Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Kατά τρεις βαθμίδες, σε CA από CAA1


Η Moody’s υποβάθμισε την ΕλλάδαΞαναχτύπησε η Moody's, η οποία υποβάθμισε την πιστοληπτική αξιολόγηση της Ελλάδας κατά τρεις βαθμίδες από CAA1 σε CA.

Ο διεθνής οίκος με τη νέα υποβάθμιση έθεσε σε καθεστώς «περιορισμένης χρεοκοπίας», εκτιμώντας ότι η χώρα δεν θα είναι σε θέση να καταβάλει στο ακέραιο τις υποχρεώσεις της απέναντι στους ιδιώτες πιστωτές...


Σε ανακοίνωσή του ο οίκος Moody's εξηγεί ότι η αναγγελία ενός δεύτερου σχεδίου διάσωσης και η ανταλλαγή παλαιοτέρων ελληνικών ομολόγων με νέα που το συνοδεύει, «σημαίνει ότι οι ιδιώτες πιστωτές θα έχουν απώλειες».
πηγη

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν πατε να λετε εσεις αλλα 5οο δις να δωσετε εμεις και τα περνουμε και τα τρωμε!!!! Εσεις δεν προκειται να παρετε σενς!!χαχαχαχαχαχα..ΔΕΝ ΝΙΚΙΟΥΝΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΝΙΚΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ,Η ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΚΟΥΡΑΔΕΣ, ΜΠΟΥΧΕΣΕΣ,ΜΑΜΑΚΗΔΕΣ?? ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΕΙΝΑΙ. ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΣΑ Σ' ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΟΥ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΩ Η ΣΗΜΑΙΑ, ΚΑΤΩ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ, ΚΑΤΩ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ,ΚΛΠ??