ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!ΣΚΑΨΑΝΕ ΤΟ ΑΥΛΑΚΙ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΕΛΙΤΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΠΛΕΟΝ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΧΩΡΙΣ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΓΙΕΝ,ΧΩΡΙΣ 40 ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΚΙ ΕΞΟΧΙΚΟ, ΧΩΡΙΣ 3 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΓΙΑ ΤΕΤΡΑΜΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ 3 ΚΙΝΗΤΑ ΕΚΑΣΤΟΣ!
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΜΕ ΟΥΖΑΚΙ,ΕΛΙΤΣΑ,ΝΤΟΜΑΤΟΥΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΜΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

Η ΚΙΝΑ ΤΟ ΖΗΤΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕΙ ΤΟ ΔΟΛΑΡΙΟ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ, ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΖΗΜΙΑ ΑΠΟ ΟΤΙ Η ΗΠΑ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ. ΑΛΛΑ Η ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΟΛΑΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Η ΚΙΝΑ. Η ΗΠΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΜΕΤΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΝΟΜΙΣΜΑ (ΠΙΘΑΝΩΝ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΜΕΡΟ) ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΝΑΔΑΣ, ΜΕΞΙΚΟ ΚΑΙ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ. ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΧΡΥΣΟ ΟΠΟΤΕ ΟΛΙΓΟΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΑΝ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕΙ ΤΟ ΔΟΛΑΡΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

..στα χρονια που ειμαστε το κεφαλι του φιδιου στο πεκινο βρισκεται..σαλομ..

Ανώνυμος είπε...

krasarei to sympan.. molis paw sto link tou youtube...... den paizei to video

Ανώνυμος είπε...

Την πέταξες την μαλακία σου Νέα Τάξη Πραγμάτων. Ζητάει νεό παγκόσμιο αποθεματικό νόμισμα μην ξεχνάς το αποθεματικό. Ας πούμε για παράδειγμα ότι το πετρέλαιο το μετράνε σε Πετροδόλαρα εεεε η κίνα ζητάει να καταργηθούν ώς μονάδα μέτρησης το δολάριο και να αντικατασταθεί από ένα άλλο νόμισμα.

Ανώνυμος είπε...

Τωρα μας πεισανε! Βαζει η Αμερικη μπροστα την Κινα να ζηταει το γκλομπους για να ερθει μια ωρα αρχιτερα η παγκοσμιοποιηση. Θεατρινισμοι για οσους θεωρουν χανους.

Ανώνυμος είπε...

δεν υπαρχει αποθεμα για εκδοση νομισματος πρωτα απο ολους δεν το εχει η αμερικη.παγκοσμια προσπαθεια οικονομικης δικτατοριας.δεν υπαρχει μετρο.πουλαγαν αερα και κερδιζαν χρηματα.πολιτικοι της πλακας.τουλαχιστον δεν ειναι μονο οι ελληνες μαλακες.