Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Στην Ελλάδα το βακτήριο του τρόμου E.coli σε κιμά των LIDL



Στέλιος Μπαμιατζής.
Από τη Γερμανία εντοπίστηκαν και ευτυχώς δεν διοχετεύθηκαν στην αγορά, κατεψυγμένα προϊόντα κρέατος, μολυσμένα με το παθογόνο βακτήριο E. coli O157. 
Τα προϊόντα εντοπίστηκαν από ελέγχους του ΕΦΕΤ στη Βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα από την Περιφερειακή Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
Πρόκειται για..... κατεψυγμένο προϊόν κιμά από βοδινό κρέας και κατεψυγμένα πικάντικα σουτζουκάκια από βοδινό κρέας, τα οποία διακινούνται από την εταιρείαLIDL.


Ο Ε.Φ.Ε.Τ. απαίτησε την άμεση ανάκληση και απόσυρση του συνόλου των συγκεκριμένων προϊόντων από την ελληνική αγορά και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.
Παράλληλα καλούνται οι καταναλωτές που έχουν ήδη προμηθευτεί τα προϊόντα αυτά να μην τα καταναλώσουν.
"Οι καταναλωτές δεν πρέπει να ανησυχούν, γιατί όλο αυτό δείχνει πόσο καλά αντανακλαστικά έχει ο ΕΦΕΤ, καθώς κατά τη διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων και σε συνεργασία με το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, που έκανε την ανάλυση, εντοπίστηκε η μολυσμένη παρτίδα και ζητήθηκε η άμεση απόσυρσή της", τόνισε ο πρόεδρος του ΕΦΕΤ.
Συγκεκριμένα πρόκειται για:
Kατεψυγμένο προϊόν κιμά από βοδινό κρέας, σε κλειστή συσκευασία των 500 g (2 Χ 250 g), με την εμπορική επωνυμία "Marvest", που διακινήθηκε από τη γερμανική επιχείρηση "Griechenland Rind, Vion Hilden GmbH" στην ελληνική εταιρεία "LIDL Hellas & ΣΙΑ Ο.Ε.".
Το εν λόγω προϊόν έχει αριθμό παρτίδας L91185010 και ημερομηνία λήξης 6-11-2011, και κατεψυγμένα πικάντικα σουτζουκάκια από βοδινό κρέας, σε κλειστή συσκευασία των 1000 gr, με την εμπορική επωνυμία "Marvest", που διακινήθηκε από τη γερμανική επιχείρηση "Vion Convenience GmbH" στην ελληνική εταιρεία "LIDL Hellas & ΣΙΑ Ο.Ε.".
Τέλος, έχει αριθμό παρτίδας L1 102 BT και ημερομηνία λήξης 8-11-2011.

Πηγή http://news247.gr

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΔΙΚΗ ΖΩΟΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙΔΕΣ Α-ΛΟΓΑ ΔΙΠΟΔΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΣΑΛΑΜΟΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ!!!
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ ΣΑΣ!!
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ
ΛΕΥΚΟ ΧΑΠΙ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ
Η
ΜΑΥΡΟ ΧΑΠΙ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΤΗΣ ΥΠΟΔΟΥΛΟΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΙΩΝΙΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ...

ΔΙΑΛΕΞΕ.......
ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟ-ΛΟΓΙΑΣ
ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗ-ΤΗΣ ΓΗΣ.....????

ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΔΗ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΑ ΒΟΥΝΑ...
ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΑΖΗΤΑΤΕ ΜΕ ΤΟ "ΕΞΥΠΝΟ ΧΑΧΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ" ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΔΙΑΒΗΤΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΙΑΣ
ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟΥ!!!
ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ......
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ "ΞΥΣΕΤΕ" ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ....
Η ΔΥΝΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΟΥΦΑΕΙ ΤΟΥΣ ΑΣΥΜΑΝΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΚΑΘΑΡΤΟΥΣ ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΧΟ
ΤΟΝ ΑΜΝΟ ΑΡΑΘΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ...

ΝΙΚΟ-ΛΑΟΣ ΑΓΓΕΛΟΥ
ΕΛΛΗΝ!!!

Ανώνυμος είπε...

επιτηδες το κανουν γιατι ολο το χρημα παει στα lidl μην ψαρονεται

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟ ΧΡΗΜΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΤΥΠΟΜΕΝΗ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ??
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΥΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΚΑΘΩΣ ΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΓΑΙΑ-ΑΓΙΑ
ΑΝΤΕ ΨΩΝΙΣΤΕ ΨΩΝΙΑ ΑΠΟ ΑΛΟΥ ΚΟΡΟΙΔΑ.......

Ανώνυμος είπε...

Εγω περνουσα εξω απο τα lidl της πολης μου και εβλεπα πολλους με γεματα τα καροτσακια..Ποσα κιλα μαλακας πρεπει να ειναι καποιος για να συνεχιζει να αγοραζει απο εκει??