Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Βρετανία: Αναγνώρισε τους εξεγερμένους της Λιβύης ως νόμιμη κυβέρνηση


Ως νόμιμη κυβέρνηση της Λιβύης αναγνώρισε επισήμως η βρετανική κυβέρνηση το Εθνικό
Μεταβατικό Συμβούλιο των εξεγερθέντων κατά του καθεστώτος Καντάφι.




Σε συνέντευξη Τύπου στο Λονδίνο, ο υπουργός Εξωτερικών Γουίλιαμ Χέιγκ προσκάλεσε τα στελέχη του λιβυκού Μεταβατικού Συμβουλίου να εγκατασταθούν στην πρεσβεία της χώρας τους στη βρετανική πρωτεύουσα.



Είχε προηγηθεί η ανακοίνωση απέλασης των Λίβυων διπλωματών που έχουν απομείνει στη πρεσβεία της κυβέρνησης Καντάφι στο κεντρικό Λονδίνο. Η απόφαση ελήφθη μετά την επίθεση στην κατοικία του Βρετανού πρέσβη στην Τρίπολη.
Πηγη 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ε, καλά τωρα τα μασονακια της αγγλιας τι αλλο κανουν παρα προβοκάτσια. Συνεχως υπονομευουν ολους τους ηγετες που υπερασπιζονται την χώρα τους.

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω πως το ζητούμενο είναι η αναβάθμηση της βορείου και της υπόλοιπης Αφρικής, καθότι αναδυόμενη οικονομία και ήπειρος πλούσια σε υπέργειους και υπόγειους πόρους.

Θα πρέπει αυτοί οι άνθρωποι να αποκτήσουν οργανωμένα ευνομούμενα κράτη, να αφήσουν τις γυναίκες τους ελεύθερες με ίσα δικαιώματα
να έχουν εργασία, να βάφουν τα νύχια τους και τα μαλλιά τους, να πηγαίνουν τα παιδία τους στο σχολείο κλπ κλπ ...

Με το γίνει αυτό και να μετατραπούν άπαντες σε μορφωμένους καλούς καταναλωτές θα ανασάνει και η παγκόσμια αγορά που θα έχει όφελος για όλους νομίζω.

Άμα απλά τους βαράνε χωρίς να τους φέρνουν στην τρέχουσα χρονολογία δεν είναι χρήσιμο σε κανένα παραμόνο στην βιομηχανία όπλων και των γνωστών - άγνωστων διεθνών τρομοκρατών ....

Οι αφρικανοί και το Ισλάμ χρηματοδοτήθηκαν για να σοκάρουν και να απειλήσουν την κόρη του Δία.

Εφόσον οι χρηματοδότες τους είναι γνωστοί θα πρέπει να εφαρμοστούν και τα κατάληλα αντίμετρα.