Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Η ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΤΣΑ!


Η Υπουργός Παιδείας κ. Διαμαντοπούλου, η και μέλος της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ, με το προσφιλές πρόσχημα της οικονομικής κρίσης, ετοιμάζεται να βάλει λουκέτο στο ελληνικό σχολείο της Κορυτσάς!!!
Όταν η Ελλάδα προ ημερών δαπανούσε πάνω από 70 εκατομμύρια ευρώ για τους Special Olympics αγώνες, την ίδια ώρα που η κα
Διαμαντοπούλου χρηματοδοτεί την διδασκαλία του Κορανίου στους μουσουλμάνους της Θράκης, επικαλείται το πρόβλημα της έλλειψης χρημάτων για να κλείσει το ελληνικό σχολείο στην Κορυτσά της Βορείου Ηπείρου!
Υπάλληλοι και εκπαιδευτικοί ...
δεν έχουν πληρωθεί στο σχολείο της Κορυτσάς και αυτό αποτελεί την προσφορότερη δικαιολογία για την Κυβέρνηση ώστε να διακόψει την λειτουργία του μειονοτικού σχολείου!
Οι κραυγές αγωνίας και οι παρακλήσεις της ελληνικής μειονοτικής κοινότητας προς την Πολιτεία είναι έντονες και συνεχείς, όμως όπως φαίνεται η απόφαση είναι ειλημμένη!

Να σκεφθεί κανείς ότι λίγο πιο πέρα από το σχολείο της Κορυτσάς που προβλέπεται να κατεβάσει ρολά, χτίζεται σχολείο από τους Τούρκους το οποίο χρηματοδοτούν Άραβες!
Αφημένη στην μοίρα της η μειονότητα στην Βόρειο Ήπειρο! Εγκαταλειμμένη από την Κυβέρνηση του Παπανδρέου και τα μεγάλα Μ.Μ.Ε. !
Γι' αυτούς προέχουν τα δανεικά της Μέρκελ και όχι τα ιδανικά της Ελλάδος!
Όλα τα ξεπουλάει ο Παπανδρέου!
Πηγη

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ειπαμε ρε παιδια οτι μας κυβερνουν γιουσουφακια και μαντιλες.

Ανώνυμος είπε...

ΚΡΙΜΑ! ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ......
ΠΑΝΕ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΟΣ! ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΦΑΝΕΡΑ ΚΙ'ΟΛΑΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΧΑΙΒΑΝΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ....
ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΜΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ. ΠΟΡΝΗ! ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΜΩΡΗ ΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ?
ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ..
ΠΡΟΔΩΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ.
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ Ο ΘΕΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ..

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΟΥΛΑΓΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ

Ανώνυμος είπε...

posa sxoleia mpori na sintirisi to kratos ean den ftiaksi to temenos stin a8ina?
ΠΡΟΔΩΤΕΣ-ΠΡΟΔΩΤΕΣ-ΠΡΟΔΩΤΕΣΠΡΟΔΩΤΕΣ-ΠΡΟΔΩΤΕΣ-ΠΡΟΔΩΤΕΣ-ΠΡΟΔΩΤΕΣ-ΠΡΟΔΩΤΕΣ-ΠΡΟΔΩΤΕΣ-ΠΡΟΔΩΤΕΣ-ΠΡΟΔΩΤΕΣ-ΠΡΟΔΩΤΕΣ-ΠΡΟΔΩΤΕΣ-ΠΡΟΔΩΤΕΣΠΡΟΔΩΤΕΣ-ΠΡΟΔΩΤΕΣ-ΠΡΟΔΩΤΕΣ-ΠΡΟΔΩΤΕΣ-ΠΡΟΔΩΤΕΣΠΡΟΔΩΤΕΣ-ΠΡΟΔΩΤΕΣ-ΠΡΟΔΩΤΕΣΠΡΟΔΩΤΕΣ-ΠΡΟΔΩΤΕΣ-ΠΡΟΔΩΤΕΣ-ΠΡΟΔΩΤΕΣ-ΠΡΟΔΩΤΕΣ-ΠΡΟΔΩΤΕΣ-ΠΡΟΔΩΤΕΣ-ΠΡΟΔΩΤΕΣΠΡΟΔΩΤΕΣ-ΠΡΟΔΩΤΕΣ-ΠΡΟΔΩΤΕΣ-ΠΡΟΔΩΤΕΣ-ΠΡΟΔΩΤΕΣΠΡΟΔΩΤΕΣ-ΠΡΟΔΩΤΕΣ-ΠΡΟΔΩΤΕΣΠΡΟΔΩΤΕΣ-ΠΡΟΔΩΤΕΣ-ΠΡΟΔΩΤΕΣ-ΠΡΟΔΩΤΕΣ-ΠΡΟΔΩΤΕΣ-ΠΡΟΔΩΤΕΣ-ΠΡΟΔΩΤΕΣ-ΠΡΟΔΩΤΕΣΠΡΟΔΩΤΕΣ-ΠΡΟΔΩΤΕΣ-ΠΡΟΔΩΤΕΣ-ΠΡΟΔΩΤΕΣ-ΠΡΟΔΩΤΕΣΠΡΟΔΩΤΕΣ-ΠΡΟΔΩΤΕΣ-ΠΡΟΔΩΤΕΣΠΡΟΔΩΤΕΣ-ΠΡΟΔΩΤΕΣ-ΠΡΟΔΩΤΕΣ-ΠΡΟΔΩΤΕΣ-ΠΡΟΔΩΤΕΣ-ΠΡΟΔΩΤΕΣ-ΠΡΟΔΩΤΕΣ-ΠΡΟΔΩΤΕΣΠΡΟΔΩΤΕΣ-ΠΡΟΔΩΤΕΣ-ΠΡΟΔΩΤΕΣ-ΠΡΟΔΩΤΕΣ-ΠΡΟΔΩΤΕΣΠΡΟΔΩΤΕΣ-ΠΡΟΔΩΤΕΣ-ΠΡΟΔΩΤΕΣΠΡΟΔΩΤΕΣ-ΠΡΟΔΩΤΕΣ-ΠΡΟΔΩΤΕΣ-ΠΡΟΔΩΤΕΣ-ΠΡΟΔΩΤΕΣ-ΠΡΟΔΩΤΕΣ-ΠΡΟΔΩΤΕΣ-ΠΡΟΔΩΤΕΣΠΡΟΔΩΤΕΣ-ΠΡΟΔΩΤΕΣ-ΠΡΟΔΩΤΕΣ-ΠΡΟΔΩΤΕΣ-ΠΡΟΔΩΤΕΣΠΡΟΔΩΤΕΣ-ΠΡΟΔΩΤΕΣ-ΠΡΟΔΩΤΕΣΠΡΟΔΩΤΕΣ-ΠΡΟΔΩΤΕΣ-ΠΡΟΔΩΤΕΣ-ΠΡΟΔΩΤΕΣ-ΠΡΟΔΩΤΕΣ-ΠΡΟΔΩΤΕΣ-ΠΡΟΔΩΤΕΣ-ΠΡΟΔΩΤΕΣΠΡΟΔΩΤΕΣ-ΠΡΟΔΩΤΕΣ-ΠΡΟΔΩΤΕΣ-ΠΡΟΔΩΤΕΣ-ΠΡΟΔΩΤΕΣΠΡΟΔΩΤΕΣ-ΠΡΟΔΩΤΕΣ-ΠΡΟΔΩΤΕΣΠΡΟΔΩΤΕΣ-ΠΡΟΔΩΤΕΣ-ΠΡΟΔΩΤΕΣ-ΠΡΟΔΩΤΕΣ-ΠΡΟΔΩΤΕΣ-ΠΡΟΔΩΤΕΣ-ΠΡΟΔΩΤΕΣ-ΠΡΟΔΩΤΕΣΠΡΟΔΩΤΕΣ-ΠΡΟΔΩΤΕΣ-ΠΡΟΔΩΤΕΣ-ΠΡΟΔΩΤΕΣ-ΠΡΟΔΩΤΕΣΠΡΟΔΩΤΕΣ-ΠΡΟΔΩΤΕΣ-ΠΡΟΔΩΤΕΣΠΡΟΔΩΤΕΣ-ΠΡΟΔΩΤΕΣ-ΠΡΟΔΩΤΕΣ-ΠΡΟΔΩΤΕΣ-ΠΡΟΔΩΤΕΣ-ΠΡΟΔΩΤΕΣ-ΠΡΟΔΩΤΕΣ-ΠΡΟΔΩΤΕΣ-ΠΡΟΔΩΤΕΣ-ΠΡΟΔΩΤΕΣ-

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΟΧΗ!ΠΡΟΣΟΧΗ!ΠΡΟΣΟΧΗ!
Το BLOG (όπως και άλλα αντινεοταξίτικα) έχει απήχηση και βάλανε ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ...να γράφουν προκλητικές αναρτήσεις ώστε να πούμε ακόμα και εμείς "ποιοί είναι αυτοί που μας προκαλούν;;;Βρείτε τους και κόψτε τις αναρτήσεις τους...". Έτσι σαν Δούρειος Ίππος θα ζητάμε την άρση της ανωνυμίας των BLOGS και τη παρακολούθηση μας...
ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ!!!!
ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!!
ΠΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ!!!
ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!
ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΝΤΙΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΑ BLOGS.....ΒΟΘΡΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!!!
ΠΡΟΣΟΧΗ!ΠΡΟΣΟΧΗ!ΠΡΟΣΟΧΗ!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ Η ΞΕΝΗ ΚΥΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΕΛΛΑΔΑ-ΕΥΡΩΠΗ, ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΘΑ ΚΟΙΤΑΖΕ??? ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ?? ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΘΑ ΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ??

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΝΟ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΛΕΓΕΤΕ ΚΥΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΥΡΙΟΣ
Η ΓΑΜΙΟΛΕΣ ΔΕΝ ΛΕΓΟΝΤΕ ΚΥΡΙΕΣ .

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΑ ΑΣΧΗΜΗ ΕΒΡΑΙΑ ΠΟΡΝΗ ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΟΥ

Ανώνυμος είπε...

8.42 Η ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΜΕΝΟΣ Η ΠΡΟΔΟΤΗΣ.
Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑ ΑΧΡΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΝΔΡΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΩΝ .ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΔΡΙΣΜΟ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟΥΣ ΔΕΙΛΟΥΣ .Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΡΕ ΑΧΡΗΣΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΜΕ ΑΙΜΑ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΕΣΕΝΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΑΔΟΠΧΑΛΒΑΔΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ ΔΩΡΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΓΡΑΨΑ ΣΩΣΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ.
ΑΚΟΥ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΝΤΑ ΔΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΜΑΧΕΣ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΘΙΣΑΜΕ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΟΜΩΣ ΠΑΝΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ.
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΠΩΣ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΤΟΝΙΖΕ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ «Ο ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΝΑ ΛΕΥΤΕΡΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ» ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ 21.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΕΑΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΩΤΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΚΕΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ....

Ανώνυμος είπε...

αν δεν μετανοήσουμε και δεν έρθουμε κοντά στον θεό αυτός ο τόπος δεν θα δει προκοπή!!!θα κάνουν τα πάντα για να μας αφανίσουν..αλλά ξεχνούν ότι ο Θεός είναι μαζί μας..και τρέμουν στο τι θα επακολουθήσει!θα τα υπομείνουμε όλα αλλά θα βγούμε πιο δυνατοί...γιαυτό ελληναρες μου κρατήστε την πίστη σας δυνατή σαν κόρη οφθαλμού,μην απογοητεύεστε!!!μπορεί να μας τα πάρουν όλα αλλά την πίστη μας ΠΟΤΕ!

Ανώνυμος είπε...

ΖΕΙ Ο ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΡΟΣ;

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΠΕΡΙΜΑΝΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΔΩ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΛΕΗΣΕΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟς ΣΑΣ ΜΑΣΩΝΕς