Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Θέλετε να μάθετε ποιοί είναι αυτοί που τους χρωστάει η ανθρωπότητα 40 τρισ.δολλάρια;


Ποιες είναι τέλος πάντων αυτές οι "αγορές" που τους χρωστάει η ανθρωπότητα 40.000.000.000.000$
Σε αυτές τις αγορές σύμφωνα τους “κορυφαίους” οικονομολόγους χρωστάνε λίγο πολύ όλα τα κράτη.
Κανείς τους όμως....
δεν τολμάει να πεί δημόσια απο ποιούς αποτελούνται αυτές οι “αγορές”.

Είναι πραγματικά απίστευτο το γεγονός ότι όλες οι “μεγάλες” δυνάμεις(ΗΠΑ, Γερμανία, Αγγλία κτλ) χρωστούν τρισεκατομμύρια. Δείτε περισσότερες λεπτομέρεις στο ρολόϊ του παγκόσμιου χρέους του “Economist”

Κάποιοι λοιπόν έχουν υποθηκεύσει μέσω δανείων την ανθρωπότητα και προσπαθούν να την υποδουλώσουν φέρνοντας την Νέα Τάξη Πραγμάτων και την Παγκόσμια Διακυβέρνηση.

Αυτή τη στιγμή τα σχέδιά τους βρίσκονται σε τελικό στάδιο, το οποίο περιλαμβάνει την απαξίωση στα μάτια των ανθρώπων, των απανταχού εθνικών κυβερνήσεων.

Οι τραπεζίτες στους οποίους χρωστάει η ανθρωπότητα είναι γνωστοί σε κύκλους οικονομολόγων και έχουμε δημοσιεύσει τα ονόματα στο παρελθόν. Δείτε τα ξανά:

Rothschilds of London
Lazar Brothers of Paris
Israel Moses Seif of Italy
Warburg Bros of Hamburg
Lehman Brothers of New York
Kuhn Loeb of New York
Chase Manhattan of New York(Morgan)
Goldman Sachs of New York

Τι κοινό έχουν όλοι αυτοί οι Διεθνείς Τραπεζίτες;
Πηγη



34 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΠΟΛΥ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ

Ανώνυμος είπε...

kai oi 8 okto den einai Palaistinioi

Ανώνυμος είπε...

11:51 π.μ.
Φαίνεται νάσαι πολύ λακαμάς η περνάς για λακαμάδες εμάς

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον δεν είναι 40 τρις, είναι 10 φοές παραπάνω, για ψάξτο λίγο παραπάνω...

Ανώνυμος είπε...

ειναι ολοι εβραιοι και ιλλουμινατοι,ειναι πολυ απλο

Ανώνυμος είπε...

η ελίτ των σιωνιστών.

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ;)

Ανώνυμος Αμαρτωλός είπε...

Για όλα τα δεινά της ανθρωπότητας ευθύνεται η απληστία μας και η αχαριστία μας στον Θεό μας και Πλάστη μας.

Ανώνυμος είπε...

Ανωμαλα ανθρωποειδη ειναι.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΚΙ ΟΧΙ ΑΛΗΘΙΝΟ !!!ΑΡΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ !!!
ΑΡΑ????

Ανώνυμος είπε...

Aυτο που πρέπει να ψαξετε είναι τα αφεντικά αυτών των 8 υπερπλουσίων γιατί δεν τους νοιάζει το χρήμα και ο σκοπός τους είναι τελείως διαφορετικός και πολύ πιο σκοτεινός. Ο νοων νοείτω.

Ανώνυμος είπε...

@3.18
Πολύ σωστός.

Ανώνυμος είπε...

Ροκφέλερ δεν εχει η λιστα...γιατι? μηπως χρεοκόπησε ?

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος είπε...

Aυτο που πρέπει να ψαξετε είναι τα αφεντικά αυτών των 8 υπερπλουσίων γιατί δεν τους νοιάζει το χρήμα και ο σκοπός τους είναι τελείως διαφορετικός και πολύ πιο σκοτεινός. Ο νοων νοείτω.
11 Αυγούστου 2011 3:18 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...

Ειναι τσιρακια δεν ειναι δικα τουσ τα λεφτα πισω απο την κουρτινα κατι αλλο υπαρχει΄΄

Ανώνυμος είπε...

Μήπως μιλάτε για αυτόν που ο Ιησους κατονόμασε Αρχοντα αυτού του κόσμου,(Ιωα 12:31, 1Ιωα 5:19)τον Σατανά τον διάβολο? Γιατί βρε ανθρωποι μιλατε εμμεσα και με πλαγιο τροπο για αυτο το προσωπο? γιατι δεν λετε ευθέως αυτο που εννοείτε? Η αληθεια ειναι φως. Ολα τα άλλα ειναι εκ του πονηρού.

Ανώνυμος είπε...

12:00 μ.μ. καλό, γέλασα, αλλά γράφε ελληνικά.

Ανώνυμος είπε...

μην ξεχνατε οτι οι ροθτσαιλντ ειναι βασικοι χρηματοδοτες στους ιλλουμινατοι,απο το 1776 οταν τους ιδρυσε ο ανταμ βαιςχαουπτ την πρωτη μαη

olympios είπε...

Και που τα βρήκαν αυτοί όλα αυτά τα χρήματα? Αναρωτήθηκε κανείς? Ποιος και γιατί τους έδωσε το δικαίωμα να τυπώνουν χρήματα?
Γιατί τα κράτη δεν τυπώνουν τα ίδια χρήματα? Μήπως είναι στημένο όλο αυτό και τίποτα δεν συμβαίνει από αυτά που μας λένε?

Ανώνυμος είπε...

Ποιά λεφτά ρε παιδιά, αφού τα τυπώνουν, νομίζετε ότι θέλουν τα λεφτά μας;;;

Κάτι άλλο θέλουν από εμάς, τα λεφτά δικά τους έιναι ήδη.

Ανώνυμος είπε...

Απο τι υλικό ειναι φτιαχμένος αυτός ο κόσμος?Γιατι δεν αντιδράμε?Πως μια χούφτα άνθρωποι λενε σε 7 δισεκατομμυρια ανθρώπους σηκω -σηκω ,κάτσε -κατσε?
Από ένα αυγό να τους πετάγαμε θα γινόνταν ομελέτα.
Μάλλον είμαστε ακόμη ανώριμοι για να ενωθούμε. Μας τρώει το εγώ μας και μας ψήνουν έναν -έναν αργά-αργά.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΙ !!!!!!!
ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ , ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΜΜΕ ΩΣ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΠΥΛΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΖΩΝ !!!!!!!
ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ !!!!!!!!
ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥΣ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΣΙΑ ΤΟΥΣ !!!!!!!
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ , ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ .......

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος Αμαρτωλός είπε...
Για όλα τα δεινά της ανθρωπότητας ευθύνεται η απληστία μας και η αχαριστία μας στον Θεό μας και Πλάστη μας.
11 Αυγούστου 2011 1:48 μ.μ.
+1000

Ανώνυμος είπε...

Και αφου ολοι χρωστανε εκει και εχουν ολα τα οπλα γιατι δεν κανουν ενα ντου και να διαγραψουν τα χρεη;

αρα οι ιδιοι ελεγχουν και τα κρατη.

Ανώνυμος είπε...

paidia den thelw na sas tromokratisw ala t pswmia ine liga sas ,symfwna me ton pliroforiodoti mu pu leitourgi apo mesa, oi nefelim exun etimasi idi tn epanodo tus stn gh me apotero skopo tin e3alipsi tou anthrwpinou genous.........

Ανώνυμος είπε...

14 Αυγούστου 2011 2:49 μ.μ.
Ότι λαλακία του έρχεται του καθενός την γράφει.

Η αλήθεια είναι ότι δεν θέλουν τα λεφτά μας (όπως είπαν και πολλοί από τους παρά πάνω).
Αν διαβάσετε τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών θα καταλάβετε ότι το απώτερο σχέδιό τους είναι να φέρουν ΟΛΗ την ανθρωπότητα σε μια κατάσταση αναταραχών ώστε από μόνοι τους να ζητήσουν έναν κοινό ηγέτη (βασιλέα - αντίχριστο).

Πιστεύω ότι έχουμε ακόμη καιρό γι αυτό. Οι άνθρωποι τώρα κάνουν πειράματα για το πως θα προχωρήσουν τα σχέδιά τους. Άλλωστε για να έρθει ο αντίχριστος πρέπει να προηγηθεί ο ψευδοπροφήτης του και να δώσει το σφράγισμα στο χέρι ή στο μέτωπο σε όλους τους ανθρώπους.

Η τωρινή κατάσταση είναι πείραμα αλλά επειδή οι ψυχές τους είναι σάπιες ευχαριστιούνται με όλα αυτά που προκαλούν στην ανθρωπότητα.

LiZard είπε...

ολες οι χωρες απο Αργεντινη,Ισημερινο μεχρι την Ελλαδα ειχαν το ιδιο περιπου προβλημα με τους ιδιους, συνηθους υποπτους.. Federal Bank! Και αφου η Federal Bank ειναι ΙΔΙΩΤΙΚΗ (μην σας ξεγελα το ονομα) παει να πει χρωσταμε σε ιδιωτες. Και οι ιδιοκτητες πανω κατω τους διαβασετε ηδη! Ο τελευταιος προεδρος των ΗΠΑ που αρνηθηκε να υπογραψει το : η Federal Bank να ειναι ιδιωτικη και μονο αυτη να μπορει να τυπωνει χρημα, δυστυχως δολοφονηθηκε το 1963..

Το "The Truman Show" ειναι μια ιδεα το πως θα καταντησουμε ετσι απλα.. σαν Big Brother που ο Big Brother λιγο πολλα ξερουμε ποιος ειναι!

Ανώνυμος είπε...

Εγω ρε παιδια μια αλλη απορια εχω. Αυτοι οπως λετε για να θελουν να αλλαξουν τον κοσμο συμαινει οτι με τα σημερινα δεδομενα δεν ειναι ευχαριστημενη.

Και εγω θετω το ερωτημα στον καθενα σας εσεις αμα ειχατε δυναμη τη θα προτειμουσατε να κανετε? Πηραματα ή να συνεχισεται να κανετε τα ιδια πραγματα με πριν?

Τωρα αυτα για Αντι-Χριστο κ τετοια, μαλλον, ειναι στην φαντασια μας-σας.

και γιατι να θελουν να προκαλουν κακο μου εξηγητε? Ο Μονος λογος ειναι τ χρημα, κ απ την στιγμη που αυτη τυπονουν το χρημα? Πολλες ερωτησεις παιδες.
Εγω λεω μην τρελενεστε κ πολυ, οποιος το ψαχνει πολυ, στο τελος δεν θα ξερει τ ειναι αληθεια κ τι ψεμα. Σε κανα τρελαδικο μεσα θα τον χωσουν. Ολοι τον ιδιο ηλιο βλεπουμε τ πρωι. Και ο rochfild κ ο Obama κ εμεις.

Η Ζωη ειναι ωραια, λιγη δουλιτσα να υπαρχει κ 2-3 χομπυ κ δεν θες τιποτα αλλο. Και καλη παρεα πανω απ ολα. Και ασε τους αλους να σπανε τ καφελι τους πως θα μας κανουν σκλαβους.

Ολους τα σκουλικια θα μας φανε.

Ανώνυμος είπε...

16 Αυγούστου 2011 1:59 π.μ. ...

μειωνεις τον πληθυσμο της γης και φτιαχνεις μια παγκοσμια κυβερνηση δηλαδη και οικονομια...βεβαια οι αντιχριστοι και αυτα ειναι υπερβολικα, οι αρχοντες θα ειναι σιγουρα αυτοι οι πλουσιοι και θελουν να ελεγχουν ολο το κομσο οπως βεβαια προσπαθησαν και αλλοι ανθρωποι σε ολοκληρη την ιστορια του κοσμου...

Ανώνυμος είπε...

o xitler eixe dikio...

Ανώνυμος είπε...

1.59 ρε μεγάλε και ο jefry λέει ότι τα ματ και ο κοινοβουλευτισμός είναι θέσμοι που δεν εξυπηρετούν το σκοπό τους,αλλά δεν θα σου πει για άμεση δημοκρατία και μιά κοινωνία χωρίς προβλήματα (ακόμα και σε φάση νεοεποχητικής κοινωνίας τύπου zeitgeist).θα σου προτείνει παγκόσμια διακυβέρνηση και στρατιωτικό νόμο.

όσων αφορά αυτούς τους μασόνους (και να μην γελιόμαστε από τα 5.000.000 δεν είναι όλοι το ίδιο επικύνδινοι)υπάρχει η συνομοσία που λέει ότι είναι φτιαγμένοι στα πρότυπα της ευγονικής και σφάξανε καμιά δεκαριά μέλη για να βγουν όσω περισσότερο γίνεται μυαλωμένοι αλλά από καρδιά απάνθρωποι.και η πιο εκλογικευμένη που λέει ότι μεγαλόσανε σε ένα περιβάλλον οικογενειακό που τους έκανε έτσι,δηλαδή να γίνουν μισάνθρωποι,μισαλόδοξοι,εγωιστές και το χειρότερο με κόμλεξ κατωτερότητας και εξουσιομανείς (το χρήμα είναι για αυτούς ένα μέτρο αποδοτικότητας παρόλο που το φτωχαδάκι το έχει ανάγκη για να μη παιθάνει από τη πείνα).

αφού λες να μην πολυψαχνόμαστε γιατί μπαίνεις εδωμέσα ;

Τέλος η Ζωή όντως είναι πολύ ωραία (και η πραγματική και το πιπίνι που δα χτες).όμως να μη ξέχνας ότι δεν είναι μόνο ο μικρόκοσμος του καθενός σα αυτό το πλανήτη,γιατί τότε το χτυπάς το κεφάλι στο τοίχο και δε το παίρνεις και χάμπάρι .

ελπίζω να σε κάλυψα
φιλικά πάντα

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΒΡΩΜΟΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ

Ανώνυμος είπε...

16 Αυγούστου 2011 1:37 μ.μ.

στοΝ τοίχο

μηΝ ξεχνάς

τοΝ πλανήτη

Τι έγινε το τελικό ΝΙ το έφαγε η μαρμάγκα;;;

Ανώνυμος είπε...

αν ολοι οιπλυθησμοι των κρατων του κοσμου,απο ενα μικρο παιδι μεχρι ενα γερο ,φτωχοι και πλουσιοι,ολοι μα ολοι,Η΄η πλοιοψηφια του εκαστοτε κρατους που υπερβαινει φυσικα το 80 με 90 τις εκατο που ειναι φτωχοι,ΑΠΑΙΤΟΥΣΑΝ, Με δημοψηφυσμα,με υπογραφες με ενα σορο τροπους ΝΑ τυπωθουν χρηματα πχ απο 100.000 ευρω να παρει ο καθε ενας για να βγει ο κοσμος απο τη κριση, πητε μου ποιος θα εμποδιζε αυτο το σχεδιο; .ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΤΕ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΦΥΠΝΟΙΣΜΕΝΟς ΠΛΕΟΝ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝΕ; ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΘΑ ΕΙΧΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΙ ΛΕΤΕ ΤΟΛΜΑΜΕ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ Η΄ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ; ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ.ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΛ.