Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Κόντρα Καμίνη- Αγανακτισμένων... για το Σύνταγμα


Στις θέσεις τους ήταν και χθες Πέμπτη, για 44η ημέρα, οι «Αγανακτισμένοι» μπροστά από τη Βουλήφωνάζοντας συνθήματα κατά της λιτότητας, του μεσοπρόθεσμου και της οικονομικής πολιτικής.
Στη συνέλευση της πλατείας διοργανώθηκε η «2η ημέρα Λαϊκής Διαβούλευσης» με θέμα την άμεση δημοκρατία. Ως ομιλητές συμμετείχαν συγγραφείς, δημοσιογράφοι, καθηγητές και μέλη συλλογικοτητών.


Οι «Αγανακτισμένοι», έπειτα από ενάμιση μήνα συγκεντρώσεων και διαμαρτυριών, αναμένεται να αποφασίσουν το Σαββατοκύριακο τη στάση που θα κρατήσουν από εδώ και πέρα.


Στο μεταξύ, πρωτοβουλία ώστε να σταματήσει η κατάληψη του δημόσιου χώρου στην πλατεια Συντάγματος και να αποκατασταθεί η εύρυθμη λειτουργία της, αναλαμβάνει ο Δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης.

Σε δηλώσεις του, το πρωί, στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, ανάφερε ότι σήμερα το απόγευμα θα έχει σύσκεψη για το θέμα με τους εκπροσώπους του εμπορικού κόσμου, των επιμελητηρίων και του Εργατικού Κέντρου της Αθήνας.

Σημειώνεται ότι εκπρόσωποι των «Αγανακτισμένων» θα συμμετάσχουν στη συνάντηση με τους επικεφαλής του εμπορικού κόσμου, των επιμελητηρίων και του Εργατικού Κέντρου της Αθήνας, που θα έχει το απόγευμα ο δήμαρχος Αθηναίων, παρόντος και του περιφερειάρχη Αττικής, Γιάννη Σγουρού. Ένα από τα θέματα, που θα τεθούν επί τάπητος, είναι και αυτό της σταδιακής απομάκρυνσης των σκηνών από την κεντρική πλατεία της πόλης. 

Ποικίλα σχόλια προκάλεσαν άλλωστε και οι αναφορές του υπουργού Δικαιοσύνης Μ.Παπαϊωάννου και η έκκλησή του στο Δήμο Αθηναίων να «αναλάβει πρωτοβουλίες»: «Άλλο η ειρηνική διαδήλωση και άλλο τα τσαντίρια που έχουν στηθεί στο Σύνταγμα, και σήμερα πεθαίνει μια πόλη».

«Δεν μπορεί η Αθήνα να είναι σήμερα εικόνα σε όλον τον κόσμο, δεν είναι η Ελλάδα χώρα τρίτου κόσμου, ούτε της Λατινικής Αμερικής» ανέφερε ο υπουργός, λέγοντας: «Έχουμε ανηφόρες, ο κάθε άνθρωπος σηκώνει το βάρος του, η κάθε οικογένεια. Αλίμονο, δεν έχουμε δικαίωμα να δίνουμε αυτήν την εικόνα στον έξω κόσμο».
Πηγη

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ – Χρυσή Αυγή ΤΩΡΑ!

Αναρτήθηκε από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Ιουλίου 8, 2011

Σου υποσχέθηκαν ευημερία και και μια «ισχυρή» Ελλάδα όμως σου είπαν ψέμματα… Έκαναν τους Έλληνες να χάσουν την αξιοπρέπειά τους, η πλουτοκρατία και τα golden boys κατέκλεψαν τον μόχθο του λαού μας, στρατιές ανέργων και “part time” εργαζομένων. Έφτασαν να ανακοινώσουν εκπτωτικά ΚΟΥΠΟΝΙΑ για τους ανέργους! ΑΥΡΙΟ ΤΙ; ΘΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΣΥΣΣΙΤΙΑ; Σου είπαν πως θα ζεις ελεύθερος και ασφαλής, πως το κράτος υπηρετεί και προστατεύει τον Έλληνα πολίτη. Όμως σου είπαν ψέμματα… Στις μεγάλες πόλεις κυριαρχεί ο φόβος από την ανεξέλεγκτη εκληματικότητα με τα ναρκωτικά που σκορπίζουν τον θάνατο στα νέα παιδιά, την τρομοκρατία της αριστεράς και την γκετοποίηση ολόκληρων περιοχών από την παρουσία εκατομμυρίων λαθρομεταναστών.

Σε έκλεισαν σε μια ψεύτικη γυάλα και σε παραμύθιασαν πως έχουμε «δημοκρατία». Τα κανάλια τους και οι εφημερίδες τους μοιρασμένα σε διεφθαρμένους που είναι ταγμένοι σε ένα σκοπό: ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ!

Είναι οι ίδιοι που στα καλοπληρωμένα ρεπορτάζ τους ξερνάνε χολή και συκοφαντούν με κάθε τρόπο εμάς τους Χρυσαυγίτες. Είναι οι ίδιοι που αποκαλούν τους κουκουλοφόρους… «παιδιά», αφού είναι τα δικά τους παιδιά! Κάθησε και σκέψου λοιπόν… Αν σου λένε συστηματικά ψέματα ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ;

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι εδώ και πίσω της ακολουθούν χιλιάδες Ελλήνων που είναι αποφασισμένοι να βάλουν ένα ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ. Πολεμούν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ γιατί ξέρουν πως είμαστε οι μόνοι που μπορούν να τους συντρίψουν. Πολεμούν τους Εθνικιστές για να χτυπήσουν την Ελλάδα. Έλα κι Εσύ μαζί μας.

MAVGR είπε...

ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ?

ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ !!

Ανώνυμος είπε...

-----------------------------ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ----------------------------
ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 177 ΣΤΟ 14ο ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥ ΑΠ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΙΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΙΩΑΝΝΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΦΟΒΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΟΥΝ ΜΕ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝΤΑΙ ΑΠ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΩΝ 2 ΓΝΩΣΤΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΑΠΟΙΚΙΑ ΩΣΤΕ ΟΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΑΠΟΔΟΚΟΙΜΑΣΙΕΣ ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΣΤΙΓΝΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΟΧΗ.ΟΙ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΟ ΤΟ 2007 ΜΕ ΤΟΥΣ 69 ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ, ΟΙ 4 ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ MARFIN,Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΙΕΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ <> ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ .ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΒΑΣΙΛΕΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΙ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΕΛΠΙΔΑ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΛΙΓΑ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ

Ανώνυμος είπε...

---------------ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ-------------------
Ο ΠΙΟ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 14 ΧΡΟΝΙΑ ΤΙΣ ΖΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ. Η ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΥΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ Η ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΕΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΗ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ 3ΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΛΟΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΥΘΗΣΜΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΣΤΑ 500.000.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΠΟ 6.500.000.000 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ, ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ.ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ Ο ΘΕΟΣ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΙΣ ΓΗΣ ΜΕ ΤΗΝ 6 ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΟΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΝΥΝ

Ανώνυμος είπε...

ψιτ, Καμίνη, ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ !

Ανώνυμος είπε...

7.30
ΕΙΣΑΙ ΧΑΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ...................
ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΦΑΝΤΑΣΙΟΠΛΗΞΙΕΣ ΜΑΣ ΜΑΡΑΝΑΝΕ ΤΩΡΑ....

Ανώνυμος είπε...

Υπόψιν, ανακοινώθηκε η έλευση της Κλίντον στην Ελλάδα στα μέσα Ιουλίου, θα θελήσουν να καθαρίσουν την πλατεία.
ΜΚ

irma είπε...

poia xrysi aygi re koufiokefale 7:19?tous neonazi les?

Ανώνυμος είπε...

Η χρυση αυγη τα λεει πολυ καλα μεχρι το σημείο όμως να ξεχωρίσει την θέση της απο τους Ναζι.Οι Έλληνες δεν ξεχνάνε του Γερμανούς του 40 αλλα και του 2011.
Οταν πείσουν τον Ελληνικο λαο οτι πολεμα για αυτον και οχι για μια νεοναζιστική κοινωνία τοτε θα πανε ψιλά.

irma είπε...

7:30 ton theo ton eftiakse o anthropos.kalinixta

Ανώνυμος είπε...

''ΤΟ ΞΟΔΙ'' ΑΠΟ terror x crew ..ΠΑΛΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΛΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟ.... ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=SvO3MQNxsQg
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ!!!!
ΣΕΒΟΜΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ ΤΗΣ ΓΗΣ!!

ΦΥΛΕΤΙΣΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΤΗς 7.19. ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ ΝΑ ΚΟΛΑΝΕ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ. ΠΑΣ ΜΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ, ΠΑΣ ΜΗ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΒΑΡΒΑΡΟΣ ΚΛΠ. ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΑΘΕΡΟΙ ΣΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΑΣ , ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΥΠΟ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΜΗ ΧΑΛΒΑΔΕΣ, ΚΑΝΑΠΕΔΑΚΗΔΕΣ , ΩΧΑΔΕΡΦΙΣΤΕΣ,

Ανώνυμος είπε...

Αν μπορεί ας απαντήσει η χρυσή αυγη στο 10.12...Μπορει????

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΩΡΓΗ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΚΙΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΣΟΝ...

Ανώνυμος είπε...

ti theli autos o malakas o kaminis?.oi aganaktismenou ton piraxan.to oti gemise i athina kathlogis tsantiria apo gyftous kai xenous?allo auto.auta einai kala.allou eina to thema lisazoun,den theloun antidrasi.elpizo na min endosoun oi aganaktismeni.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΑΜΙΝΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΡΕ ΦΩΝΟΥΛΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΕΙ ΑΘΗΝΑΙΩΝ...ΕΛΑ ΜΟΥΝΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ