Δευτέρα 15 Αυγούστου 2011

ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΕΚΠΛΗΣΕΙ ΟΤΙ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΣΚΟΠΙΑΝΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΟΖΩΝΗ;



Και δεν σας προκαλεσε εκπληξη και αγανακτηση οταν ο πρωθυπουργος της Ελλαδας συναντηθηκε μαζι του για 2ωρο τον ενημερωσε για ολες τις αδυναμιες της Ελλαδας και ποτε
ΔΕΝ βγηκε ενας δημοσιογραφος να ρωτησει το αντικειμενο της συζητησης και ποιος ο σκοπος της συναντησης αυτης ενος Πρωθυπουργου με εναν εχθρο της Ελλαδας επιχειρηματια.

Ουτε ενας απο τα 300... (δείτεο το βίντεο)
καθικα της βουλης ρωτησε γι αυτην την συναντηση.δειτε το βιντεο που ακολουθει .




πηγή

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΖΗΤΗΜΑ Ο ΣΟΡΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ.ΕΞ'ΑΛΛΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΠΕΔΙΟ ΔΟΞΗΣ ΛΑΜΠΡΟ ΣΤΟ ΝΑ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΗΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΕΙΩΔΗ ΛΑΘΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΝΤΕΝΕΚΕΔΩΝ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Το κακό είναι πως όλοι ενεξαιρέτως οι αρχηγοί κρατών γινόμενοι μέτοχοι ιερών μυστικών ,σιωπηλών συναινέσεων ,τα οποία παρότι αφορούν τους λαούς δεν τους δίδεται η δυνατότητα ανάπτυξης του γνωστικού πεδίου και των εγκεφαλικών λειτουργιών ,με πρόσβαση στην γνώση και κατανόηση των θεσμών που αόρατα αλλά υπαρκτά ευθύνονται για τον τρόπο διακυβέρνησης τους.
Και εξηγούμαι.
Πότε μίλησε κανείς για τις αποφάσεις και οδηγίες που λαμβάνονται στις μυστικές στοές?
Πότε έδωσαν πειστικές εξηγήσεις για τους ψεκασμούς?
Πότε μας εξήγησαν για τα αγρογραφήματα?
Πότε μίλησαν για την επίσκεψη και τον σκοπό της άφιξης των ufo?
Γιατί φοβούνται την διδαχή των πραγματικών ιστορικών και θρησκευτικών δεδομένων όπως αυτά δίδονται στα ντοκυμανταίρ "η κρυφή μας ιστορία?"
Γιατί επιθυμούν να αναπτύσσουμε μόνο τα τμήματα του εγκεφάλου που σχτίζονται με τις κατώτερες σαρκικές λειτουργίες "υπνος,φαγητό,sex,παραμελώντας επιμελώς ότι αναπτύσσει ανώτερες λειτουργίες και πνευματικές αναζητήσεις και πειστικές απαντήσεις?
Γιατί συστηματικά μας απαγορεύουν την ελεύθερη πρόσβαση στην γνώση και κατανόηση του κόσμου ?
"Γνώσεσθε την αλήθεια και η αλήθεια ελευθρώσει υμάς"

Ανώνυμος είπε...

ΡΩΤΗΣΤΕ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟ, ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟ & ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

η δουλειά του σόρος ειναι να παράγει χρήμα , και όλες του οι κινήσεις αποσκοπούν σ΄αυτό, οπως και οι επαφές με τα υποψήφια θύματα του πως θα μπορέσει να τα κάνει cornered. με τον εκφοβισμό, τη δωροδοκία, ψυχολογικό εκβιασμό κλπ.
προυπόθεση κάποιο τετ-α-τετ για να ψυχολογήσει το θύμα. σ΄αυτά ειναι μαέστρος ο τύπος.

ο ρεζίλης ο δικός μας ο πρωθυπουργός μπορει κάποιος να μου εξηγήσει τι σκατά ήθελε τις κατ΄ιδίαν συζητήσεις με εναν δεδηλωμένο εχθρό.
κακόπιστα να σκεφτώ οτι ο ένας έξυσε τη πλάτη του άλλου , καλόπιστα οτι μοιράσαν τα bonus και τα CDS. αν οχι να μας πει ο ίδιος ο ρεζίλης

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά, θέλει να έχει άλλο ένα κρατίδιο υπό τον έλεγχο του... Στην Αλβανία εχεί επιστρατέυσει το αντιπολιτεύομενο Σοσιαλιστικό Κόμμα και προσπάθει μέσω αυτού να ανέλθει στην εξουσία. Όλο το νέο αίμα που έχει έλθει στο κόμμα από το 2005 και ύστερα βρίσκονταν στα Open Societies' και στα SOROS Foundations', σε μη κυβερνητικές οργανώσεις υποκινούμενες και χρηματοδοτούμενες από αυτόν ή αμερικανοθρεμμένα πλουσιόπαιδα-μαριονέτες. Το ίδιο πράγμα συμβαίνει στο Κόσσοβο, όπου έχει επιστρατεύσει τα κίνηματα FOL! (Μίλα!) και το VETEVENDOSJE! (Αυτοδιάθεση!), που μην εκπλαγείτε, βγήκε τρίτο, συμμετέχοντας για πρώτη φορά στις εκλογές '11, εκλογές που είχαν μεγάλα κενά και προβλήματα. Φανταστείτε τι θέση θα πάρει σε 4 χρόνια, που θα γίνουν ξανά εκλογές στο Κόσσοβο. Επιπλέον θέλει να αγοράσει τα ορυχεία της Τρέπτσα, που εκεί βρίσκεται ο δεύτερος μεγαλύτερος ορυκτός πλούτος των Βαλκανίων (ασήμι, μόλυβδος, ψευδάργυρος), μετά τα κοιτάσματα φυσικού αερίου και πετρελαίου, σε Ιόνιο και Αιγαίο. Ο τύπος είναι αλεπού... Τα Βαλκάνια είναι το "playroom" του...

Ανώνυμος είπε...

“Καπιταλισμός και Μαρξισμός, γνήσια τέκνα και οι δυο του Σιωνισμού, σε αγαστή συνεργασία…
καί η αναρχία το μπάσταρδο της αιμομιξίας''...ΟΥΣΤ!!!!!

ΦΥΛΕΤΙΣΤΗΣ

Βασίλης είπε...

έχει λάθη στον υποτιτλισμό, ακούστε το χωρίς να διαβάσετε! Το νόημα δεν αλλάζει βέβαια, απλά είναι πιο σαφές!

Ανώνυμος είπε...

εχει το εργαλειο(indymedia),εχει τον ανθρωπο απο μεσα(ΓΑΠ),ελεγχει τα κεντρα αποσταθεροποιησης(ΜΚΟ)'καθε μια εξυπηρετει διαφορετικο σκοπο αναλογα την περισταση,οποτε γιατι να μασησει(;)το τραπεζι ειναι στρωμενο και τον περιμενει...

Ανώνυμος είπε...

Ο Γιώργος είναι το καλύτερο παιδί...