Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

1.000 ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΚΑΜΠΑΝΑ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ!...


anti-ntp: Aφήστε τον άνθρωπο να ξοδεύσει τα χρήματα που έβγαλε νόμιμα στο σκάνδαλο του χρηματιστηρίου δουλεύοντας για την fidelity που έβγαλε εκατομμύρια εις βάρος τον μικρομεσαίων.

ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ ΣΤΟ ALTER!!!
Λιτοδίαιτος στα δημοσιονομικά, γαλαντόμος στα δικά του οικονομικά. Στην καμπάνα Νο23 στον Αστέρα Βουλιαγμένης παραθερίζει ο συμπαθής αναπληρωτής τομεάρχης Οικονομικών της Ν.Δ. Νότης Μηταράκης. Όχι ότι είναι κακό. Σε τέτοιες περιόδους όμως όλα χρειάζονται...

προσοχή. Και ένα απλό δωμάτιο στο ξενοδοχείο δεν στοιχίζει λίγο. Περίπου 300 ευρώ την ημέρα. Λίγο λιγότερο από την καμπάνα που στοιχίζει (μαζί με πρωινό) 1.000 ευρώ την ημέρα! Επί 15 ημέρες που θα μείνει μας κάνει 15.000 ευρώ. Σαν πολλά δεν είναι;...
Σ.Σ. Έτσι εξηγείται γιατί τέτοιες ημέρες είναι στην Αθήνα και βγαίνει στα δελτία (σήμερα στο Alter). Πηγαινοέρχεται από τη Βουλιαγμένη!...
πηγη

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΜΠΟΧΑ-TRAVEL

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ (ΓΙΑ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΥΣ) ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΜΑΓΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΚΑΘΑΡΤΟ ΓΑΓΓΗ ΠΟΤΑΜΟ ΤΗΣ ΙΝΔΙΑΣ ΑΠΟ 120$ (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΗΝ INDIAN AIRLINES KAI HMIDIATROFI ΣΕ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΠΟΛΥΤΕΛΩΝ ΣΑΠΙΩΝ ΠΑΡΑΓΚΩΝ) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΟΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΒΡΩΜΙΚΟ ΙΕΡΟ ΓΑΓΓΗ!!ΕΦΤΑΣΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΕΝΑ SUPER ΒΡΩΜΙΚΟ ΜΠΑΝΙΟ ΦΙΛΟΙ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΣΤΟΝ ΓΑΓΓΗ!!!!!! ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ''ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ''!!!

ΠΛΗΡ. ΒΙΛΛΑ ΑΜΑΛΙΑΣ(ΑΘΗΝΑ), ΥΦΑΝΕΤ(ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΣ Ο ΒΛΑΚΑΣ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΗΞΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΕΛΛΗΝΑ?????

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ είπε...

ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ

Αναρτήθηκε από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2011

“Καπιταλισμός και Μαρξισμός, αποκυήματα και οι δυο του Σιωνισμού, σε αγαστή συνεργασία…”

Με την αλαζονεία που τους δίνει η ψευδαίσθηση της παντοδυναμίας τους να χτυπάει κόκκινο, οι διεθνείς δεσμοφύλακες έχουν περιέλθει σε παραληρηματική παράνοια. Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail της 26 Ιουλίου 2011, οι γερμανικές αρχές εξετάζουν σχέδιο σύμφωνα με το οποίο θα παίρνουν τα παιδιά των Γερμανών που έχουν φιλοναζιστικές απόψεις από τις οικογένειές τους, και θα τα θέτουν υπό την κηδεμονία των αρχών, σε μια προσπάθεια να καμφθεί η άνοδος του Εθνικοσοσιαλισμού στη σύγχρονη Γερμανία.

Οι γερμανοί αξιωματούχοι υποστηρίζουν ότι υπάρχουν στη Γερμανία χιλιάδες μεσοαστικές οικογένειες οι οποίες μεγαλώνουν τα παιδιά τους διδάσκοντάς τα να αντιμετωπίζουν με σεβασμό το Εθνικοσοσιαλιστικό παρελθόν της πατρίδας τους. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι οικογένειες αυτές συχνά αυτοοργανώνονται σε κοινότητες, λειτουργούν κατασκηνώσεις και εκπαιδεύουν τα παιδιά τους με κοινά ιδανικά και αρχές. Με άλλα λόγια, σκοπεύουν οι διεθνείς δήμιοι και οι υποτακτικοί τους να οργανώσουν ένα παιδομάζωμα του Γερμανικού λαού, με την ελπίδα ότι εξοντώνοντας βιολογικά τους φορείς των Εθνικοσοσιαλιστικών ιδεών, θα εξοντώσουν και την Εθνικοσοσιαλιστική ιδέα.

Το παθολογικό τους μίσος εναντίον οποιουδήποτε μπορεί να έχει διαφορετική άποψη από τη δική τους, ακόμα κι αν αυτός είναι νεκρός, έδειξαν άλλωστε πρόσφατα, ξεθάβοντας τα λείψανα του Ρούντολφ Ες, αποτεφρώνοντάς τα και διασκορπίζοντάς τα, ώστε να μην αποτελεί ο τάφος του σημείο αναφοράς για τους πιστούς της εθνικοσοσιαλιστικής ιδέας.

Το δημοσίευμα δεν αναφέρει αν μετά τους Εθνικοσοσιαλιστές θα στοχοποιηθούν και άλλες ομάδες που πιθανόν να μην συμφωνούν με τα σχέδια της Νέας Τάξης, π.χ. αυτοί που αντιτίθενται στους γάμους των ομοφυλόφιλων ή όσοι κάνουν το σημείο του σταυρού. Η είδηση δεν αναφέρει ακόμα αν σκοπεύουν να τοποθετούν τα παιδιά που δεν συμμορφώνονται προς τας διαταγάς σε βαρέλια με καρφιά και να τους πίνουν το αίμα κατά την προσφιλή προπατορικό τους τρόπο.

Είναι βέβαιο ότι ένας είναι ο εχθρός της Νέας Τάξης και των φερέφωνών της. Καπιταλισμός και Μαρξισμός, αποκυήματα και οι δυο του Σιωνισμού, δεν έχουν αντίπαλο. Γι’ αυτό και σε αγαστή συνεργασία, με άκρατη καπιταλιστική οικονομία και κυρίαρχη την αριστερή ρητορική, άπαντα τα καθεστώτα προωθούν τις αντιφυσικές, αθεϊστικές και αντιανθρώπινες πρακτικές τους.

Είμαστε ο φόβος τους. Θα γυρίσουμε και η γη θα τρέμει.

Ανώνυμος είπε...

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

MacGyver © είπε...

ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΔΕΡΦΙΑΑΑΑΑΑ..

Ανώνυμος είπε...

Απόφοιτος Ντηρή είναι