Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ;


Γράφει ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΣ

Πιστεύουν άραγε εκεί στην ΣΥΓΓΡΟΥ, ότι θα γίνουν πότε κυβέρνηση με την τακτική που ακολουθούν;

Ξεκίνησαν λέγοντας ότι είναι αντιμνημονιακοί αλλά ψήφισαν σωρεία νόμων. Τώρα με το μεσοπρόθεσμο και τον εφαρμοστικό νόμο συνέχισαν τα ίδια.
Δεν ψήφισαν τον μεσοπρόθεσμο αλλά στην ψηφοφορία για τον εφαρμοστικό νόμο τα ίδια κόλπα. Ενώ τον απορρίπτουν, όπως λένε, αρκετά άρθρα τα ψήφισαν, διότι λένε είναι στο πρόγραμμα τους! Ναι έτσι ακριβώς.

Προσωπικά θα σταθώ σε τρεις περιπτώσεις για να δείξω αυτή την τακτική .
· Ψηφίζει το άρθρο 42 για την διευθέτηση του χρόνου εργασίας. Δηλαδή ο εργαζόμενος να δουλεύει όποτε κρίνει ο εργοδότης αντί για 8 ώρες 10 τσάμπα.
· Δεν ψηφίζει το άρθρο 46 για την αναστολή πλειστηριασμών. Θέλει δηλαδή σε μια εποχή, που το εισόδημα του εργαζόμενου μειώνεται δραματικά , αύριο δεν θα ξέρει αν θα έχει δουλειά, να έχει μπροστά του και την κατάσχεση του σπιτιού του το οποίο εξοφλεί με χίλιες δυσκολίες; Αυτό θέλει;
· Αλλά η μεγάλη επιτυχία της είναι η ψήφιση του άρθρου 45 που θεσπίζει καπνιστού τέλους, για ΚΑΖΙΝΑ , ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ. Ναι φίλοι μου αυτό ψήφισε. Το κάπνισμα σε αυτούς τους χώρους!! Είναι στο πρόγραμμα της αυτό το μέτρο;

Αυτή είναι η τακτική της. Και το ωραίο είναι ότι με αυτή την αλλοπρόσαλλη τακτική θέλει να βγάλει την χώρα από την δίνη που την έχει ρίξει το ΠΑΣΟΚ.!
Δυστυχώς κύριοι στην Συγγρού με αυτή την τακτική δεν γίνεστε πιστευτοί. Αν δεν γίνεται σοβαρό κόμμα ,με θέσεις υπέρ του έλληνα και όχι με θέσεις ήξεις αφίξεις, μην ελπίζεται σε τίποτα!
Ο κόσμος διαβάζει, ακούει, βλέπει και σας κρίνει. Και σας κρίνει θα έλεγα αυστηρά. Διότι τι άλλο είναι το 21% που παίρνετε παρά τα εγκλήματα που έχει κάνει το ΠΑΣΟΚ;
Και ένα τελευταίο. Αν συνεχίσετε έτσι θα πάτε ακόμη πιο κάτω.

Υ.Γ. Τελικά μήπως είστε παιδική χαρά;
Πηγη 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΝΔ ΕΔΩ ΚΑΙ 60 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΕ ΛΕΡΩΜΕΝΗ ΤΗΝ ΦΩΛΙΑ ΤΗΣ.ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΔΙΚΚΟΜΑΤΙΣΜΟ

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΜΕ ΠΑΤΑΓΩΔΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΦΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΑΛΛΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ.