Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Oι Μπούρδες που Γράφουν τα Ελληνικά ΜΜΕ..... - video



Νορβηγός τρομοκράτης δεν ήταν ακροδεξιός..Ήταν μέλος της Εβραϊκής αντιμουσουλμανικής κίνησης και Μασόνος..

Σ.Α: Τα εβραιοκρατούμενα ΜΜΕ παρουσιάζουν τον στυγερό δολοφόνο σαν "ακροδεξιό" και "Χριστιανό" με σκοπό να αμαυρώσουν το κίνημα ενάντια στην πολυπολιτισμικότητα στην Ευρώπη που προωθούν οι Εβραίοι Διεθνείς Τραπεζίτες και Παγκοσμιοποιητές και να ανακόψουν την οργή του κόσμου για τα εγκλήματα των αλλοδαπών. Μην ξεχνάμε ότι πριν λίγους μήνες η Νορβηγική αστυνομία δημοσίευσε στοιχεία που αποδείκνυαν ότι οι βιασμοί και τα "βαριά" εγκλήματα στην Νορβηγία διαπράττονται ΜΟΝΟ απο αλλοδαπούς.
Επιπλέον προωθούν την σύγκρουση Χριστιανών και Μουσουλμάνων στην Ευρώπη μέσα απο αντιισλαμικές οργανώσης όπως αυτή που.....

ανήκε ο "Νορβηγός" τρομοκράτης!

Αυτός που τα ελληνικά ΜΜΕ παρουσιάζουν σαν ακροδεξιό τρομοκράτη,ήταν μέλος του Εβραϊκού αντιμουσουλμανικού κινήματος της Ευρώπης και Μασόνος..
Εδώ θα δείτε ποιο ακριβώς ήταν το προφίλ του και όχι τις μπούρδες που γράφουν τα Ελληνικά ΜΜΕ....ΕΔΩ




antipliroforisi

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

DOLCE CABANA είπε...

Οι αναφορές στην Ελλάδα από τον Νορβηγό παρανο'ι'κό, εκτελεστή, και λαμόγιο - ρομπότ των σιωνιστών!!!
Στις 1518 σελίδες του “μανιφέστου” του Άντερς Μπέρινγκ Μπρέϊβικ περιέχονται πολλές και διάφορες αναφορές στην σύγχρονη και στην αρχαία Ελλάδα. Αναφέρεται στον Θουκιδίδη και στην Μικρασιατική Καταστροφή που την χαρακτηρίζει "γενοκτονία σε βάρος των Ελλήνων". Για την σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα γράφει διάφορα, όπως:
-”Μόνο αν το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ελλάδα και η Ελβετία και οι σκανδιναβικές χώρες αφαιρέσουν τον σταυρό από τις σημαίες τους, οι μουσουλμάνοι θα αισθανθούν ότι δεν θα γίνονται εις βάρος τους διακρίσεις”.
- ”Το 2030 στην Ελλάδα οι μουσουλμάνοι θα αποτελούν το 8% του πληθυσμού και το 2070 το 32”.
- Τα ελληνικά κόμματα ευθύνονται για την ανεξέλεγκτη είσοδο λαθρομεταναστών. Κάνει ένα διαχωρισμό μεταξύ τους,αναφέροντας ότι η ΝΔ είναι “υπό παρακολούθηση” γι΄ αυτό το ζήτημα. Όλα τα υπόλοιπα είναι “υπό κατηγορία προδοσίας”.
- Σύμφωνα με τον "κατάλογο προδοτών κατηγορίας Α και Β στην Δυτική Ευρώπη", που περιλαμβάνεται στο μανιφέστο του "η Ελλάδα είναι στην 16η θέση με 11.312 περιπτώσεις αντιευρωπαϊκής προδοτικής συμπεριφοράς".
- Κάνει αναφορές σε "στρατιωτική εκστρατεία που θα ξεκινήσει κατά της Τουρκίας με στόχο την απελευθέρωση της Ελληνικής Δυτικής Ανατολίας,τη Βόρεια Κύπρο και την Αρμενική Ανατολική Νατολία".
- Οι ΗΠΑ "θα χρησιμοποιήσουν απειλές και ίσως θα προσπαθήσουν να υπερασπιστούν στρατιωτικά την Τουρκία, το Κόσσοβο, τη Βοσνία Ερζαγοβίνη, τον Λίβανο και τη Συρία".

ΒΑΣΙΚΗ ΠΗΓΗ defencenet

Ανώνυμος είπε...

Αρχιεβραίος του κερατά είναι

http://blog.balder.org/?p=1241

Ανώνυμος είπε...

οχι και αρχιεβραιος.Φασιστας και ρατσιστης οπως λενε και οι "δημοκρατες" Κουλογλου και Κωνσταντινου(ΑΝΤΑΡ-CIA).Απο εδω κai περα να αγαπαμε τους "μεταναστες αδελφους μας".Τωρα αν ξερουν οι Ρωσσοι ποιος κρυβεται πισω απο τον λατρη του (εβραιο)Τσωρτσιλ και δεν το ξερουν οι "δημοκρατες αντιρατσιστες,αντιφασιστες" αυτο ειναι αλλο θεμα.Γιατι να το ψαξουν αραγε;για να ανακαλυψουν τα αφεντικα τους;

Ανώνυμος είπε...

Είναι δυνατόν εθνικιστής και να σκοτώνει τους συμπατριώτες του;Μάλλον οι δημοσιοκάφροι έχουν μπερδέψει τη π..τσα με τη βούρτσα!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΜΕ ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ . ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΩΣ .....ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ !!!!
Ο ΣΚΟΠΟΣ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΤΗΚΑΝ ΤΟ 1989 ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ !!!!! Η ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΔΙΦΗΜΙΣΕΙΣ !!!!!! Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ !! ΤΥΧΑΙΟ ????

Ανώνυμος είπε...

Μα ρε παιδιά κι εγώ που μιλάω με διάφορους όλοι μου λένε οτι δεν βλέπουν τηλεόραση. Πώς βγαίνουν αυτές οι τηλεθεάσεις που λένε? Βγάζουν τα τούρκικα με τρελά νουμερα. Μέχρι και η πιό ηλίθια νοικοκυρά έχει καταλάβει τί γίνεται.

Ανώνυμος είπε...

Άντε γεια ρε φασιστάκια. Φασίστας ήταν για αυτό και δολοφόνησε με το έτσι θέλω όσους θεωρούσε προδότες. Τα φληναφήματα σας να τα πείτε αλλού.

Ανώνυμος είπε...

Βρε δεν γαμιέστε αναρχοάπλυτοι που θα κάνετε και σχόλια εδώ μέσα ούστ ρε. Πάλι καλά που υπάρχει και αυτός ο Σιωνιστής να δώσει την αρχή κάτι είναι και αυτό. Γαμώ το Ισλάμ σας γι' αυτό πολέμησαν οι παππούδες μας να απελευθερωθούμε απο τους Μογγόλους Ισλαμιστές το ξεχάσατε και τώρα θέλουν να τους κάνουμε και τέμενος τα αρχίδια μου τα δυο θα πάρουν. Όσο για το βιντεάκι που έφτιαξε είναι και γαμώ.

Ανώνυμος είπε...

Οτι και να ναι, ενα ειναι σιγουρο, ο τυπος ειναι ψυχακιας.
1.Παντως βγηκε ενας αρχηγος ακροδεξιας οργανωσης και δηλωσε, οτι ο τυπος ειχε κανει αιτηση για μελος και τον απεριψαν, γιατι οι αντιισλαμιστικες του θεσεις ηταν πολυ ριζοσπαστικες!!! Τον ειχαν κοψει μαλλον, οτι παιζει το ματι του.
2.Και η μασωνικη στοα που ειναι εγγεγραμενο μελος δηλωσε, οτι ειναι απλο μελος χωρις ιδιαιτερη δραστηριοτητα στην οργανωση.
Παντως θα με ενδιεφερε να μαθω, ποτε, απο χρονολογικη σκοπια, εγινε μελος στη στοα και ποτε εκανε αιτηση στην ακροδεξια οργανωση.
3.Επισης στο τοιχο στο φατσοβιβλιο δηλωνε χριστιανος μετα απο σταδιο αγνωστικισμου.

Ανώνυμος είπε...

patridolagnoi xristianoorthodokses poustres kai apogonoi twn vasanistwn tis xountas eiste gia to poutso. Karkino stis oikogeneies sas kai osoi zisete tha sas sfaksoume me ta konservokoutia mas.
Gamw tous xristianous kai tous islamistes mazi kai oles tis thriskeies provata