Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΕΝΩ ΧΤΙΖΕΙ ΤΖΑΜΙΑ!


ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΟΙ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΧΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΑΛΛΑ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΜΟΥΕΖΙΝΗΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ "ΑΛΛΑΧ ΑΚΜΠΑΡ"!

Ένα πολύ «περίεργο» νομοσχέδιο, το οποίο άφησε… κληρονομιά στον διάδοχό της, στο υπουργείο Περιβάλλοντος, η Τίνα Μπιρμπίλη (αυτή που την είχε –λέει- γνωρίσει ο Jeffry στο… γυμναστήριο, την…
συμπάθησε και την έκανε υπουργίνα και ορκίστηκε με… ταγάρι και… σπορτέξ). Το νομοσχέδιο, που είναι έτοιμο και θα κατατεθεί προσεχώς προς ψήφιση στη βουλή, προβλέπει «περιορισμό και έλεγχο της έντασης με την οποία κτυπούν οι καμπάνες των Εκκλησιών», για την μείωση του… θορύβου στις αστικές περιοχές και λοιπούς… περιβαλλοντικούς λόγους. Το νομοσχέδιο αυτό έρχεται σε συνέχεια προσφυγών «πολιτών», που τους «ενοχλούν οι καμπάνες» στον συνήγορο του πολίτη κ.τ.λ.

Οι καμπάνες των Ορθοδόξων Ναών, που κτυπούν αιώνες τώρα, για να ειδοποιήσουν τους πιστούς για την έναρξη της Θείας Λειτουργίας και για άλλους πολλούς λόγους, είναι συνυφασμένες με την καθημερινή ζωή και την παράδοση αυτού του λαού και βέβαια ποτέ δεν ενοχλούσαν κανέναν, κάθε άλλο. Πως γίνεται να «ενοχλούν» τώρα, και μάλιστα σε μια εποχή που πολλοί και ποικίλοι θόρυβοι μας βασανίζουν –χωρίς το αρμόδιο υπουργείο να ασχολείται μ’ αυτούς- είναι απορίας άξιον.

Η εξήγηση του ερωτήματος, μάλλον έχει να κάνει με αυτό που γράψαμε παραπάνω, πως «οι καμπάνες είναι συνυφασμένες με την παράδοση αυτού του λαού». Όμως, τα τελευταία 20 χρόνια, έχουν κυριολεκτικά εισβάλλει στην πατρίδα μας και παραμένουν εδώ πολλοί άλλοι λαοί, οι οποίοι τυγχάνουν και αλλόθρησκοι (μουσουλμάνοι κ.λπ.). Μάλλον αυτοί ενοχλούνται από τις καμπάνες, όπως και από οποιαδήποτε άλλη έκφραση εθνικής και θρησκευτικής παραδόσεως των Ελλήνων (οι εικόνες του Χριστού στα σχολεία και τους λοιπούς δημοσίους χώρους κ.τ.λ.). (Και) για χάρη τους, λοιπόν, προωθείται αυτό το νομοσχέδιο!

Υπάρχει βεβαίως και το άλλο: οι αντίχριστοι νεοταξίτες που μας κυβερνούν, βρίσκουν ως άλλοθι την «ενόχληση» κάποιων… μειονοτήτων, για να προωθήσουν την από-χριστιανοποίηση της πατρίδας μας, με κάθε τρόπο. Να τονίσουμε προς όσους δεν το γνωρίζουν, ότι ένα από τα πρώτα μέτρα των σιωνιστών μπολσεβίκων, όταν κατέλαβαν την εξουσία στην Αγία Ρωσσία, ήταν η απαγόρευση της κρούσεως των καμπανών, διότι «ενοχλούν τους αθέους». Εν συνεχεία, κατάσχεσαν τις καμπάνες, τις οποίες έλιωσαν σε χυτήρια και με το μετάλλευμα κατασκευάστηκαν τα πρώτα αγάλματα του εβραιοσιωνιστού Λένιν (εκ μητρός εβραίου, εγγονού του Ισραήλ Μπλανκ, βλέπε βιβλίο «Λένιν, ο εγγονός του Ισραήλ). Γι’ αυτό, αμέσως μετά την αυτό-κατάρρευση του κομμουνισμού, πολλά αγάλματα του Λένιν εστάλησαν σε χυτήρια και με το μετάλλευμα κατασκευάστηκαν ξανά καμπάνες για τις νεοαναγειρόμενες Εκκλησίες.

Όπως κι αν έχει, το θέμα είναι αρκούντως σοβαρό και αναμένουμε την αντίδραση της ηγεσίας της Εκκλησίας. Ή μήπως…
ΠΗΓΗ.

Η αντίδραση της Εκκλησίας σ'αυτή τη νέα, απίστευτη πρόκληση πρέπει να είναι δυναμική! Έτσι κι αλλιώς όμως, ο πιστός λαός θα προστατέψει την θρησκεία του και την πολιτιστική του κληρονομιά ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ!

Ας έρθουν λοιπόν οι γραικύλοι ΑΝ ΤΟΛΜΟΥΝ να...γκρεμίσουν τις καμπάνες: Το πάθημα της κομμουνιστικής Ρωσίας, δεν φαίνεται να γίνεται μάθημα σε ορισμένους!


Εδώ πρέπει να αναφέρουμε πως δυστυχώς, δεν είναι μόνο οι μουσουλμάνοι που ενοχλούνται από τις καμπάνες και γενικότερα την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ (και μόνο αυτή)!

Υπάρχει και μια ασήμαντη μειοψηφία "άθεων", "προοδευτικών" και λοιπών γιουσουφακίων, που κάνουν προσφυγές στο εξίσου...μοντέρνο Συμβούλιο της Επικρατείας (ας μην ξεχνάμε πως από εκεί "ανεδείχθη" ο Καμίνης), επειδή βγάζουν σπυριά στο άκουσμα όχι μόνο της καμπάνας, αλλά ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥ!

Ναι,σωστά μαντέψατε: Είναι ΟΙ ΙΔΙΟΙ που όταν θα ουρλιάζουν οι μουεζίνηδες στο κέντρο της Αθήνας, θα επικαλούνται...ανθρώπινα δικαιώματα και "πολυπολιτισμό"!

Ένα μόνο:

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ! Ο ΓΛΥΚΥΤΑΤΟΣ ΗΧΟΣ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΝΑΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ, Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ!


πηγη


11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εδω ειναι Ελλαδα και ολοι οφειλουν να προσαρμοστουν με τα Ελληνοχριστιανικα ηθη και εθιμα. Οποιου δεν του αρεσει, τα κουβαδακια του και σε αλλη παραλια.(Λογω καλοκαιριου).

Ανώνυμος είπε...

@12.10 Βουδιστές σου κάνουν οι και αυτοί σε άλλη παραλία;

Ανώνυμος είπε...

Και για να μην ξεχνιόμαστε, ο Γουδεφρίγος σε παλιότερη διαμονή του στον Πόρο σαν υπουργος εξωτερικών ειχε ζητησει να σιγίσουν οι καμπανες γιατί προφανώς ενοχλούσαν στην γιόγκα του.

Ανώνυμος είπε...

@12:26 π.μ. τι εννοεις;

Ανώνυμος είπε...

Ο ΗΧΟΣ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣΜΑ,ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ ΣΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΗ.ΟΙ ΜΟΝΑΧΟΙ,ΟΙ ΜΥΣΤΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΧΟ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΝΑΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ....ΛΕΕΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ....Η ΠΙΣΤΗΣ ΕΞ ΑΚΟΗΣ.......Ο ΗΧΟΣ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΝΑΣ ΣΤ ΑΥΤΙΑ,ΕΙΝΑΙ Ο ΗΧΟΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ.Η ΓΛΥΚΙΑ ΚΑΜΠΑΝΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΥΣΗ ΝΑ ΗΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΗΣΤΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

Ψυχολογικός Πόλεμος κατά τών Ορθοδόξων Χριστιανών!! Επιταγή τής ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ !!

Ανώνυμος είπε...

TO KALITERO POU PREPEI ENAI NA THS GREMHSOUN

Ανώνυμος είπε...

10,34 ΜΑΖΙ ΣΟΥ , ΣΩΣΤΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΞΩ Η ΜΑΣΩΝΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΖΗΤΩ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ...................................................................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΖΗΤΩ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ..................................Σ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΔΩ............!!!!!! ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΟΙ ΑΘΕΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Η ΜΑΣΩΝΙΑ ΝΑ ΚΥΡΗΧΘΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

PantelisG. είπε...

Θέλετε φαρμακευτική αγωγή...Σε καμία Ευρωπαική χώρα οι καμπάνες δεν χτυπάνε συνεχώς και ανελλιπώς, όχι μονάχα ως μέτρο για την ηχορύπανση αλλά και ως μέτρο σεβασμού προς τις θρησκευτικές ιδιαιτερότητες του συνόλου... Συνέλθετε με τις παπαρολογίες σας!