Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Στη μάχη ενάντια στους "Αγανακτισμένους"


Νέα "όπλα" ενάντια στους "Αγανακτισμένους" ετοιμάζεται να χρησιμοποιήσει η αστυνομία για να αντιμετωπίσει το οργισμένο πλήθος. Χειροβομβίδες από καουτσούκ, ειδικά όπλα paint ball και το βαρύ πυροβολικό της αστυνομίας, το ειδικό όχημα Αίας (Vids)

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, γνωρίζοντας ότι το φετινό φθινόπωρο θα...
είναι ιδιαίτερα θερμό λόγω των κινητοποιήσεων, με δυναμική επιστροφή ακόμα περισσότερων "Αγανακτισμένων" στην Πλατεία Συντάγματος, οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ ετοιμάζουν τις κινήσεις τους ώστε να αποφύγουν επανάληψη των άγριων σκηνικών που είδαμε στις 29 Ιουνίου με την αλόγιστη χρήση χημικών.


Συγκέντρωση 29 Ιουνίου by News247

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, αν και ακόμα οι εισηγήσεις είναι αντικρουόμενες και κανείς δεν ξέρει τελικά ποια τακτική θα επιλεγεί και με ποια μέσα, το σίγουρο ότι θα δούμε στους δρόμους της Αθήνας, τον Αίαντα, το ειδικό όχημα εκτόξευσης νερού με πίεση, ενώ θα αγοραστεί και νέο τείχος από πλεξιγκλάς για το μπλοκάρισμα των διαδηλωτών.

Μάλιστα θα γίνει προσπάθεια μείωσης της χρήσης χημικών και ασφυξιογόνων ουσίων.

Ένταση στο Σύνταγμα by News247

Πηγη

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδη θα γινει της Αργεντινης;

Ανώνυμος είπε...

και λιγα λες!!!

Ανώνυμος είπε...

οχι ρε πατριωτη.... η κηδεια του ΓΑΠ θα γινει..... και αντι για μνιμονιο μνημοσυνο θα ειναι... για τους 300 και οχι μονο....

Ανώνυμος είπε...

Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΤΗΣ ΓΑ.ΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ ΚΑΙ ΑΔΕΡΦΕΣ «ΤΑΤΑ»

http://www.youtube.com/watch?v=jYil6Naa1Ec&feature=player_embedded#at=591

ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ

Ανώνυμος είπε...

Ωραια ριξτε νερο να δροσιστουμε και λιγο...

Ανώνυμος είπε...

Bring it on!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΠΟΥΤΣΗ, ΚΑΝΕΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ , ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ, ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ . ΡΙΞΤΕ ΑΤΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΤΙ ΠΛΕΞΙΓΚΛΑΣ ΚΑΙ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΤΡΙΧΕΣ. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑ ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΑΠΟ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΟΤΙ, ΣΑΝ ΚΑΠΝΙΣΕΙ. ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ???

Ανώνυμος είπε...

οσες και αν χτιζουν φυλακες και αν ο κλοιος στενευει, ο νους μας ειναι αληταριο και ολο θα δραπετευει!!!!