Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Αγανακτισμένοι: «Θα ξαναστήσουμε σκηνές στο Σύνταγμα»


Μπορεί μετά από παρέμβαση του δημάρχου Αθηναίων, κ. Γιώργο Καμίνη, οι σκηνές, τα κιόσκια και τα πανό να εξαφανίστηκαν από το Σύνταγμα, φαίνεται, ωστόσο, πως οι Αγανακτισμένοι είναι αποφασισμένοι να μην εγκαταλείψουν την αγαπημένη τους πλατεία.

Το απόγευμα της Δευτέρας, ύστερα από πορεία διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν στην πλατεία Κοτζιά, διαδηλώνοντας την αντίθεσή τους στην απόφαση του Γιώργου Καμίνη, να απομακρυνθούν οι σκηνές τους από το Σύνταγμα, οι Αγανακτισμένοι δήλωσαν πως θα επιστρέψουν στην πλατεία.

«Το Σύνταγμα είμαστε εμείς και θα είμαστε παντού», φώναζαν οι Αγανακτισμένοι της Αθήνας.

Δήλωσαν μάλιστα ότι θα επιχειρήσουν με κάθε τρόπο να «επανεγκατασταθούν» στο Σύνταγμα, γεγονός που αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο ανοίγματος ενός νέου μετώπου με την κυβέρνηση.

Χαρακτηριστικό είναι ότι αμέσως μετά την πορεία στο κέντρο, οι Αγανακτισμένοι επέστρεψαν στο Σύνταγμα για να συζητήσουν την πορεία των δράσεων τους.
Πηγη 

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι πολυ-πολιτισμικοί επαγγελματίες αγανακτισμένοι προβοκάτορες είναι καταδικασμένοι στην αποτυχία.

Πάρτε το αλλιώς παιδία, έχει ξέρα ...

Ανώνυμος είπε...

etsi.

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΣΩ ΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΜΙΣΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΥΣ....ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΙΝΗΣ ΣΤΟΥΣ ΒΡΩΜΥΛΟΥΣ....ΟΥΣΤ!!!!ΑΠΛΥΤΟΙ ΣΤΟ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΣΤΗΣΕΤΕ ΣΚΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΗΝ ΔΙΠΛΑΝΗ ΛΙΜΝΗ !!...ΒΡΩΜΟΓΟΥΡΟΥΝΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Και όπως λέει η παροιμία « θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει».

Στρέφοντας αλλού το σαρδόνιο χαμόγελο σας μη τάχα και δουν προς τα πού στρέφεται…εντεταλμένοι γυμνοσάλιαγκες…

Ανώνυμος είπε...

Προς 12:50 Γλυξε καμμια κατουρημενη ποδια μαυρογυαλουρε.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος 2 Αυγούστου 2011 12:50 π.μ. Είσαι μηδενιστής, χωρίς αμφιβολία. Γι' αυτό καλά σου κάνει το σύστημα και σε γ... όπως εμάς.

Ανώνυμος είπε...

Η ΣΟΒΑΡΗ ΣΚΕΨΗ ΘΕΤΕΙ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ..ΤΙ ΤΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ?...ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΗ ΜΟΡΦΗ ΠΑΛΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που εξοργίζει κάθε σκεπτόμενο δεν είναι η όποια πάλη ενάντια στην τραγωδία που έχει οδηγηθεί η χώρα από το πολιτικό σύστημα αλλά η συνεχιζόμενη αδιαφορία των ίδιων των πολιτικών που το απαρτίζουν.

Ανώνυμος είπε...

Η σοβαρότερη σκέψη θέτει έτερο ερώτημα. Πως είναι δυνατό να είμαστε απλοί παρατηρητές στο έγκλημα που συντελείται εδώ και χρόνια, χωρίς να προτείνουμε λύσεις, ασκώντας απλώς κριτική στους άλλους; Και τέλος, γιατί δε βλέπω δημοισευμένο το προηγούμενο σχόλιο μου;

Ανώνυμος είπε...

αναρχικη ειναι η κυβερνηση μας και αν ειχαμε ολοι τα ιδια πιστευω θα ειμασταν προβατα στο μαντρι.και κατι ακομα αν ξαναδω στο συνταγμα διαμαρτυριες με χορους και με τραγουδια θα πεθανω.

Ανώνυμος είπε...

το προβλημα ειναι οτι ολοι κατι ειστε.
ειτε αναρχικοι ειτε πασοκ ειτε νδ ειτε κκε κατι ειστε.
οταν παψετε να ειστε και να ταυτιζεστε με μια αποψη ,
το προβλημα θα λυθει.
εχουμε πεσει ολοι θυματα στο κολπακι του
ΔΙΑΙΡΕ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ.
το να αλληλοβριζοσαστε μονο αυτο αποδεικνυεται.
και οχι μονο εδω.
στο youtube σε παρομοια θεματα παντα θα υπαρχουν στα σχολια καποιοι που θα βριζουν καποιους αλλους.
ορισμενοι λοιπον που αρεσκονται στο να λειτουργει ετσι το ολο συστημα, τα διαβαζουν ολα αυτα και χαιρονται γιατι
αντιλαμβανονται οτι το κολπο τους καλα δουλευει.

εσυ φιλε που βριζεις ας πουμε τους αγανακτισμενους, ποτε εκανες τελευταια φορα
ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ;

ασε θα σου πω εγω

ΠΟΤΕ...

αυτο ειναι και το προβλημα .

ολοι ειμαστε ξερολες..

η αποψη μου ειναι οτι
οταν πεταξουμε το Εγω στα σκουπιδια και κοιταξουμε το συνολο και οχι την παρτυ μας,
αυτοματα θα αλλαξουν τα παντα.

ομως αυτο μπορει να μην γινει ποτε δυστηχως...

και κατι ακομα,

ισως αυτο που γινεται τωρα στην Ελλαδα να ειναι για καλο μας.

συνειδητοποιημενος γινεσαι μονο αν φας σφαλιαρα και φτασεις στον πατο.

Ανώνυμος είπε...

Ρε τσαντιρομαχαλαδες αντε ξεκουμπιστειτε.Καλουσατε σε αγωνα τους Ελληνες αγκαλια με τους πακιστανους.Παρτε το χαμπαρι οι Ελληνες θα αγωνιστουν μονο για τους Ελληνες και η πλατεια θα γεμισει απο κοσμο που θα εχει την σημαια στο χερι και στην ψυχη.[Λεωνιδας]

Ανώνυμος είπε...

πριν απο μια εβδομαδα ετυχε να κατεβω στην αθηνα.περνωντας απο την πλατεια συνταγματος,ειδα τις περιφημες σκηνες και το 'αγανακτισμενο' πληθος:τουριστες που κοιτουσαν απορρημενοι,περαστικοι(οπως εγω),λαθρομεταναστες που πουλουσαν νερα και πρεζονια(κυριως αλλοδαποι)που εμεναν στις σκηνες.καθε τοσο ανοιγε μια σκηνη και εβγαιναν απο μεσα καποια αθλια υποκειμενα(μεθυστακες,πρεζονια,αλλοδαποι),εβλεπαν τι κινηση υπηρχε και ξαναεμπαιναν μεσα η' εστηναν διαφορα τυμπανα και επαιζαν μουσικη...καλο ειναι να μην πιστευουμε μονο οτι διαβαζουμε αλλα να το ψαχνουμε και λιγο;)ο αληθινος αγανακτισμενος ειναι ο νεοελληνας και οχι ο αλλοδαπος.και αν ηξερε ολο το μεγεθος της προδωσιας των πολιτικων μας,δεν θα εμενε μονο στα συνθηματα και τις χειρονομιες.αν ολοι μας γνωριζαμε για:συνθηκη cooper,φαρο της ανατολης,κωδικα allimentarious,νεα ταξη πραγματων και ολα αυτα που λιγοι και ανωνυμα μπορουν να μοιραστουν,τοτε το κινημα των αγανακτισμενων ισως αποκτουσε αλλη διασταση.ισως μπορουσε να ταρακουνησει τα θεμελια του συστηματος και να αποδειξει ποσο δικιο ειχε το εκτρωμα ο kissinger οταν ελεγε πως 'οι ελληνες ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΟΝΤΑΙ'.

Ανώνυμος είπε...

an den paroume polyvola kalytera na mhn katevoume katholou!!