Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Για πάρτη μας..


Στο ίδιο μήκος κύμματος και ο κύρτσος.. "Πρέπει να γίνουν απολύσεις, πρέπει να μικρύνει ο δημόσιος τομέας" ΡΕ Κύρτσο γύφτουλα... για τα 600 δις στην Ελβετία θα μας πεις τίποτα; Η επειδή στις εφημερίδες σου έχεις διαφημίσεις από τους τραπεζίτες δεν έχεις άποψη για αυτό; Χορτάσαμε απο πατερίτσες τις κυβέρνησης.


Γιαούρτι...

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πόσες φορές εχετε παει σε δημοσια υπηρεσια και παρατηρήτε άργόσχολους σε καρεκλες και αναρωτάσθε τι σκατα κανουν αυτοι και παίρνουν μισθο;Ειναι τα γνωστα πρωτοπαλίκαρα-κωλογλύφτες-κομματόσκυλα του κάθε φορεα.Για τις συμβάσεις να μη μιλήσω και τις έκτακτες "επιτροπές" και τα εκτος εδρας και τα οδοιπορικά κτλ κτλ!Εννοειτε να γινουν απολυσεις να ξεβρωμισει ο τοπος από το δημοσιο και περαν του φως-νερο να μην υπάρχει δημοσιο.Τελος ο δημοσιος υπάλληλος είναι ο πλέον σκατιας του κράτους πως να το κάνουμε;Δρόμο όλοι να βρείτε αληθινοι δουλεια όπως όλοι οι νεοι που εχουν φάει τα σκατα σας κομματοσκυλα!!!!

ANTI-NEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. είπε...

Αυτό δεν είναι θέμα απολύσεων αλλά σωστής οργάνωσης δομής και λειτουργίας των δημοσίων υπηρεσιών.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΣΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΤΣΟ ! ΡΕ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ! ΟΤΑΝ ΤΡΑΚΑΡΕΣ ΜΕΤΩΠΙΚΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ? ΑΧΑΡΙΣΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ !

Ανώνυμος είπε...

οι δημοσιοι υπαλληλοι ειναι πολλοι! οι ελευθεροι επαγγελματιεσ πρεπει να μπουν ολοι τουσ σε εταιριεσ! επιτελουσ ενασ θεσμοσ που στο εξωτερικο υπαρχει!δηλαδη μονο να σε γδερνουν και να το παιζουν οτι καλα κανουν γιατη δουλευουν ρε ουστ και αυτοι μαζη με τουσ δημοσιουσ υπαλληλουσ και τελοσ οι ιδιωτηκοι υπαληλοι πρεπει να ριξουν τισ απαιτησεισ τουσ για υψηλοτερουσ μισθουσ δηκαιωματα κ.λ.π χαρι στο υψηλο τουσ κοστολογιο δεν γινονται επενδυσεισ ψστην ελλαδα ασ ηταν οι μισθοι τουσ σαν τησ αλβανιασ καιθ ασ δουλλευαν σαν αλβανη να δεισ πωσ θα γινωντουσαν επενδησεισ στην κηνα γιαυτο γινονται επονδυσεισ....!παρτε το χαμπαρι περισσοτερο δουλεια και λιγοτερεσ απαιτησεισ!!!!!!!