Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Βελόπουλος: Έλληνες υπουργοί αγόρασαν cds έχω λίστα με ονόματα


anti-ntp: Δεν μας τα λέτε και εμάς κύριε Βελόπουλε να τα μάθουμε ή απαγορεύεται;

Στα χνάρια  Πάνου Καμένου και ο Βουλευτής Κυριάκος Βελοπουλος, καταγγέλλει Έλληνες υπουργούς, ως ύποπτους για την αγορά cds. Αναφέροντας την ig partners (όπως είχε κάνει Πάνος Καμμένος και τότε όλοι τον αποκαλούσαν συνομοσιολόγο) ως επίσης ύποπτη για τον ρόλο που κατέχει στο Ελληνικό παρασκήνιο, αναρωτήθηκε αν είναι μεμπτό και ηθικό, σύμβουλοι και συνεργάτες του πρωθυπουργού να είναι πρώην υπάλληλοι των κερδοσκόπων που πρωταγωνιστούν στην σημερινή χρεωκοπία της Ελλάδας. "Η  Golman sacks εμφυτεύει υπουργούς...
στην κυβέρνηση" ανέφερε συγκεκριμένα αλλά και ότι "υπάρχουν πολλά λόμπι στην Ελλάδα, ένα από αυτά είναι το κολέγιο αθηνών"
anti-ntp.blogspot.com

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

AYTA ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ ,ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΤΟΤΕ ΨΗΦΙΖΕΣ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 1 ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΖΟΓΑΔΟΡΟΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.ΦΥΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΚΕΦΑΤΗ ΓΥΡΙΖΕΙ ΑΠ ΤΟΥ ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΥ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ .
ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΩΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΣΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΡΩΝ,ΕΙΤΕ ΖΗΤΙΑΝΕΥΟΝΥΑΣ ΨΕΥΔΟΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ.ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΤΕ ΠΕΤΑΞΕΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΠΡΙΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΟΤΣΙΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΑΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΑς ΕΚΟΨΑΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΑΠΛΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΝΑΣΕΤΓΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΑΛΛΑ ΑΔΕΡΦΗΣΤΙΚΑ

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΟΛΟΟΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΜΠΛΟΚ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑ
ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ.
ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΠΑΡΑΠΟΜΠΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ.ΣΤΗΝ ΦΒΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΣ ΧΙΤΛΕΡ ΜΕ ΜΟΥΣΤΑΚΙ ΚΑΙ ΕΜΒΛΗΜΑΤΑ

Ανώνυμος είπε...

Τι το λες και δεν το κάνεις ρε καραγκιόζη;
Όταν έχεις κάτι να το λές και όχι να το πουλάς στην εκπομπή σου.
Κατά τα άλλα ξέρεις να ψηφίζεις μνημόνιο, το λες και δεν ντρέπεσαι.

Ανώνυμος είπε...

Δεν απέχεις κι εσύ από τις ευθύνες των ΠΑΣΟΚων και ΝΔτών, μνημόνιο ψήφισες, το ξεπούλημα και την υποταγή της χώρας, την πρώχευση του λαού και το κλείσιμο των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.
Όλο λόγια και ότι δεν ευθύνεστε εσεις του ΛΑΟΣ επειδή δεν έχετε κυβερνήσει. Λάθος,ευθύνεστε και παραευθύνεστε και μάλιστα πολύ, κι εσείς είστε προδότες.

Ανώνυμος είπε...

Κι εγώ αδυνατώ να κατανοήσω αυτή τη σχιζοφρένεια του Βελόπουλου μεταξύ λόγου και πράξης. Και εν πάσει περιπτώσει δεν τον στείλαμε στη Βουλή για να κάνει το δημοσιογράφο ή τον πωλητή, αλλά το Βουλευτή. Τα στοιχεία που λέει έπρεπε ήδη να τα έχει δώσει σε εισαγγελέα, όχι να τα "πουλάει"! Θα μας τρελάνει. Στο τέλος απ' το πολύ "ξεστράβωμα" που προσπαθεί να μας κάνει τον βλέπω να τρώει πρώτος το ξύλο!

Ανώνυμος είπε...

Thn evlepa thn sygekrimenh ekpompi kai kophke xafnika..diafhmiseis xwris enw milousan kai meta evalan allh ekmpomph lifetyle.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΠΕΙ ΒΕΛΟΠΟΥΛΕ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΑ ΚΩΛΟΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΟΤΑ....ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΟΝΟΜΑΤΑ,ΑΛΛΙΩΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.....