Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

video αποκάλυψη: Όλοι είμαστε μέρος ενός Σεναρίου....... (ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ)


Ο ομιλητής είναι ο Karl Otto Pohl πρώην διοικητής της Bundesbank. Tο videο ανέβηκε τον Φεβρουάριο του 2009 και δείχνει ότι όλοι -ακόμη και οι αγανακτισμένοι- είμαστε μέρος ενός σεναρίου το οποίο εκτελούμε με ακρίβεια χιλιοστών.




Πηγη

23 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν λεει οσα ξέρει για να μη δημιουργησει προβλημα στο ΔΝΤ που φυσικα υποστηριζει.
Οσο για τις κοινωνικες εξεγέρσεις ειναι το φυσικο αποτέλεσμα. Δεν γινεται να σταματησουν, αφου οι λαοι δεν εχουν τιποτα αλλο πλεον να χάσουν εκτος απο τα δεσμά τους.

Ανώνυμος είπε...

τι να δουμε ρε συναδελφε .πρεπει να μαθουμε και ξενες γλωσσες να καταλαβουμε τι λεει.....

Ανώνυμος είπε...

μερα με την μερα η τουρκια θα κανει εισβολη!!!να ειστε ετοιμοι και να κατσετε μεσα στα σπιτια σας 3 ολοκληρες μερες χωρις να ανοιξετε ουτε το ματακι της πορτας σας!!

Ανώνυμος είπε...

4.46,

Χωρίς να θέλω να το παίξω σκεπτικιστής, υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο σημάδι στο οποίο στηρίζεις τον ισχυρισμό σου?
Εγώ νιώθω ότι τα πετρέλαια και το αέριο θα μας τα πάρουν χωρίς να χρειαστεί να ανοίξει ρουθούνι.
Πως για παράδειγμα, με τον οικονομικό πόλεμο που εξελίσσεται τώρα.

Φιλικά.

Ανώνυμος είπε...

εχεις απολυτο δικιο αδερφε μου...παρα ταυτα ομως δεν μπορω να σ αποκαλυψω τις πηγες(και λεω τις γιατι δεν ειναι μια) απλα για να σ καλυψω την περιεργεια...απο τα γεγονοτα που ακουγονται πλησιαζει η ωρα...παντα φιλικα!!!

Ανώνυμος είπε...

4:46 να πας στο πενταγωνο θα εισαι χρησιμος!!!με τον καθε καθυστερημενο εδω μεσα.

Ανώνυμος είπε...

phgaine παιξε μαλακια σεληνιασμενε του λιακοπουλου .απο το 1999 θα ξεκινουσαν τα γεγονοτα ιουλιος 1999 γραφει το βιβλιο του λιακοπουλου ο καιρος γαρ εγγυς 1 και εχουμε ιουλιο 2011 και δεν εγινε ακομα τιποτα

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΤΙΜΗΘΕΙ Η ΔΡΑΧΜΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΥΞΗΘΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΔΕΝ ΒΟΗΘΕΙΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ.

ΚΑΤ'ΑΡΧΑΣ ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ.ΕΠΙΣΗΣ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΑΣ ΧΡΕΟΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ 1881 ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ(ΓΕΡΟΥ) ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΟ 1964 ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΗΔΗ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΕΩΚΟΠΙΕΣ 1893 ΚΑΙ 1932.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΟΙ ΙΣΧΥΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΝΤ ΤΟΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ,ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤ'ΕΠΕΚΤΑΣΙΝ Η ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΛΙΓΑ ΑΚΟΜΗ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΑΣΗΜΙΚΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΔΙΟΤΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΦΕΡΕ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΝΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ,ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΩ.

ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΦΟΒΙΣΤΙΚΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΜΕΓΑΛΟΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ

ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΟΛΙΒΙΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΡΙΝΗ Η ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΣΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΧΩΡΕΣ Η ΑΠΟ ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΦΙΛΑ ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΑΥΤΕΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΛΟΙΠΟΣ ΛΑΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΒΑΘΜΟ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ,ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΘΥΣΙΕΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΑΙΜΑ ΧΥΣΑΝΕ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΜΕΣΩ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ( ΒΛΕΠΕ ΒΟΛΙΒΙΑ).

ΕΛΛΑΔΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΠΟΛΕΜΟ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΥΤΥΧΩΣ Η ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ 60% ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΔΙΚΑ Η ΡΩΣΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ Η ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΟΥΣ Π.Χ. ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Ανώνυμος είπε...

Το προβλημα ειναι τοσο απλο και το παρουσιαζετε τεραστιο.

Το χρημα ειναι μεσο συναλλαγων. Μια χωρα που δεν εχει αναγκη απο δανεια και εισαγωγες προιοντων κοβει οσο χρημα θελει και οποτε θελει.

Το θεμα ειναι οτι αν το κανεις αυτο θα πεσουνε πυρηνικα. Απλα τα πραγματα.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ, ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΠΧ ALEX JONES ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥΣ ΚΤΛ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΛΕΝΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΥΡΗΞΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ. Η ΚΑΘΕ ΚΙΝΗΣΗ, Η ΣΩΣΤΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΦΟΥ ΠΛΕΟΝ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ. ΤΕΛΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΣΩΤΗΡΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ, ΑΓΝΩΣΤΟ...ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΛΟΓΙΚΑ. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟΨΗ...ΟΛΕΣ ΔΕΚΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Οne ring tο rule them all; η μαλλον king...

Ανώνυμος είπε...

5.59 ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΒΓΑΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΩ ΕΓΩ.
ΠΕΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΣΩΤΗΡΑ ΤΟΝ ΑΝΤΧΡΙΣΤΟ

Ανώνυμος είπε...

ΛΑΘΟΣ 5.50 ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ

Δημητρης είπε...

Δειτε στο 1:53 οταν λεει τη λεξη danger(κινδυνος) την χειρονομια που κανει.
Ειναι το συμβολο της μασωνικης στοας!!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΓΑΠ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ..ΠΩΣ ΘΑ ΕΔΡΑΙΩΣΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ? ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΟΣ ΘΑ ΕΡΘΗ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ.ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΙ ΧΑΟΣ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΡΑΧ..ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΙΝΔΥΝΕΥΗ ΜΕ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ..ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΣΟΚ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ. ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΜΑ ΑΜΕΣΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ...

Ανώνυμος είπε...

RE AFISTE TIS AMERIKES KAI TO KOSMO KAI ASXOLITHITE EDW PERA TI THA GINEI....

OLOI STON AREIO PAGO PAIDIA
DEN PRPEPEI NA NOMIMOPOIHSOUN TO ANTISYNTAGMATIKO KAI KATAPTYSTO TAMEIO KSEPOULIMATOS

NA MH YPARXEI DIKASTHS SE HREMIA NA NOIWSOUN PIO POLY KI APO TOUS BOLEYTES TI 8A GINEI AN TOLMHSOUN NA NOMIMOPOIHSOUN TO TAMEIO POU 8A KSEPOULHSEI TH XWRA

TARAKSTE TOUS STIS MYNHSEIS !!!

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 5:50 ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΡΑΦΙΚΟ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ. ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ. ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΤΣΙΠΑΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟΜΕΙΝΟΥΝ. ΔΗΛΑΔΗ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΗΚΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΑΘΕΛΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΥΠΟΥ V FOR VENDETTA ΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΓΥΡΙΣΜΕΝΗ ΣΤΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΤΟΥ HOLLYWOOD. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟΙ. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΝΑ ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΟΣΙΟΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΡΚΟΥΔΑ. ΣΕΝΑΡΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ; ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ...

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΙ Ο 5:50
ΠΡΩΤΟΝ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΑ ΣΕ ΑΠΟΣΙΟΠΟΙΗΤΙΚΑ.
ΔΗΛΑΔΗ "ΣΩΤΗΡΑΣ". ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΣΑΝ ΣΩΤΗΡΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ Η Ο ΚΑΘΕ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ-ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ Ή ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ, ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ ΠΑΜΕ.
ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ, ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΧΕΔΙΟ, ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΗΝΑΝ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ Ή ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΒΓΗΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΑΧΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ, ΝΑ ΤΙΣ ΛΕΝΕ ΕΤΣΙ ΧΥΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΠΤ? ΕΔΩ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙ, ΜΙΑ ΜΙΚΡΟ-ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΛΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΛΕΠΤΟ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙΑ.

ΤΡΙΤΟΝ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΕΣ, ΤΟΤΕ ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΙΔΕΑ Ή ΣΚΕΨΗ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΦΙΚΗ. ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΤΠΤ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ. ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, Ή ΜΑΛΛΟΝ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΑΝΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΗΣΥΧΟΙ ΣΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥΣ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΝΕ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΓΡΑΦΙΚΟ.
ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ, Ή ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ, Ή ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΑΣ ΚΑΙ ΝΙΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΕΓΩ ΤΟΥΣ, ΤΟΤΕ ΤΡΕΛΑΙΝΟΝΤΑΙ, ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ, ΑΓΧΩΝΟΝΤΑΙ! ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ.
ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ! ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΠΤ! ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ. ΔΕΙΞΤΕ ΜΟΝΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΣΤΟΥΣ ΓΥΡΟ ΣΑΣ, ΔΕΧΤΗΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΕΛΑΤΩΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΑΔΕΡΦΙΑ!
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ
ΝΙΚΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 7:50 ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΠΤ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΤΑΧΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΒΡΩΜΑ, ΤΗΝ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΤΗΝ ΜΑΣΩΝΙΑ, ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΜΟ, ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ...

Ανώνυμος είπε...

11:57 συμφωνω,οκοσμος δεν καταλαβαινει, γινομαι γραφικη οταν τους τα λεω και τσακωνομαι.κι εγω φοβαμαι αλλα δεν γινεται αλλιως.

Ανώνυμος είπε...

εχει καταλαβει κανενας για πιο λογο φτιαχνουν υπογειες βασεις σε χρονους dt?εχετε καταλαβει πως και οι πιο ενημερωμενοι μιλατε για παγκοσμιο συστημα ενω το ζουμε εδω και πολυ καιρο?εχετε καταλαβει ποιοι θα μπουν σε αυτες τις υπογειες βασεις και τι ειναι αυτο που θα τους κανει αυτους τους τοσο δυνατους να θελουν να κρυφτουν μεσα στη γη?ο κοσμος ολος μιλαει και αναπαραγει τη καθε πληροφορια,χωρις πραγματικα να μπορει να διακρινει το πραγματικο λογο.αυτο θελει ακριβως η νεα ταξη.ενα παγκοσμιο μπαχαλο.ο κοσμος θα πεθανει μαζικα και ποτε δε θα καταλαβει τι εγινε.γιατι αν ο κοσμος μαθει την αληθεια,θα τους φαει ζωντανους.εχει παει ποτε το μυαλο σας γιατι ολοι μα ολοι οι πολιτικοι σε ολη τη γη ειναι διευθαρμενοι?ολοι τους εχουν κλεισει θεση στις υπογειες βασεις,αυτος ειναι και ο λογος που κανουν οτι κανουν.αν κανουν αυτο που καθε λογικος ανθρωπος θα εκανε στη θεση τους που δε γνωριζει φυσικα την αληθεια,απλα θα χασουν το μαγεικο εισιτηριο και κατα συνεπεια και τη ζωης τους...διαβαστε,μαζευτε τροφιμα,νερο,στολες ακτινοβολιας,και παρτε τα βουνα να βρειτε σπηλιες.αν υπαρχει τροπος επιβιωσης χωρις να ανηκεις στη νεα ταξη,ειναι αυτος.σκεφτηκε ποτε κανεις γιατι η ΝΑΣΑ πληρωσε 6.000.000 ευρω για να γινει η ΜΥΘΩΔΙΑ ΤΟ 2001?Λετε οι της ΝΑΣΑ να το εριξαν στο 12θεο?μας μιλανε για μειωση πληθησμου στη γη κατα 85-90%.πως θα γινει αυτο κανεις δε μπορει να σκεφτει?θα σας πω εγω ο γραφικος.το 10-15% που θα επιβιωσει θα ειναι οσοι εχουν θεση στις υπογειες βασεις.δηλαδη,πριγκιποβασιλιαδες-πολιτικοι-επιστημονες-γιατροι-αστρονομοι-και φυσικα μια μεριδα αυτων των ηθοποιων και τραγουδιστων που τοσο αγαπαμε!βλεπετε καποιος θα πρεπει να τους διασκεδαζει μιας και θα μεινουν πολλα χρονια μεσα στη γη...Προσπαθηστε να καταλαβατε χωρις να ακουσετε νεοταξιτες-αγανακτισμενους και μη.χωρις θρησκειες και περιορισμους στη σκεψη,χωρις το φοβο κανενος!ολοι οι περιορισμοι ακομα και οι θρησκευτικοι γενουν φοβους.και οταν ο ανθρωπος φοβατε,ειναι για λυπηση...προτεινω να διαβασετε το βιβλιο του Καλογερα 2012.ΘΑ ΣΑΣ ΛΥΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΟΙ ΑΠΟΡΕΙΕΣ.
φιλικα...απο ενα ανθρωπο...

Ανώνυμος είπε...

να πανε στο διαολο ολα.τοσον καιρο διαβαζω το ενα διαβαζω το αλλο, κουραστικα με ολα αυτα. δεν υπαρχει κατι σιγουρο ολα ειναι αβεβαια,εγω θα συνεχισω να ζω κανονικα τι ζωη μου και οτι θελει ας γινει