Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Δεν αναγνωρίζουμε την χούντα που εκτελεί εντολές των αφεντικών της και δεν είναι νόμιμο ότι αυτή νομοθετεί


για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα τους
H χούντα που κάνει πως κυβερνά την χώρα δεν έχει καμιά απολύτως πολιτική νομιμοποίηση..
Κινείται εκτός συντάγματος και ως εκ τούτου δεν έχουμε καμία υποχρέωση να σεβόμαστε ότι αυτή νομοθετεί παράνομα και αντισυνταγματικά.

Πρέπει να την χτυπήσουμε παντού να αποδιαρθρώσουμε την λειτουργία της σκεπτόμενοι τρόπους δράσης που θα μπορούσαν να την κάνουν να λυγήσει.


Ολοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά πρέπει να χτυπήσουμε την κατοχική κυβέρνηση. Μπορούμε ως απλοί πολίτες να σαμποτάρουμε κάθε λειτουργία της και να την εξαναγκάσουμε σε παραίτηση.
Παντού στους τόπους δουλειάς των δημοσίων οργανισμών, στην οικονομία σηκώνοντας της καταθέσεις μας από τις τράπεζες και προπαντός εκεί που πονά περισσότερο δεν πληρώνουμε τίποτα έκτακτο από τα νέα φορολογικά μέτρα, είναι όλα παράνομα και αντισυνταγματικά.


Ας τους κάνουμε την ζωή πολύ δύσκολη όπως αυτοί λεηλάτησαν την δική μας ζωή.
Σκεφτείτε τρόπους δράσης και θέστε τους σε εφαρμογή μην περιμένετε να φύγουν μόνοι τους, είναι μια εγκληματική οργάνωση και θα πάνε όλοι σφιχταγκαλιασμένοι μέχρι το τέλος, κανείς τους πλέον δεν θα τολμήσει να διαχωρίσει την θέση του, γιατί ξέρουν πολύ καλά τι τους περιμένει μόλις χάσουν την εξουσία, τους ενώνει το έγκλημα και το ξέρουν .
Πηγη

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα αρχίδια μας θα κάνουμε
Αν ήταν κάτι να γίνει, αντί να μας λέτε μαλακίες θάχατε ήδη ανατινάξει την βουλή πχ

Ανώνυμος είπε...

αφού καταπατάνε το σύνταγμα που είναι ο στρατός που ορκίστηκε να υπερασπίζετε πρώτα το σύνταγμα και μετά τους νόμους του κράτους ?

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ...

Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΗΓΕΣΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΘΗΚΟΛΟΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΑ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ...

http://isxys.blogspot.com/2011/06/blog-post_8500.html

Ανώνυμος είπε...

i alithia einai oti hathka eukairies o laos na kanei ntou stin vuli.tha eihe lythei to zitima tora.