Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Ο Σόρος αποχωρεί από τις αγορές! Τί συμβαίνει;




Τίτλοι τέλους φαίνεται πως μπαίνουν στην πολυετή καριέρα του Τζορτζ Σόρος στον κλάδο των hedge funds καθώς, σύμφωνα με το Bloomberg, ο μεγαλοεπενδυτής επιστρέφει τα χρήματά του στους επενδυτές.
Όπως αναφέρει το πρακτορείο επικαλούμενο δύο....
άτομα με γνώση του θέματος, ο 81χρονος Σόρος θα επιστρέψει όλα τα χρήματα, τα οποία δεν ξεπερνούν τα 1 δισ. δολάρια, μέχρι το τέλος του έτους.
Σύμφωνα με επιστολή προς τους επενδυτές, η εταιρεία του θα επικεντρωθεί στη διαχείριση στοιχείων ενεργητικού αποκλειστικά για τον Σόρος και την οικογένειά του.
Στην επιστολή, την οποία υπογράφουν οι γιοι του Σόρος, Τζόναθαν και Ρόμπερτ, προστίθεται ότι ο επικεφαλής επενδύσεων Κιθ Αντερσον αποχωρεί από την εταιρεία.
«Θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας σε όσους επέλεξαν να επενδύσουν τα κεφάλαιά τους στην Soros Fund Management LLC τα τελευταία σχεδόν 40 χρόνια», υπογραμμίζουν στην επιστολή τους.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Προσπαθεί να σώσει το τομάρι του.Αυτό γίνεται.

A.V

Ανώνυμος είπε...

ΣΗΜΑΔΙ......ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΔΟΛΑΡΙΟΥ....

Ανώνυμος είπε...

.........Οχι ρέ μεγάλε !!!!! μή τό κάνεις αυτό !!!
......Ωχ καί τί θά γίνουμεεεεεε .........!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΘΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΑΧ(ΑΥΤΟ ΕΚΡΥΨΕ) ΠΑΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΑΠ΄ΕΞΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ,ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΧΕΖ FUNDS!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΟΡΟΣ, ΤΗ ΣΩΡΟ ΣΟΥ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ...

Ανώνυμος είπε...

Ενα ενα τα ερπετα αποχωρουν απο τη διεθνη σκηνη φορτωμενα με τοννους χρυσου οπως ο σκρουτζ να τον θαψουν τον βρωμοπουστα με τα χρυσαφια του μαζι,σε δυο μετρα χωμα θα σε θαψουν ρε μαλακα,σιγα μην σου βαλουν και το ματωβαμενο χρημα που αποκτησες πατωντας σε πτωματα,θα σε κρινει και σενα ο θεος οπως κριθηκαν πολλα τομαρια του ειδους σου.