Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Πέτρος Φιλιππίδης: Μαζί τα φάγαμε γιατί θίγεστε; (vid)


O Πασόκος λιγουροπαρακαλιάρης Πέτρος Φιλιππίδης αφού για τα πρώτα 20 λεπτά της εκπομπής μας παρακαλούσε να πάμε στην παράστασή του, έπειτα μας είπε οτι η μόνο λύση να αλλάξει η Ελλάδα είναι ο κόσμος να πηγαίνει στα θέατρα (καθώς έτσι εξελίσσετε η παιδεία μας!) και στην συνέχεια μας είπε το κορυφαίο: "Μαζί τα φάγαμε είναι αλήθεια"  Δείτε το βίντεο..






anti-ntp.blogspot.com

30 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/user/CRETETV#p/a/u/0/KjZvQfoCX4k

Εδώ όλη η εκπομπή έχει δίκιο ο Φιλιππίδης αλλά ο Πάγκαλος είναι Βόθρος......

Ανώνυμος είπε...

H PARAKMH KAI H VLAKEIA FORANE TO XYTONA THS DITHEN TEXNHS KAI H SAPHLA PROXORA.A RE VLAKEIA ATHANATH...

Ανώνυμος είπε...

ρε μεγαλε δεν ξερω αν το κανεις εσκεμμενα λεγοντας <<εμεις τους ψηφισαμε) και δε βλεπω αντιλογο απο τους δημοσιογραφους αλλα εκεινο που εχω να πω ειναι το εξης πολυ απλο και καθοριστικο και αυτο εκμεταλλευται το συστημα ειναι πολυ πιο ευκολο να διαφθειρεις καποιον παρα να τον καταστησεις ελευθερο και αρα ανεξαρτητη προσωπικοτητα!!!! γκεγκε κυριε Φιλιππιδη και σε ειχα σε εκτιμιση

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια είναι ρε βοιδολαλυμένα και λιγουροπαρακαλιάριδες , δίκιο έχει ο Φιλιππίδης .Όταν πέφτανε οι επιδοτήσεις , οι θέσεις , τα οικόπεδα , ακόμα και στο κατούρημα το μέσον έμπαινε ... τι παραπονιέστε τώρα ,μας λέτε ότι δεν τα φάγατε μαζί με τον πάγκαλο και τον κάθε καριόλη ; Αφού τα φάγατε και τώρα απλά τα λούζεστε , η μόνη διαφορά είναι ότι εσείς είστε ζώα και φάγατε ένα ψοροκόκαλο ενώ τα άλλα παχύδερμα φάγανε εκατομμύρια .Και οι δύο αλήτες είστε ,διαφορετικής κλάσης ή ούφα ,διαλέξτε.

Την περίπτωση του να είστε σωστοί και μετά να μιλάτε την σκεφτήκατε ;

Για τους διαχειριστές του blog δεν ξέρω τι ισχύει ,αλλά πριν γράψετε ή αναδημοσιεύσετε κάτι καλό είναι να σκέφτεστε .

Ανώνυμος είπε...

Γλυψε βλακα φιδι..ππιδη το πασοκ να σε εχει μονιμο καραγκιοζη στο mega να παιζεις σε ρολακια για γριες...

Ανώνυμος είπε...

Εχει σε εκτιμηση τον Πάγκαλο; Η μόνη εκτιμηση που τρεφει ειναι για τα λεφτα, και μιλαμε γιά πολλα λεφτα, που τωρα λιγο του μειωθηκαν και του κακοφαινεται.
Εσυ μπαρμπα Φιλιππιδη φαινεται οτι εχεις φάει πολυ χρημα απο επιδοτησεις και γι' αυτο εισαι η ξεσκονιστρα του μπατσοκ.
Φοραει και το πρασινο ρολοϊ για να δειξει ακομη περισσοτερο ποσο χρεωκοπημενος ειναι στο μυαλό.
Σαμποταρετε τον, αλλωστε ειναι πολυ μετριος ηθοποιος, και φοβερα εγωπαθης σαν ατομο. Η αναγνωρισιμοτητα ειναι το παθος του. Μεγάλο ψώνιο, μιλάμε.

Ανώνυμος είπε...

Είδατε όλη την Εκπομπή γιατί λέτε μαλακίες εδώ μέσα να την δείτε και μετά να βγάλετε συμπεράσματα.

Ανώνυμος είπε...

τόσα χρόνια όλα τα λεφτά που παίρναμε για επιδοτήσεις και αντι να τα επενδύουμε σε αυτο που έπρεπε παίρναμε Mercedes σπιταρονες πισιναρες και κοτερα ηταν καλα! αντι να τα επενδυσουμεγ ια αυτοπου τα πηραμε και να μηνπειναμε αργοτερα..είναι σα να πηγαίνεις για ψώνια και μεγάλη ζωή με πιστωτική κάρτα!

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΣΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ...

Ανώνυμος είπε...

κύριε Φιλλιπίδη, εμείς δεν φάγαμε τίποτα. Ούτε επιδοτήσεις πήραμε, ούτε επιχορηγήσεις πήραμε, ούτε βίλλα με πισίνα πήραμε

Ανώνυμος είπε...

Μαζι τα φαγαμε εννοει ο ποιητης οτι μαζι τα φαγανε οι πολιτικοι με τους επιχειρηματιες με τους εκαστοτε αργοσχολους δημοσιους λειτουργους,δικαστικους,γιατρους,αστυνομικους,διαφορους οργανισμους,και σε ολους τους οργανισμους γενικα ενα ψηφοθηρικο συστημα που η κυβερνηση και η αντιπολιτευση φυτευανε επι χρονια αυτον τον διεφθαρμενο σπορο που λογικο ειναι με τους νομους που περασανε τοσα χρονια προς οφελος των ιδιων και ημετερων για ψηφοθηρικους λογους,οι μονοι που δεν φαγανε ειναι οι μεροκαματιαρηδες του ιδιωτικου τομεα,και οι μεροκαματιαρηδες του δημοσιου τομεα
που το ποστο τους δεν μπορουσε να βουτηξει στο μελι της διαφθορας(η θεση που τοποθετειτε καποιος παιζει μεγαλο ρολο στη κουταλα της διαφθορας,αλλα παιζει ρολο και νασαι τιμιος αλλα δυστηχως τιμιοι ειναι λιγοι το βλεπω και γω που διαχειριστικα οχι κρατος αλλα πολυκατοικια με 10 οικογενειες,δεν πενευομε αλλα οταν πηρα τη διαχειρηση με τους προηγουμενους ναχουν 2 φορες κανει αρνητικο αποθεματικο 1.200 ευρο και 800 και μετα απο 2 χρονια τους το παραδωσα με +450 καταλαβαινω οτι αν δεν εχεις τιμιοτητα και εθελοντισμο στην διαχειρηση ((οπως οι πολιτικοι μας που βλεπω οτι εχουν μεγιστη)) μαθηματικα εκει οδηγαει το αποτελεσμα).

Ανώνυμος είπε...

Όλοι στο σύστημα!Τα λεφτά είναι το παν τελικά!

MacGyver © είπε...

ΑΔΙΚΟ ΕΧΕΙ;;;

Ανώνυμος είπε...

aftos einai o anthropos pou kseftulise ton ZHKO. einai IEROSULOS exei uperbolhkh dosh fantasias nomizontas pos forontas thn rompa tou mpakalh tha mporouse na mimhthei TON THEO XANTZHXRHSTO , einai ASEBHS sta IERA TERATA THS EBDOMHS TEXNHS se genikes grames tipota dikotou ola klemena AN ZOUSE O XANTZHXRHSTOS THA TON PLAKONE STHS SFALIARES

Ανώνυμος είπε...

Τότε αφού μαζί τα φάγαμε θέλω και εγώ μερίδιο από τα 800 δις στην Ελβετία. Δώστε μου το ποσοστό μου.

ellinonenosis είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ellinonenosis είπε...

Ο φιλλιπίδης δέν μου είχε δώσει την εντύπωση πως ήταν υπέρ της Ελλάδος την Ελληνικής παιδίας και της Ελληνικής τέχνης. Θυμάστε στις μαλακισμένες του εκπομπές που κορόϊδευε τον Μπαμπινιώτη ; ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗ ! ΠΟΙΟΣ ? Ο ΦΙΛΛΙΠΙΔΗΣ ! εξεφτέλιζε την Ελληνική γλώσσα και το μεγαλείο της. Είσαι ΜΕΓΑΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΦΙΛΛΙΠΙΔΗ ποτέ δέν σε γούσταρα με τις μαλακίες σου και τις σαχλοσύνες σου εσύ και όλοι οι ξεπεσμένοι γαμήσατε τις γενειές που αποχαυνωμένα σας έβλεπαν... ΖΩΑ !

Ανώνυμος είπε...

πολυ καλος ηθοποιος.τελειος! αλλα...όλο παπαριές λέει εδώ το άτομο. δέν εφαγα τιποτε μαζι με τον παγκαλο, ούτε και τόσα εκατομμύρια κόσμος.καλύτερα να μιλάει για τον εαυτό του ο καθένας. για το στημενο χρεος που φορτωνουν σε καθε λαο δεν παει να πεί οτι φταιει ο λαός επειδη "εφαγε" λεφτα!!!πως δηλαδη μπορει ο λαός να τα φαει?? οι εκαστοτε εξουσιες ναι. ΞΥΠΝΑ ΠΕΤΡΑΚΟΟΟ!!!ΕΦΑΓΕΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥΣ!!

Ανώνυμος είπε...

Θεατρίνε, στὴν χειρότερη πνευματικὴ κατάπτωσι τῶν Ἑλλήνων ἐσὺ "καταξιώθηκες" καλλιτεχνικά. Ἕνα καλολαδωμένο γρανάζι τῆς καθεστωτικῆς ἀποβλακώσεως εἶσαι, ὅ,τι ἀρπάξει ὁ κῶλος σού.

Ανώνυμος είπε...

Ενας ενας βγενει απο την τρυπα του σιγα σιγα...Βεβαια ο Κυριος αυτος ειχε φροντισει με το κεφαλαιο και τους τραπεζιτες να τα φαμε ολοι μαζι αλλα με αλλον τροπο.Οι κυριοι που εχει σε εκτιμηση να τα κλεβουν και εμεις ΠΕΤΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ CASH ΠΑΡΕ ΜΙΑ MY CASH της ΕΘΝΙΚΗΣ....καταλαβες λαμογιο.Ολοι θυμαστε την διαφημηση που επεζε κανα 8αρι μηνες στην προ ΔΝΤ εποχη.Εγω στα εγραψα και στο Blog που γραφεις τις βλακεις σου αλλα δεν τα δημοσιευσες ποτε τα σχολια μου...Αληθεια πηρες κανενα 200αρικο απο αυτην η κανω λαθος...!!!

Ανώνυμος είπε...

Όσοι δεν ειδατε όλη την εκπομπη και βρίζετε το φιλιππίδη είστε για λύπηση.Η άποψη του είναι πολύ σωστή.Ξαφνικά μιλάτε σα να είμασταν μια τέλεια χώρα και μας τη πέσανε οι κακοί να μας διαλύσουν.Είπε κατι που φυσικά κανείς δεν ανέφερε.ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ και αυτό φαίνεται και από εδώ μεσα.Σας δώσανε ενα απόσπασμα και τσιμπήσατε.ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ μια ζωη

Ανώνυμος είπε...

Γιὰ λύπησι εἶναι αὐτοί που κάθονται καὶ βλέπουν ἐκπομπή με τὸν μπουρδολόγο χωρατατζή.Μετὰ μιλᾶμε γιὰ παιδεία τρομάρα μάς...

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΗΤΑΝ ΧΘΕΣ ΜΕ 24 ΕΥΡΩ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ!!
ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΑΦΑΓΕ!!

ΥΛΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Να μου δώσουν το μερίδιό μου από τα 800 δις αλλιώς δεν έχουν δικαίωμα να λένε οτι τα φάγαμε μαζί. Μόνοι τους τα φάγανε.

joannita είπε...

ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Ο ΦΙΛΙΠΙΔΗΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΑΠ ΤΗ ΜΙΑ, ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΥΜΠΑΘΗΣΩ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ-ΒΟΘΡΟ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Φιλιππιδης οπου φυσαει ο ανεμος παει. Ενα συμβιβασμενο σαρκίο, χωρις αρχες και οριο στη συμφεροντολογια. Εχει μαθει στα ευκολα λεφτα, και ετσι απλα θελει να εχει το πανω χερι στο θεατρο για να εξασφαλισει πλουσια γεράματα επισης.
Πετρο, με τις πετρες πρεπει να σε παιρνουν οπου εμφανιζεσαι.

Ανώνυμος είπε...

Το 75% των Ελλήνων λίγο πολύ κλέψαν βάλαν το χεράκι στο μέλι. Το 50 - 75% των αγροτών φάγαν όλες τις Επιδοτήσεις, το 75% των αστικών πληθυσμών χώσαν ένα μέλος της Οικογενείας στο δημόσιο άρα όλοι κάτι αρπάξαμε. Ευτυχώς όχι όλοι και τους έχει πάρει η μπάλα αυτούς αλλά έχουν μάθει να ζούνε με τα λίγα και όχι τα πολλά!!

Ανώνυμος είπε...

Σώπα ρε μεγάλε! Πώς τα έβγαλες αυτά τα ποσοστά; Εγω δεν έφαγα τίποτα και θέλω μερίδιο από τα 800 δις.

Ανώνυμος είπε...

έφαγες! όταν αγόραζες παππούτσια και φραπέ χωρίς απόδειξη. Οταν αντί να ασχολείσε με την πολιτική και το ποιος σε κυβερνάει, ασχολιόσουν με τον ολυμπιακό και το iphone. Οπότε... ουδείς δεν είναι άμοιρος ευθυνών. Μπορεί να μην φάγαμε όλοι τα ίδια, αλλά ΟΛΟΙ οι πολίτες αυτού του τόπου έχουν ευθύνη για την κατάντια μας!
Ας αναλογιστεί ο καθενας τις δικές του!

Κυπρίνος είπε...

Στο παρόν απόσπασμα μια χαρά τα λέει ο κ. Φιλιππίδης.

"Ας βρεθεί ένας άνθρωπος." αναφέρει κάποια στιγμή.

Θέλω να το σχολιάσω μέσα από την ζωολογία.
Είμαστε πρόβατα που, δυστυχώς μας κυβερνούν τσακάλια και υαίνες. Αρνιά για να κυβερνήσουν υπάρχουν, και θα κάνουν σωστή δουλειά. Μόνο που τα αρνιά δεν μπορούν να σταθούν δίπλα και ανάμεσα τους. Χρειάζονται λιοντάρια.

"Ας βρεθεί ένα λιοντάρι."
Έλα όμως που δεν βρίσκεται!

Για αυτό, καλό θα είναι εμείς τα πρόβατα να γίνουμε κρίαρια - πράγμα όχι τόσο μακρινό από ότι είμαστε και ούτε πολύ δύσκολο- να διώξουμε τα τσακάλια και τους λύκους και να βάλουμε στην θέση τους τα αρνιά, που και εκείνα είναι πρόβατα.