Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Tι συμφώνησε για τους S-300 στη Μόσχα ο Α/ΓΕΑ



Οι S-300 και η ενεργοποίησή τους ήταν στο επίκεντρο των συζητήσεων που είχε ο Α/ΓΕΑ Β.Κλόκοζας στις επαφές του κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στη Ρωσία. Κατά τη διάρκειά της, ο κ. Αρχηγός συναντήθηκε στη Μόσχα με τον επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Στρατιωτικής και Τεχνικής Συνεργασίας της ...Ρωσίας κ. Μιχαήλ Δημήτριεφ, τον ομόλογό του Αντιπτέραρχο Αλεξάντερ Νικολάγιεβιτζ Ζέλιν, τον Υπαρχηγό του Γενικού Επιτελείου του Ρωσικού Στρατού Στρατηγό Βάλερι Βασίλιεβιτς Γεράσιμοφ και τον πρόεδρο της Rosoboronexport κ. Ανατόλι Ισαϊκίν.

Συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίας συνεργασίας και ιδιαίτερα το θέμα του οπλικού συστήματος S-300. Εντός σύντομου χρονικού διαστήματος θα αποσταλεί επιστολή προς την εταιρία Rosoboronexport με σκοπό την αποστολή τεχνικών της εταιρίας στην Ελλάδα για επιτόπου αξιολόγηση της κατάστασης του συστήματος και την εκτίμηση του κόστους συντήρησης και αποκατάστασης. Κάτι που είχε συμβεί και στο παρελθόν, χωρίς όμως να προχωρήσει τίποτα ουσιαστικό ως προς το θέμα της ενεργοποίησης των S-300.
Η ΠΑ μπορεί να θέλει, αλλά κακά τα ψέμματα η απόφαση γι΄ αυτή την υπόθεση είναι πρώτα απ΄ όλα πολιτική. Και βούληση σ΄αυτό το επίπεδο για ενεργοποίηση των S-300, δεν φαίνεται να υπάρχει.
Επιπλέον παρουσιάστηκε από του Ρώσους το εκπαιδευτικό αεροσκάφος επιχειρησιακής εκπαίδευσης ΥΑΚ-130. Καθένας με το πόνο του...
onalert

6 σχόλια:

Kwsths22 είπε...

πως να υπαρχει πολιτικη βουληση αφου μας κυβερνουν προδοτες εβραιο - οθωμανοι

Ανώνυμος είπε...

Η πλακα ειναι οτι οι Ρωσοι εχουν ηδη s-400 και ετοιμαζονται να βγαλουν και τα s-500 και εμεις ακομα δεν ξερουμε που να βαλουμε και πως να ενεργοποιησουμε τα s-300.

Anestis Zioulis είπε...

Αν χάσεις το μέτρο και την αυτονομία σου φτάνεις να συζητάς για τα αυτονόητα.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ;ΥΠΑΡΧΕΙ; Η ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟΝ ΚΑΡΑΒΑΝΑΔΩΝ ΚΛΠ.

Ανώνυμος είπε...

οταν βουλευτες και στρατηγοι ειναι ολοι μασονοι τι περιμενατε????

αλιχτανε τα σκυλια αλλα η ιστορια θα τους εκδικηθει...

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΤΕ ΡΕ ΟΙ S300 ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!! ΨΑΞΤΕ ΤΟ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΙΑ ΣΑΣ...