Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

Από το 1998 μιλούσαν για "ΒΟΣΝΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ"


Από το 1998 έχει σταλεί έκθεση στο Υπουργείο Εξωτερικών του ανθελληνικού ιδρύματος RAND, που προτείνει την "Βοσνιοποίηση της Θράκης"
(Α.Π: 1323, 14/04/98).
Εδώ αν λάβουμε υπόψιν μας και την τουρκική μειονότητα στη Βουλγαρία, που ζει στα σύνορα με την Ελλάδα και, υπερβαίνει το 10% του συνολικού πληθυσμού στο νότο. Είναι επόμενο σε.....

περίπτωση που ξεσπάσει τουρκικό θέμα να έχει επιπτώσεις και στην μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης. Προκαλώντας ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΝΤΟΜΙΝΟ δυσάρεστων εξελίξεων ....
Η τουρκική μειονότητα της Βουλγαρίας είναι ένας κρίσιμος παράγοντας, πέρα των άλλων, διότι έχει την προκλητική υποστήριξη τις ΗΠΑ σε σημείο που το κόμμα της είναι απαραίτητος εταίρος σε κάθε Βουλγαρική κυβέρνηση.
Πηγη

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ELATE ADERFIA MAS TOYRKOI GAMISTE TOUS ELLINES STISTE TOYS STA 4 KI PALOUKOSTE TOYS.GAMO TIN ELLADA SAS REEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Ανώνυμος είπε...

8.20 εχεις πολυ πλακα .........(Άλλαι αι βουλαί των ανθρώπων,άλλα ο Θεός κελεύει.) .Πιστευω να καταλαβαινεις τι σημαινει.

Ανώνυμος είπε...

pisteuo oti irthe i ora sou 8:33 i ora gia paloukoma.xaxaxaxaxaxa ti oraia pou ta les se thaumazo.trexe na soseis to tomari sou emeis erxomaste.

Ανώνυμος είπε...

8,33 eisai ena sixama..profannos den jereis tis proghteies gia to ti tha pathoyn oi toyrkoi..kai na eisai tetios tha fas kala..paliosixama!!

Ανώνυμος είπε...

Ελάτε να ξεχαρμανιάσει λίγο και ο καημένος ο Ελληνικός λαός...Τόσο καιρό τον μαμάνε και δεν έχει που να ξεθυμάνει.

Ανώνυμος είπε...

ελατε ολοι μαζι και παρτε φορα..ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΕΙΣ. ΜΥΑΛΟ ΔΕ ΒΑΖΕΙΣ,ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΣΚΑΒΕΙΣ ΤΟ ΛΑΚΟ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ. ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ; Ο ΤΟΜ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΟΝ ΤΖΕΡΥ ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΡΟΠΑΛΟ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΔΕ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

Η αλήθεια είναι μια τόνωση ηθικού την χρειαζόμαστε...Ελάτε ελάτε...και φέρτε και lurpak μαζί σας.

Ανώνυμος είπε...

Για ποιον μιλας φιλε 8,47 το ξερεις προσωπικα??

Ανώνυμος είπε...

Εκείνο που μας θλίβει είναι ότι δεν θα μπορούσαν να πάρουν καμμιά Θράκη,εάν δεν τους την παραδίδαμε.Οικειοθελώς και με πλήρη επίγνωση.
Γιατί επιλέξαμε προδότες,ανθρώπους που μισούν απίστευτα την πατρίδα και τους ανθρώπους της και κάθε μέτρο που παίρνουν κινείται προς την κατεύθυνση να πλήξει καίρια την πνευματική ,ηθική και υλική περιουσία όλων ημών ,εξαιρουμένων πάντα των ιδίων.

Ανώνυμος είπε...

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ανώνυμος είπε...

8.20....8.37.....8.44, τραγουδα baby τωρα που μπορεις μετα δεν θα εχεις φωνουλα να κελαηδησεις φιλακιααααα!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ!!! ΤΕΛΟΣ!! Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ!!! ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ!! ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!

Ανώνυμος είπε...

Μην ασχολειστε χασομερης ειναι δεν εχει τι να κανει και εδω και ποσο καιρο βριζει αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι...τι του καναμε ρε παιδι μου και μας εχει τοσοσ ακτη ...???οποιος καταλαβε καταλαβε μπεε

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΗ ΚΟΜΜΟΥΝΗ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΕΝΝΗΜΑ  ΘΑ ΣΕ ΓΔΑΡΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΕΦΙΑΛΤΗ ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΕΘΑΜΕΝΑ ΣΟΥ...ΓΑΜΩ ΤΟ ΠΑΤΕΡΟΥΛΗ ΣΟΥ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΚΟΜΜΟΥΝΗ

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΒΡΙΖΕΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ...

Ανώνυμος είπε...

γειωστε τον με καϊρο ........... το ατομο ειναι φευγατοοοοο....
8.20 αν εχεις καμμια λαμπα κοντα μιλα με τη λαμπα

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΤΕ ΚΟΠΡΙΤΗ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΕ είπε...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ στην Ανακοίνωση του ΣΥΝ Κορινθίας για Δερβενάκια

Αναρτήθηκε από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2011

Ανακοίνωση εξέδωσε σχετικά με την παρουσία της Χρυσής Αυγής στα Δερβενάκια ο ΣΥΡΙΖΑ και συγκεκριμένα η Νομαρχιακή Επιτροπή Κορινθίας του ΣΥΝ. Η σύγχυση στην οποία έχουν περιέλθει από την άνοδο του Κινήματος μας είναι εμφανής και φαίνεται έκδηλη στα γραφόμενα τους. Ας δούμε, μετά σχολιασμού, κομμάτια του ανακοινωθέντος τους.

«Τα φασιστοειδή παρατάχτηκαν σε στρατιωτικούς σχηματισμούς, πριν την τελετή, φώναζαν τα γνωστά εμετικά τους συνθήματα, και κατέθεσαν στεφάνι (!) χαιρετώντας στρατιωτικά μπροστά στα μάτια των τοπικών μας αρχόντων, πολιτικών, στρατιωτικών και εκκλησιαστικών. Στη συνέχεια έκαναν και δηλώσεις αποτίοντας φόρο τιμής στον Κολοκοτρώνη, τα κόκαλα του οποίου θα έτριζαν σίγουρα από τη βεβήλωση της μνήμης του.»

Η ερώτηση που βγαίνει πηγαία είναι προφανής «σύντροφοι». Τα κόκκαλα του Κολοκοτρώνη θα τρίζαν από την παρουσία των Εθνικιστών ή από την παρουσία των διεθνιστών προπαγανδιστών της «ελληνοτουρκικής φιλίας» και αυτόκλητους προστάτες πάσης φύσεως λαθροεισβολέα, μουσουλμάνοι και μη;

Αλήθεια, γνωρίζουν τα ορφανά του Μάρξ, την γνώμη του ιδεολογικού τους μέντορα για την επανάσταση του 1821; Μάλλον όχι, γιατί αλλιώς δεν θα προβαίναν σε «βαθυστόχαστες» πολιτικές αναλύσεις. Ο Μαρξ, λοιπόν, «σύντροφοι» θεωρούσε όλους τους βαλκανικούς λαούς εχθρούς της «επανάστασης» και τόνιζε την ανάγκη για ανεξαρτησία της Τουρκίας.

Αλήθεια ο κουλ Αλέξης τι έχει να πει για την παρουσία σας και τις ενστάσεις σας ως προς την δική μας παρουσία σε μία «γιορτή μίσους που υποσκάπτει την ελληνοτουρκική φιλία», όπως θα την αποκαλούσε ο «σύντροφος» Αλαβάνος, που ακόμα και τον εθνικό μας ύμνο χαρακτήρισε ως βίαιο;

«Γιατί δεν απαίτησαν την απομάκρυνση των φασιστοειδών έξω από το χώρο και δεν καθυστέρησαν το τυπικό της τελετής μέχρι να απομακρυνθούν ακόμη και με τη συνδρομή της αστυνομίας από το χώρο τα μέλη της οργάνωσης η οποία κινείται στα όρια του νόμου. Γιατί δεν εξεγέρθηκαν ακόμη και προσωπικά απαιτώντας την απομάκρυνση και παρακινώντας τους πολίτες, που μουδιασμένοι παρακολουθούσαν τα συμβάντα, να αποδοκιμάσουν και να εκδιώξουν τα φασιστοειδή.»

Για άλλη μία φορά οι «σύντροφοι» ζητάνε, «αντισυστημικά» πάντα, την συνδρομή της αστυνομίας. Αυτός είναι «αντισυστημικός» Αγώνας. Στο τέλος θα απαιτήσουν και μεραρχίες από το ΔΝΤ προκειμένου να το διώξουνε. Είναι όμως αξιοθαύμαστη η ευρύτητα με την οποία χειρίζονται την έννοια της Δημοκρατίας εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ, όπου όλες οι απόψεις επιτρέπονται αρκεί να συμφωνούν μαζί τους. Δεν μπορούμε να πούμε… Σε αυτό το σημείο είναι τουλάχιστον ιδεολογικά συνεπείς και σύμφωνοι με τους ιδεολογικούς τους πατέρες: τον Μαρξ, τον Στάλιν, τον Τσαουσέσκου και τον Μάο.

Αλήθεια, όμως, «σύντροφοι» και για να το λήγουμε, ως ζήτημα… Για την βεβήλωση του αγάλματος από τα συνθήματα και τα σήματα των ομογάλακτων σας που καθαρίσαν οι Συναγωνιστές έχετε να πείτε κάτι; Μάλλον όχι…

ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΝΝΟΙΑ ΣΑΣ ΦΤΑΝΕΙ Η ΩΡΑ ΚΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΕΦΙΑΛΤΕΣ.....ΟΥΣΤ!!!

Ανώνυμος είπε...

Τη σαχλαμάρα πολλοί την αγάπησαν, τους σαχλαμαρόβιους κανείς! (Γενικό σχόλιο).