Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Aύριο το πρωί o κ. Κ. Παπoύλιας, παρέα, μαζί με νεοφιλελεύθερους γιάπηδες, τους…


…Γερουλάνους και Δρούτσηδες του γΑΠ, μικρά παιδιά τότε υπέφεραν από τις διώξεις της χούντας οι οικογένειές τους. Έτσι δεν πειράζει που δεν θα έλθουν αντιστασιακοί, εξαιρουμένων των αντιστασιακών Μητσοτάκη και Καρατζαφέρη. Περικυκλωμένος από δεκάδες διμοιρίες των ΜΑΤ, ώστε να μην προσεγγίσουν οι πολίτες, οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι των 297 ευρώ, θα γιορτάσει τον ελληνικό θρίαμβο!
Άραγε έχει συναίσθηση της πραγματικότητας;
Κ.Α.
* Κύριε πρόεδρε, μιας και συμμετέχεις κι εσύ στη λιτότητα -μόνο αναψυκτικά στην αποψινή φιέστα- δεν ζητάς φιλοξενία για τις διακοπές σου από κάποιο υπουργό στο φτωχικό του;
Ξέρεις υπάρχουν υπουργοί με εξοχικά που διαθέτουν με υδατοσυλλέκτες! Άσε που τώρα που δεν υπάρχει σκάνδαλο siemens, μπορεί να συνεισφέρει κάτι για την πατρίδα και ο αξιότιμος κ. Χριστοφοράκος...
Πηγη 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

A ΡΕ ΝΟΡΒΗΓΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

Παπουλιας και πράσσειν αλογα!
Ο ανθρωπος ειναι αλλος ενας βολεψάκιας, θρασυδειλος μασόνος και προδοτης του εθνους μας. Μάλλον θα προτιμουσε να εχει τον Στραους Καν για προσκεκλημενο. Εχουν πολλά κοινα να συζητησουν.

EVAGGELOS SIACHALOS είπε...

οι μασκες εχουν πεσει προ πολλου...
και του παπου-λια επισης...
ολοι πλεον γνωριζουν...
το ζητουμενο ειναι...
ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΟΥΝ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

O ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΠ, ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΟΥΣΙΑ.
ΑΝ ΔΕΝ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ. ΟΜΩΣ ΩΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΥΠΟΤΕΛΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΣΤΟΑΣ, ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ, ΖΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΛΑΚΕ ΠΕΣΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΤΩΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑΣ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΣ ΣΚΑΤΟΓΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.